ENTINEN Yksivaihde Twitter

FF - 12:59, 28.3.2017 » kuulin jutun että lypsykarja ei myöskään nauti kellon siirtymisestä. en ole tarkistanut faktoja mistään. :)
Sommuuten sillälailla että nykyaikaisessa robottinavetassa ammut menee lypsylle justiinsa sillon kun ne haluaa eikä kellon mukaan.
Frankton - 23:07, 27.3.2017 »
Hufflepuff666 - 20:48, 27.3.2017 »
Frankton - 6:02, 27.3.2017 » Jahas. Muutamaks päiväks tampereelle..
Niijuu, piti huudella että missä bönthöparkki. Huomenna voisi kunhan olen a)järjestänyt ohjelman jonka toinen järjestäjistä ja kolme neljästä puhujasta peruuttivat tulonsa vuorokauden sisään ja b)käynyt toisaalla sössöttämässä aiheesta josta en juuri tiedä. #sössöting
Olin kattelees just alankoa ja pitääs bönthöparkkii lavan edessä. Huomenna avantojuttuja vähä suunnitellu saunan kera. Edit. Siis ihan avoin kutsu oli saunoo ja avantoo mukaan.
http://www.rauhaniemi.net/

Ja sit kerhollakin on tosiaan 3e sauna mut ei avantoo. Ollaan menossa joskus 20 aikaan

Iisakkijärveltä hyvää päivää. Huomenna Rousajärvelle, ja siitä pari kolme päivää Karlbotniin. Suksella ollaan. Mahdollisesti jatketaan tänään vielä eteenpäin, ja etsitään telttapaikka matkan varrelta.

Dear Eki, kello yllätti toimistotyöläisen. Ajattelin sen olevan vasta about puoli neljä mutta onkin jo 16:17. Olenko nyt riskiryhmässä sydänkohtauksen suhteen?

zykkeli - 15:17, 28.3.2017 » Dear Eki, kello yllätti toimistotyöläisen. Ajattelin sen olevan vasta about puoli neljä mutta onkin jo 16:17. Olenko nyt riskiryhmässä sydänkohtauksen suhteen?
vähän mautonta pilaa kyllä nyt.

ite olet tyhjän hössöttäjä

Varman tosiaan vähän omasta suhtautumisestakin kiinni tämä aikaerojen vaikutus. Itse kymmenkunta 80-130 matkapäivän vuotta putkeen tehneenä 1-10 tunnin aikaerojen yli en kyllä juurikaan tunnin-parin heittoja enää huomaa. Pikkuisen systematiikkaa ja oman kehon tuntemusta peliin niin kyllä se siitä. Sekin hyvä puoli, että pystyy edelleen nukahtamaan ihan koska vaan, ihan missä vaan, kun vaan niin päättää. En kuitenkaan voi suositella noin niinkuin puhtaasti valmentautumismielessä.

Uuden Keski-Maa-kirjepelin ensimmäisen kierroksen tulokset saapuivat: Angmar ja Rautavuoret eivät näytä ainakaan toistaiseksi hyökkäävän. Synkmetsän offensiivi voi siis alkaa toden teolla.

T: Varjovuorten pahat

Paljon helpompihan tuohon kesäaikajumppaan ois suhtautua rakentavasti, jos siitä olis jotain HYÖTYÄ. Mutta kun tuntuu vaan turhalta kiusalta, niin silloin pienikin kiusa tuppaa ärsyttämään.

rahat loppu eikä oo edes wd40 kotona, what do

Mites wolftooth-hommat?

Routeri antoi jonkinnäköisen DNS-vikailmoituksen, jonka jälkeen en enää ole päässyt Yksivaihteen foorumietusivulle. Muille sivuille siis kyllä. Mutta pitää googlata ensin otsikko tms.

Muistaakseni on tehnyt joskus ennenkin tuota, mutta en enää muista miten tää homma korjattiin.

Hitto, mitä kaikkea nyt menetänkään!

Itseä aina vähän sisäisesti naurattaa kun joillain ihmisillä menee viikko toipua jostain lomamatkan aikaero hommista tai kesäaika hommista.
Kohta 10v tehny vuorotöitä ja harmitus hävisi siinä vaiheessa kun työ muuttu niin, että ties viikon etukäteen onko yö- vai päivä hommia. Jos tietää tulevat rytmin muutokset niin sittenhän se on enää kurinalaisuudesta ja oman ruumiin tuntemisesta kinni.

ottaa vaan itseään niskasta kiinni

jännä homma, että joillekin vuorotyöläisille esimerkiksi työnantaja kustantaa koulutuksen johonkin ammattiin missä ei olla vuorotöissä sen jälkeen kun työterveys on kirjoitellut vähän lappuja. on se kumma miten saamatonta porukkaa sitä onkaan maailmassa.

Npertj - 17:20, 28.3.2017 » ite olet tyhjän hössöttäjä
ja olen esimerkiksi myös osaltani maksamassa niistä turhista sydäreistä, ei ole mitään kauhean halpoja hommia keskimäärin yhteiskunnalle.

No mut näinhän se on: ei oo mulle ongelma → kaikki asiasta valittavat valittavat tyhjästä.

Itse olen jalaton ja työnantaja hakkaa päähän piikkinuijalla silloin kun sattuu päästämään päivänvaloon kerran viikossa. Ei haittaa mua, se on ok järjestely ja sopii mulle hyvin. En myöskään syö sokeria enkä juo vettä. En tajuu miks jengi valittaa mistään. Ittestä nää on kaikki kiinni ja kurinalaisuudesta.

^Voitko pyytää teidän HR:aa soittamaan. Tiiän yhden firman jolla olis käyttöä tommoselle talentille.

Konsta valehtelee. Ei oo taatusti nähny päivänvaloa puoleen vuoteen.