ENTINEN Yksivaihde Twitter

Ahaa juu taas meni sitte hassuttelut mönkään. Yksiselitteisesti huono parodia ku asia ei välittyny. Johtunee siitä että ku en oikeestaan tunne teemaa nii en osaa käyttää semmosta oikeaa retoriikkaa jolla vetäis kunnolla överiks.

En oo ite tietenkään missään vitun “somessa” enkä oo koskaan ollukkaa että.

Hieman on kyllä hitaita nää omat projektit. Joskus vuoden verran ennen lapsen syntymää aloin haalia osia tollaseen vaihdehybridiin, josta ajattelin että olis mukava saada valmiiksi ennen kuin lapsi syntyy. Tuli just valmiiksi. Lapsi täytti kesällä kolme.

Nyt kun katselen tota pyörää tossa eteisessä, se näyttää uhkaavan lyhyeltä. Toivottavasti ei mee setback tolppa ja droppi -hommiksi. Lapsi menee varmaan kouluun ennen kuin saan ne paikalleen.

Konsta - 18:18, 5.10.2018 » Ahaa juu taas meni sitte hassuttelut mönkään. Yksiselitteisesti huono parodia ku asia ei välittyny. Johtunee siitä että ku en oikeestaan tunne teemaa nii en osaa käyttää semmosta oikeaa retoriikkaa jolla vetäis kunnolla överiks. En oo ite tietenkään missään vitun "somessa" enkä oo koskaan ollukkaa että.
Oon ilonen sun puolesta.

Pitäneekin kehittää tota somenkonstanlukutaitoa ettei heti innostu kun tulee erikoisläppää.

Mitä mieltä muuten oot Kimistä?

vanttera - 13:54, 5.10.2018 » En oo missään muissa someissa ku yksivaihteessa mut jos olisin ni seurailisin varmaan Kimi Räikköstä koska olen ollut noin 15 vuotta sitä mieltä, että Kimi on hauska jätkä ja todnäk vedättää maailmaa sillä ulosannillaan
Kimihän on lörpötteljä erääseen työmaamestariin verrattuna.

Viime kesänä yhden taloyhtiön loppukatselmuksessa oli savolainen työmaamestari. Pöydällä oli luovutusaineiston papereita pursuava mappi, joka hädin tuskin pysyi kiinni. Rakennusvalvonnan tarkastaja ei oikein tuntunut hyväksyvän tuollaista epämääräistä mappia ja syntyi seuraava verkkaiseen tahtiin käyty keskustelu:

Tarkastaja: Onko tämä luovutusaineisto?
Mestari: O.
Tarkastaja: Tämäkö annetaan taloyhtiölle?
Mestari: Juu.
Tarkastaja: Siis onko tähän laitettu kaikki?
Mestari: O.
Tarkastaja: Olisko parempi jakaa tämä kahteen mappiin?
Mestari: Nii.

Sitten tarkastaja luovutti.

Savolainen pystyy venkoilemaan yksitavuisestikin.

Hauska juttu vaan että joihinkin työpaikkoihin et pääse jos ei ole tiliä facebookissa kun rekrytään. En kyllä tiedä tahtoisiko ketään semmoisiin paikkoihin töihin mennäkkään.

Joo joissaa paikois myös vaaditaan rikosrekisteriä. Dope

Pääsispä vuorotteluvapaalle…

Eikä vaadita

peukku

~40km, Melkuttimia, Poronpolkua ja Ilvesreittiä aivan leppoisasti 32×21, mutta tuntemuksia silleesti että pitääkö tässä nyssaatana ihan ruveta venyttelemään, hmpf.

Frankton - 22:50, 5.10.2018 » Joo joissaa paikois myös vaaditaan rikosrekisteriä.
luulen että näitä [i]duuneja[/i] ei löydy mol.fistä
Npertj - 23:57, 6.10.2018 »
Frankton - 22:50, 5.10.2018 » Joo joissaa paikois myös vaaditaan rikosrekisteriä.
luulen että näitä [i]duuneja[/i] ei löydy mol.fistä
Ek.gov

kassitjääty

Olipa kaunis aamu painella jokilaaksoa myötäillen duuniin. -3,8 oli startissa taulussa.

Jotain iloa, että on konsulttina. Ei ole oikeutta varata neukkareita, joten ei tartte järkätä palavereita.

e. vittu vitun vittu

Konsta - 11:26, 8.10.2018 » e. vittu vitun vittu
Ei tällaisia saa kirjoitella.

Vähän nyt kyllä onnistuin kokoamaan itselleni turhan pienen vaihdepyörän. Pitäisköhän seuraavana hyvänä siirtona ostaa ununulta ahman runko tilalle.

Konsta - 11:26, 8.10.2018 » e. vittu vitun vittu
Kuulostaa pahalle keissille.
rustbadger - 12:55, 8.10.2018 » Vähän nyt kyllä onnistuin kokoamaan itselleni turhan pienen vaihdepyörän. Pitäisköhän seuraavana hyvänä siirtona ostaa ununulta ahman runko tilalle.
palstan kuuluisin ahma riviahman hinnalla. saat [i]mukava foorumikasvo[/i] -rabattia mitä kaikki ei valitettavasti saa :/