Haaveet vuodelle 2016

  • Oikee maantiepyörä jossa vaihteet. Ajan mielellään maantietä sinkulalla mutta vaihteilla uskaltais lähtee noiden tyyppien messiin.
  • Maastopyörä samasta syystä.
  • Tramboliinipyörä pitää ehdottomasti saada takaisin ajokuntoon.
  • Useammin terveellistä ruokaa. Pienempiä annoksia.
  • Kämpästä helvetisti roinaa veke. Mahtuu sit fillariroinaakin enemmän.
  • Jotain lihaksia vois olla muuallakin kun vaan jaloissa.
  • Enemmän kansalaistottelemattomuusistutuksia.
  • Kaikkii muitakin kivoja jekkuja.
  • Vallankumous
Paavi - 0:42, 29.1.2016 »
  • kansalaistottelemattomuusistutuksia.
onks toi niinku että syksyllä krookuksista kirkkovene motarin valliin josta ne keväällä kivasti putkahtaa ulos kukkimaan

Vois olla. Mut mulle riittää vaan jotain väripilkaduksia ympäriinsä.

pabs - 11:49, 1.3.2016 » http://cdn.shopify.com/s/files/1/0339/0333/t/1/assets/blog_cobbler.jpg?705 #artesaanipiirakkavalupannutarakka Kai tohon menee myös kattila kun haluu mennä notskin ääreen keittoa lämmittämään.
pääsispä vähä lämmittelee piirakkaa notskille

oppis ajaan takaperin ja kaikkee muuta kivaa

no jos kerran vielä näkis tissit niin sitten voi rauhassa pätkähtää syrjäytymisskeneen full hd

tewms - 1:56, 27.1.2016 » Potentiaali. Myydä pois kaikki turha paska.
Nämä kaksi + sitten:

pyörä ahead stemmillä

rakentelun ja puuhastelun lisääminen elämässä

pieni merenneito - 12:43, 1.3.2016 » no jos kerran vielä näkis tissit niin sitten voi rauhassa pätkähtää syrjäytymisskeneen full hd
velhoutumiskesä2016
FF - 12:52, 1.3.2016 »
pieni merenneito - 12:43, 1.3.2016 » no jos kerran vielä näkis tissit niin sitten voi rauhassa pätkähtää syrjäytymisskeneen full hd
velhoutumiskesä2016
Joo mut sitä ennen Mystery avaa touch'd andren ovet ja lyö isot pua-oppaat ja kynsilakat käteen joka ukolle.
pieni merenneito - 12:43, 1.3.2016 » no jos kerran vielä näkis tissit niin sitten voi rauhassa pätkähtää syrjäytymisskeneen full hd

kaviaaritukkuri on ns. sisällöntuottaja?

vasaraasialainen - 13:37, 1.3.2016 » kaviaaritukkuri on ns. [sisällöntuottaja](https://en.wikipedia.org/wiki/Caviar_(disambiguation))?
no siis tuviaarikakkuri että...

jätkä on liekeissä

Merenneito waxes poetic!

Saispa tuon oman mielen käännettyä tänän vuonna siihen asentoon, ettei oo pakko koko ajan kytätä uutta runkoa tai osaa itselle, että vois olla tyytyväinen nykyiseen kalustoon. Ajais enemmän ja samalla nauttisi siitä nyt käytettävissä olevasta kalustosta sen ajamisen kautta enempi.

En oo keksinyt mitään isompaa vikaa kummastakaan kulkineesta. Tän palstan suurin ongelma mulle on kohtuuhintaiset kamppeet, tulee heti kehiteltyä tarpeita itselle kun on edukasta kampetta myynnissä.

Kymppitonni rollerilla kommuuttia & hyötyajoa. Muista pyöristä eroon pääseminen.

Vähemmän töitä, että ehtis ja jaksais oikeesti tehä muutaki ku nettipyöräillä. Sosiaalinen elämä ihan nollassa. Tai sitte vaan sitä energiaa tehdä asioita myös työpäivinä töiden jälkeen.

Turhasta kamasta eroon hankkiutuminen. Vähemmän alkoholia ja enemmän kirjoja. Enemmän sitä fillarointia ja vähemmän ruikutusta. Joku trackstandiharjoittelu ees alulle. Dyykkausreissuja ja muita ex-temporejuttuja.

Riivio - 10:56, 8.3.2016 » Vähemmän töitä, että ehtis ja jaksais oikeesti tehä muutaki ku nettipyöräillä. Sosiaalinen elämä ihan nollassa. Tai sitte vaan sitä energiaa tehdä asioita myös työpäivinä töiden jälkeen. Turhasta kamasta eroon hankkiutuminen. Vähemmän alkoholia ja enemmän kirjoja. Enemmän sitä fillarointia ja vähemmän ruikutusta. Joku trackstandiharjoittelu ees alulle. Dyykkausreissuja ja muita ex-temporejuttuja.
samaistuin näihin kaikkiin paitsi alkoholiin

enemmän rassausta ja oppimista. vähemmän internetiä.

JJ90 - 11:17, 2.1.2016 »
JJ90 - 11:26, 21.12.2014 » -Pysyispä kaikki tutut ja tuntemattomat terveenä. -Saispa ajaa. -Oispa töitä jatkossakin.
Aika klassikko. Sairastelin aika paljon viime vuonna, paljon jäi kilsoja ajamatta ja tämä vuosi alkaa lomautettuna. Haaveilen: Paremmasta tästä vuodesta.
Terveenä: on Ajettu: on Uusi duuni: on

Yea boi.