ENTINEN Yksivaihde Twitter

Tulkitsen asiaa niin että kyseessä on carpet beetle eli onko se sitte ryijykuoriainen. Pakkasta ei ole pihalla ja oma pakastin on liian pieni elikkäs tuota. Vissiin aika mahdotonta päästä näin lämpimässä ilmastossa noista kokonaan eroon. Seetriä joo ostoslistalle ja laventelia suositeltiin myös. Ei mitään ihan kamalia myrkkyjä kiinnostaisi ostaa kun kissat kuitenkin maistaa kaikkea, josko noi riittäisi. onneks meillä on vain yksi matto ja sekin tosi pieni.

Noin muuten nauratti tuossa että pienötökät ja seinässä kasvava home ovat muuttuneet kauheista ällötyksistä lähinnä pieniksi harmituksiksi sen jälkeen kun on muuttanut Suomen ulkopuolelle.

Löytyikö noita villavaatteista vai ihan vaan jostain lattialta? Ite bongasin ruskoturkiskuoriaisia pari vuotta sitten. Alkuun vähän stressasi, että kallisarvoiset merinovaatteet on vaarassa, mut en oo ötököitä tai reikiä löytänyt niistä ollenkaan. Aika vaikea tuommosista on päästä eroon, kun niitä voi tulla lisää ulkoa tai ilmastointikanavia pitkin naapurista. Lisäksi ainakin ruskoturkiskuoriaisen toukalle kelpaa ravinnoksi vaikka pöly.

lattialta, vaatekaapista ja pyykkikorista (jossa oli kyllä kaikkea muutakin sälää). mulla on nyt kolme villapaitaa joista yksi merino, joissa on noiden reikiä mutta muissa vaatteissa ei ollut reikiä. Oon kyllä ihan hiton huono vaatehuollon suhteen elikkä ensimmäinen askel on se että sen säilytä vaatteita lattialla pidempiä pätkiä.

Oli tuommoinen rojektilaatikko, missä oli vaatteita jotka oli menossa kierrätykseen tai korjattaviksi ja se ehkä oli siinä paikallaan vuoden ja tuota tuota, no en tee niin enää.

janhe - 16:15, 12.11.2016 » Voisko joku nyt iha vaa bannata Kemetin. Tai sä Kemet itse.
en ollut tänään lukenut foorumia, mut homma hoidettu nyt myöhemmillä tunneilla.
tnts - 23:03, 12.11.2016 »
janhe - 16:15, 12.11.2016 » Voisko joku nyt iha vaa bannata Kemetin. Tai sä Kemet itse.
en ollut tänään lukenut foorumia, mut homma hoidettu nyt myöhemmillä tunneilla.
Kiitos.

Töölöläinen on kyllä MV:n jälkeen yks vituttavimmista julkaisuista

ununu - 23:21, 12.11.2016 » Töölöläinen on kyllä MV:n jälkeen yks vituttavimmista julkaisuista
Siinä määrin että jäi paljon lukematta.

Cohenin uusimpaan levyyn voin kyllä lämpimästi suositella subbaria. kyllähän sitä laulun kuulee saippuarasioillakin mutta koko tarina on melko paljon vakuuttavampi kun vaimentuminen alkaa vasta alle 100 Hz. onneks eksyi kotiin mannisen virittämät kajarit niin kevytkivitalossa ei jää liikaa resonoimaan noi alimmat laulutaajuudet.

Mua ei tarttis päästää risteilylle

josbanse - 10:26, 13.11.2016 » Mua ei tarttis päästää risteilylle
Lähtikö pahasti lapasesta?

Olipa siinä mukava kolumni tähän sunnuntaihin: Kolumni: Pois paha minusta | Yle Uutiset
noin kuin mustavalkoiseen ajatteluun liittyen

Lfgss saitil on kyl negatiivista porukkaa

josbanse - 20:34, 13.11.2016 » Lfgss saitil on kyl negatiivista porukkaa
Mites itsekritiikki?

Linkkii?

Tarkoitatko nyt tätä uhriutumista kun koitit myydä vähän ylihintaan paskia vaikka olit luvannut ettet tee niin ja sit vedit herneet kun joku huomautti?

Tuo viimeinen postaus ehkä summaa koko asian mielestäni ihan hyvin.

Joo vika postaus aika osuva :smiley: Kellään ollu mitään ongelmaa varmaan ton topikin kanssa jos banse ei ois tehny sitä. :smiley:

olikse:

lontoo on paska maa.

-josbanse

ununu - 23:21, 12.11.2016 » Töölöläinen on kyllä MV:n jälkeen yks vituttavimmista julkaisuista
Tämä.

Onks paljon nimbyilyä?

Nimbyilyä, pyöräilynvastaisuutta, Matti Niirasen (kok) ja Terhi Koulumiehen (kok) kolumneja, kirjoitusvirheitä yms yms.