Omat videot

Joo-o, ei sit näy linkkinä vaikka sellaista yritin tehdä… Tällästä se on, kun undut menee säheltämään. Viittikkö Toni korjaa tai hävittää nuo joutavat postaukset ja tänkin…

Edit: Pelkät linkit siis riitti…

aika kuumottavaa tuo tall bike ja parkkihalli yhdistelmä :confused:

Käväsin ajamassa pyörää pikkasen.

Juutuubissa on 720p-versioki. Tuota videon alanurkan YouTube-logoa klikkaamalla pääseepi sinne, jos joku ei moista vielä ollu hoksannu. ;o

^ Oliks tossa parhaat palat? :smiley: Ei vaineskaan, arvostan sekä pelaamista että kuvaamista. Toivottavasti eepillisestä Raum vs. TurQ -pimeäpoolofinaalista kuvattu korkean resoluution materiaali saadaan kans jakoon vaikka tähän lankaan.

^ ja ^^. Pelataanko me täällä Turussa eripeliä kun vauhtia ja vaarallisia tilanteita on aina? Eikö muualla oteta miestä, lyödä mailaa kädestä ja huudeta?

MikeNAS - 9:35, 18.4.2011 » Eikö muualla oteta miestä
http://www.normaali.net/temp/turku-ottaa-miesta.jpg
MikeNAS - 9:35, 18.4.2011 » ^ ja ^^. Pelataanko me täällä Turussa eripeliä kun vauhtia ja vaarallisia tilanteita on aina? Eikö muualla oteta miestä, lyödä mailaa kädestä ja huudeta?
Odotan innolla lauantaita, helsingissä kukaan ei edes puhu kentällä!

Huomaan, että ekat talvithreadit on nousseet taas pinnalle, siispä talvifiilistelyjä:

^
http://farm7.static.flickr.com/6083/6116225611_b234cdd03d_z.jpg
:smiley:

arkistoidaanpas tämä ällärivideo tähänkin lankaan.

Hyvä hämärälaatu, mikä kamera?

Contour Roam on kypärässä ja Contour GPS tangossa.

Aikas hiton hyvä + tunnelmallinen pätkä. Näitä on aina kiva katsella. :likesthis: :+1:

Kuukkeli antaa roamille hinnaksi about 200$ ja GPS sitten jonkun verran enemmän. Millä hinnalla sait poistettua? ja mistä? Löytyykö suomesta jostain vai pitääkö mennä merta edemmäks kalaan?

Simply Electronicsista tilasin hintaan 185€ posteineen. Mikan GPS taas on Interbikestä 150 dollarilla poistettu.

Suomessa Contouria myy ainakin Rajala, tosin hinnat ei välttämättä niin houkuttelevia ole.
Contour ROAM - 269€
Contour GPS - 349€

ja palkkapäivää odotellessa… näyttäis löytyvän myös jos jonkinlaista lisäosaa, millä kameran saa kiinni vaikka mihin. Kypäräkiinnitys lienee paras niin toimiipahan pää tietynlaisena tärinänpoistajana + hoituu fillarointi ja laskettelu samalla kiinnikkeellä(kö?).

Paljonko jaksaa kuvata yhdella akulla? Ja onko kokemuksia pakkasella kuvaamisesta, lähinnä laskupätkiä ois hauska filmailla mutta miten akunkesto jossain -15c?

Akusta ei niinkään kokemusta, kun itellä tuo vasta muutamat viikot ollu omistuksessa.
Akunkestoon liittyen, yks isoimpia eroja ROAM mallin ja muiden mallien välillä on, että ROAM mallissa on kiinteä akku, kun taas muissa on vaihdettava akku. Ja akku jota noissa käytetään on käytännössä sama kuin Nokian BL-5C akku. Tuosta löytyy suht paljon juttua googlettamalla.

Contourin sivuilta saa hyvin vertailtua eri mallien ominaisuuksia.

Laitoin taas työmatkan nettiin: