ENTINEN Yksivaihde Twitter

Siis nimittäin aivan järettömän hauska minusta tuo koko wolftooth-tilanne koska itse ajelen shimanon sub-105-sarjaloisella

myös nuunuun ja pieni merenneiton taidot kuvojen muokkailuissa ovat hyvät

li-sam - 11:46, 27.4.2015 » Drive-in Prisma ois kyllä aika next level. Toisaalt vois olla nasta skidailla kaljahyllyjen välissä.
Ajoin muuten tänään taas drive-in viinakaupan ohi että tuota joo.
kid_scientifik - 10:05, 29.3.2017 » nimim. "vapauteen paennut"
http://i.imgur.com/kSkGPpV.png

fesen pyörätiefail-groupissa oli aika huoletuttavia kaupunkipyörän telineiden sijoitteluja, onkohan samulilla tietoa näistä että ovatko pysyviä?

Pitääkö nyt ostaa Englanti tyhjäksi, ennen kuin tulee tullimaksut voimaan?

Hyi vittu tuota sanomakauppaa! Tyttökaveri tilannut sieltä lehden ja nyt ku yrittää peruuttaa, niin eihän tuo ihan helposti onnistukkaan. Kovasti ohjataan kirjautumaan ja irtisanomaan tilaus omilla sivuilla, mutta ei siellä voi mitään irtisanoa joten vaihtoehdoksi jää joko soittaa maksulliseen numeroon tai KIRJEITSE!! Vittu vuosi 2017 ei Jumalauta!

Aemilius - 12:21, 29.3.2017 »
li-sam - 11:46, 27.4.2015 » Drive-in Prisma ois kyllä aika next level. Toisaalt vois olla nasta skidailla kaljahyllyjen välissä.
Ajoin muuten tänään taas drive-in viinakaupan ohi että tuota joo.
Viinakaupasta puheenollen Alko avaa uuden myymälän, jossa on palvelutiski vanhaan malliin. Isävainaani viinakortti on vielä tallessa. Täytyykin vähän stailata itseä isän näköiseksi ja iskeä kortti tiskiin ja pyytää pullo Kossua.

jaha identiteettivarkaus

Kyllä ne ennenpitkää huomaa, että syntymävuosi 1918 ei oikein täsmää. En minä sentään 99-vuotiaalta näytä.

just se mitä aspat kaipaakin, vanhempaa mieshenkilöä hassuttelemassa…

Ollessani vielä nuorempi mieshenkilö olin ostamassa lompakkoa. Kysyin myyjältä, ottaako vanhan vaihdossa. Myyjä rassukka alkoi aivan tosissaan valistamaan minua, että tällaista käytäntöä ei ole ihan näin pienissä ostoksissa. Sensijaan isommissa kaupoissa kuten autokaupoissa voidaan kyllä ajatella vanhan auton ottamista vaihdossa. Eikä se ollut tamperelaista totisella naamalla heitettyä herjaa.

Viivotin - 18:00, 29.3.2017 » Hyi vittu tuota sanomakauppaa! Tyttökaveri tilannut sieltä lehden ja nyt ku yrittää peruuttaa, niin eihän tuo ihan helposti onnistukkaan. Kovasti ohjataan kirjautumaan ja irtisanomaan tilaus omilla sivuilla, mutta ei siellä voi mitään irtisanoa joten vaihtoehdoksi jää joko soittaa maksulliseen numeroon tai KIRJEITSE!! Vittu vuosi 2017 ei Jumalauta!
Tähän oli kyllä joku konsti, kun nyt vaan muistais mikä. Jostain löytyi joku spostiosoite tms?

…ja aina voi tietysti mennä “linjoja pitkin” asiakaspalveluun. Kyllä kaiken saa peruttua, kun on tarpeeksi kiukkuinen semmoisella hallitulla “loukattu ja sydämistnynyt kuluttaja” -tavalla.

FF - 18:09, 29.3.2017 » just se mitä aspat kaipaakin, vanhempaa henkilöä hassuttelemassa..
Tää. Mut korjasin koska sukupuolesta riippumatonta.

Mikä onkaan parempaa asiakaspalvelutehtävissä kuin kuunnella niitä samoja, mukanokkelia letkautuksia päivästä toiseen.

Yks on kans se että niitä ei oo pakko päästää ihonsa alle. On meinaan elämä aika paljon helpompaa, kun ei mee töistä kotiin tai nettiin puhisemaan että taas neljä asiakasta kieltäytyi kuitista ja veisteli, etteivät hänen ostoksensa ole verovähennyskelpoisia.

RTZ - 18:24, 29.3.2017 » ...ja aina voi tietysti mennä "linjoja pitkin" asiakaspalveluun. Kyllä kaiken saa peruttua, kun on tarpeeksi kiukkuinen semmoisella hallitulla "loukattu ja sydämistnynyt kuluttaja" -tavalla.
Sposti osoitetta etsin sivuilta tuloksetta, ehkä jostain keskustelupalstalta voisi löytyä. Ainut numero tuohon firmaan oli tosiaan maksullinen 8.8senttiä/min ja siitä löysinkin kirjoituksen, että odotella saa pitkiäkin aikoja. Nähään myy siis lehtiä kuten me naiset, cosmopolitan, Aku Ankka, tiede jne.. Jotenki kuvittelin että tämmösen suomalaisen firman ei tarvis harjoittaa tämmöstä kuluttajan väsytys taktiikka?

työmaalla kuultua: “älkäähän pudotko”

usein

Npertj - 19:16, 29.3.2017 » työmaalla kuultua: "älkäähän pudotko" usein
Juu tää kun teki köysihommia. Toinen: saahan teiän hommissa vaarallisen työn lisää?!

toivottavasti sai :slight_smile:

DanielBraun - 18:48, 29.3.2017 »
FF - 18:09, 29.3.2017 » just se mitä aspat kaipaakin, vanhempaa henkilöä hassuttelemassa..
Tää. Mut korjasin koska sukupuolesta riippumatonta.
Ite sanoisin et seo noin 90/10 miehille mutta huonekalualalla en sit tiijä.

Joka tapauksessa nyrkkissännöksi: jos kuvittelet olevasi hauska et todennäköisesti ole. :slight_smile: