Retkipyörät ja maastopyörävaelluspyörät

emmä kyllä, rajansa levareiden tarpeellakin…

Eikö tää OT ikinä lopu.

Mitä niillä tarpeilla, eiks tän segmentin fillarit oo fiilisbisnestä?

erittäin totta, tarpeettomien tarpeiden tyydyttämistä par excellence

Murjaanien kuningas syntyi tallissa. Vielä pientä säätöä ja tankonauhat paikalleen. Ekan kympin perusteella eto peli kulkemaan.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/67717542/DSC_0419.JPG

Soma Wolverine ja Velo Orange Piolet. Mitkä ovat suurimmat erot (lukuun ottamatta Soman hihnaveto-optiota)? Eivätkö molemmat täytä samoja tarpeita?

vasaraasialainen - 9:25, 1.3.2016 » Soma Wolverine ja Velo Orange Piolet. Mitkä ovat suurimmat erot (lukuun ottamatta Soman hihnaveto-optiota)? Eivätkö molemmat täytä samoja tarpeita?
Wolverine taitaa olla enemmän monstercross ja piolet tommonen maailmanlopun retkipyörä mihin saa kaiken kiinni ja menee jotkut melkeen kolmetuumaset kumit. Molemmat kyllä tikkaa monta samaa boksia, mutta näkisin pioletin enemmän offroad-retkirytyyttimenä ja wolverinen sellasena [i]romance[/i]-sorapyöränä

e: ja lolwerinen saa sinkulaksi koska sliderit

Cuppiksen kulkine yllä herättää mielihaluja. Ehkä sitten ku myyn kaiken, poltan sillat ja poljen auringonlaskuun.

Ah, joo – sinkulointi on Somalla helpompaa. Sitä en tajunnut ajatella.

Pfft. Kyllä Pioletinkin sinkuloi tai laittaa fiksiksi. Isompien kokojen chainstayt 460mm joille saa vaikka hurumycke magic gear välityksiä. Jos ei sinkuloidessa jaksa moisia miettiä niin ketjunkiristäjää vaan. Älä ajattele niin laiskasti.

kyllä se pitää varmaan kirves speksata uusiks…

sulla ei ole käsin taottua usa kirvestä??

ei :frowning:

mankkis - 9:54, 1.3.2016 » Pfft. Kyllä Pioletinkin sinkuloi tai laittaa fiksiksi. Isompien kokojen chainstayt 460mm joille saa vaikka hurumycke magic gear välityksiä. Jos ei sinkuloidessa jaksa moisia miettiä niin ketjunkiristäjää vaan. Älä ajattele niin laiskasti.
Ois ehkä pitänyt lisätä loppuun "helpommin", kyllähän kaiken saa sinkuloitua, mutta ainakin itse nään sliderit helpompana ja järkevämpänä siihen hommaan. Magic gearit on vähän tyhmiä ja ketjunkiristäjänkin näen vähän purkkana.

Mulla on melkein samanlainen kirves kuin tuossa Hunterissa, mutta Ruotsissa tehty. Uijui!

Kotimainen sen olla pitää
http://www.starlex.fi/verkkokauppa/images/axe_5_0812_f34.jpg

meitsin kotimainen pikkukirves. Hikipajalta vm. '08 tai jotain.

yksi luontoliittolainen särki tuosta aikanaan varren, enkä ole sittemin saanut aikaiseksi tehdä uutta. pitäisi kyllä varmaan värkätä uusi varsi, jotta voisi kiinnittää sen rolleriin ja nitkutella auringonlaskuun.

Oispa kirves