ENTINEN Yksivaihde Twitter

tero - 18:35, 15.4.2016 » kemetti polkee taas 53/14 väleillä ainakin 41 internetiä tunnissa. juomapullossa elektrolyyttiolutta?
emt, viimeks se vähän poltteli mahaan ja meinas tulla ylös..
Kemet - 18:37, 15.4.2016 »
tero - 18:35, 15.4.2016 » kemetti polkee taas 53/14 väleillä ainakin 41 internetiä tunnissa. juomapullossa elektrolyyttiolutta?
emt, viimeks se vähän poltteli mahaan ja meinas tulla ylös..
Kiva tietää.

joo, en suosittele kaljaa janojuomana.

leelee mitkä on tän hetken yv-enpatia levelit

Jaa mitä se sellainen edes.

ensimmäinen kärpänen nautittu. nams!

Talviturkki tuli heitettyä. Vähän meni myöhäseen

RIP Ridefree

rips raps. se ku maili kilahtaa uppauksie jälkeen ja siel onki vaa joku ilmotus ridefreen alasajosta.

zykkeli - 8:55, 16.4.2016 » RIP Ridefree
eilen kun maili tupsahti s-postiin fiilis oli lähinnä: ai, vieläks toi sivu oli olemassa. Olihan ne aikoja kun 24" kiekoilla dirttipyörää kasattiin ja ajettiin.

Alkaa tosissaan hitsaamaan kiinni, 6 kuumepäivä menossa. 38 ja 40,5 välillä heilunut koko ajan. Diagnoosi on “tämmösiä on nyt liikkeellä”

Yöllä meinasin lisäks oksentaa kun tulee niin isoja limaysköksiä.

Oon ollu niin voimat pois että jopa tietokoneella pelaaminen on pois suljettua, oon katellu sit vaan telkkaria.

^Herkkua

Itel varmaan nää: about viikon verran kurkkukipua, tiistaina alko olemaan jo melkosta ja porukoilla käydessä huomattiin valkosta peitettä nielurisojen päällä, kieli harmaana, kitalaessa punasia pisteitä ja käsittääkseni myös kilpirauhaset turvoksissa. Ottivat päivystyksessä nieluviljelmän keskiviikkona about 00:05 ja käskivät soittamaan omalle terveysasemalle tuloksista reilun 12h kuluttua. Olin aika varma että Angiina kun kkämppikselläkin oli reilu kuukaus sit, mutta hoitaja epäili tätä koska kuumetta mulla ei ollu.

Soittelukierros jne jne jne, perjantaina kolmen maissa sain tietää että negatiivinen tulos. Tässä vaiheessa sattukin jo niin vitusti ja se valkonen peite vaan levis jatkuvasti, joten pe iltana uudestaan Jorviin päivystykseen semi epätietosena. Hoitaja ja myöhemmin lekuri kurkkas nieluun todetakseen “oho”, uus nieluviljelmä, zika-testi josta negatiivinen. Oon tässä nyt vetäny päivittäin maksimeja ibuprofeenia ja parasetamolia ja kyselin huolissani et mites tän pumpun kanssa, kuulemma voi vielä vetää.

Kysäsin Angiinan pikatestiä, mutta ei natsannu koska “ne on lastenklinikan puolella”. Kuumeeseen sanoin ei, eivät tajunneet mitata. Puhuttiin sellasesta että soittasin taas maanantaina terveysasemalle tuloksista. Kotia ku pääsin oliki kuumetta 38,4 ja tänään soittelin byrokratiasyistä työterveydenhuoltoon (joka on vaan puhelinvastaaja saatana) jossa sit suuresti ihmeteltiinkin et miks muka ei tehty pikatestiä saati sit määrätty minkäänlaista lääkitystä.

Tänään aamulla jäi kans puuro puoliks syömättä koska ei vaan pystyny. Vois kohta mennä uudestaan Jorviin pyöräyttämään onnenpyörää.

Ei vitu. Nyt ei mee hyvin.

No onneks täs ei pitäs mennä ku pari tuntii.

Eka lenkki SPeDuilla takana enkä ees kaatunu.

Siinä on hieno mies syö ruokaa luottokortilla ei hele

Kemet - 9:05, 17.4.2016 » Siinä on hieno mies syö ruokaa luottokortilla ei hele
maksalaatikkoa kammalla 575

Oiskohan ihan moraalitonta joskus lotota joku tallbike, ku pajalle tarvis rahaa?

pieni merenneito - 10:27, 17.4.2016 »
Kemet - 9:05, 17.4.2016 » Siinä on hieno mies syö ruokaa luottokortilla ei hele
maksalaatikkoa kammalla 575
Nuorena poikana 90-luvun alussa luin kiiltävästä lehdestä, kuinka Stefan Lindfors kertoi lusikoineensa ison kirkon portailla maksalaatikkoa luottokortilla kylmänä suoraan rasiasta. Sen jälkeen kaikki asiat on olleet vähän mitättömiä.

Jaha salsan kurssi laskussa. En taidakkaan laittaa myyntiin.

janoinen - 22:05, 15.4.2016 » ensimmäinen kärpänen nautittu. nams!
Eilen eka eläin silmään.