Päivän löytö

Ei saakaan hakee naapurin ruohonleikkuria selkäänsä ja lentää auringonlaskuun

Jes pakko tuulettaa! rei’itetty Flite kympillä f-torilta … pienet nahkapaikkaukset kulmaan ja avot!

Näyttää vähän notkahtaneelta banaanifliteltä :confused:

En tiiä mihin lankaan tämä kuuluisi, koska edellinen omistaja kyllä tiesi mistä luopui. En kuitenkaan maksanu rahaa, vaan esim. työtä kiekkojen kasailun ja muun ropausavun muodossa. Tulin kuitenkin niin iloiseksi, että halusin postata pelkästä postaamisen ilosta.

Putket on Tangen kahdesti ohennettua ja joka koloon on ruuvattu Arabesquee. Myös navat ko. setistä löytyy.

kaukomieli - 22:23, 9.7.2019 » tosta saa vähintään jonkun tarpin
tee reivihousut!
Mull Dundane - 0:17, 11.10.2019 »
kaukomieli - 22:23, 9.7.2019 » tosta saa vähintään jonkun tarpin
tee reivihousut!
Kiitti vinkistä, juuri noita tarvitsen elämääni!

Enpä oo ehtinyt miettiin että mitäköhän tollakin tekis ja tänään tarttui mukaan uutta ihmeteltävää.

Haro Escape 1991ish runko femmalla uusixilta, harmi ettei ollu orkkiskeulaa mukana mut en voinu vastustaa Cromon ja wishbonen kutsua.

Tollanen musta, näen potentiaalia.

http://www.retrobike.co.uk/forum/download/file.php?id=135899&sid=1930c242cc013bd147ccf27f03ef0b22

Löysin toissapäivänä JBL:n bluetooth kuulokket 3€:lla!
Pehmikkeet oli aika mässyset niin otin ne irti ja pesin fairylla, tuli kuin uudet ja akkukin on iskussa.

Sit tohon yllä mainittuun Haro Escape Babyloniin alkaa oleen kaikki olennaiset peruspalat koossa, katotaan josko jaksais laittaa jonkun projulangan vai onkohan täällä jo ihan liikaa hoboja.

Lanka tulille vaan, liian vähän tällasta sisältöä ollut viime aikoina.

Porukat meinas heivata koko vaarivainaan stashin romikselle. Poimin talteen esim. Pappa-Tunturin, valtavan kasan työkaluja, kompuran ja nipun tällaisia puikkoja.

Raju toolbagi konttikirppikseltä

grauh

Sexxxy!


2€ lähikirpparilta. Melkeen minttu kiekko.

Neuroottinen Torin pyöräkamailmotusten vahtaaminen osottautui kannattavaksi. “Käyttämättömät alumiiniset lokasuojat” 20 € hintapyynnöllä. Ei kuvaa ilmoituksessa, kysymällä sain kuvan ja katoin et joo varmaan Pelagon loksut, ostan pois. Myyjä vielä kuljetti melkein kotiovelle ja pakettia avatessa sieltä paljastui nämä. Great success!

Piotr Felis - 13:22, 21.3.2020 » Neuroottinen Torin pyöräkamailmotusten vahtaaminen osottautui kannattavaksi. "Käyttämättömät alumiiniset lokasuojat" 20 € hintapyynnöllä. Ei kuvaa ilmoituksessa, kysymällä sain kuvan ja katoin et joo varmaan Pelagon loksut, ostan pois. Myyjä vielä kuljetti melkein kotiovelle ja pakettia avatessa sieltä paljastui [nämä](https://www.renehersecycles.com/shop/components/fenders/rene-herse-smooth-fenders-700c-for-30-34-mm-tires-pair/). Great success!
No huh nyt on aika rare löytö.

harrastin kans noita gilles berthoudeja yms muna vaahdossa ja sit muistin et uusix on täynnä täysin vastaavaa ilmaista metallilokaria ja tuli vähän kusetettu olo joten ei siit sen enempää

Lavalta Pyrkijä tavarapyörä, kolmesta kumista kaksi puhki, pari pinnaa poikki. Ajoin puolet matkasta kotiin.

onko paremmin polkupyörää nimetty

inforest - 20:57, 10.10.2019 » En tiiä mihin lankaan tämä kuuluisi, koska edellinen omistaja kyllä tiesi mistä luopui. En kuitenkaan maksanu rahaa, vaan esim. työtä kiekkojen kasailun ja muun ropausavun muodossa. Tulin kuitenkin niin iloiseksi, että halusin postata pelkästä postaamisen ilosta. Putket on Tangen kahdesti ohennettua ja joka koloon on ruuvattu Arabesquee. Myös navat ko. setistä löytyy. https://live.staticflickr.com/65535/48876028118_d8469a47bb_b.jpg
Väkevä!

Poimin joskus cauan aicaa sitten vastaavan Unionin Matinkylästä - kiekot, takakolmio ja etuhaarukka aivan jojoon potkittuna.

Kävin hakemassa fillaritohtorilta uuden etuhaarukan ja käyttäjä marlonin suopealla avustuksella oiottiin rungosta takakolmio. Rakensin ensin aivan hirveän vihreäkumisen häkkyrän, mutta parhaimmillaan tää oli tällainen. Mukava pyörä ajella!

Tämä on ilokseni vieläkin kaverilla ajossa <3