Retkipyörät ja maastopyörävaelluspyörät

Itse en myöskään tykkää tiskaamisesta joten joka aamulle on mukana pahvimuki josta voi nauttia pikakaurapuuron ja lämmin kuppi-sopan. Tiskaus hoituu polttamalla muki ja puuropussi. Lämmin kuppi-pussissa on alumiinia joten se kannetaan takas.

RTZ - 15:55, 3.2.2015 » Melkein suklaan energiatiheyteen taitaa päästä myös noilla taatelipohjaisilla raakapatukoilla. Ovat siis pääasiassa taatelia + mantelia/pähkinää. Luomu[s]miehille[/s]henkilöille Rawbitea 'lekasta, Mielec-evästäjille Leaderia Lidlistä. Varmasti tosin se taatelikin rupee tulemaan korvista ulos jossain vaiheessa.
Cocovin patukoita saa K-marketistakin, esim. taateli&cashew-patukassa ei tainnut olla mitään muita ainesosia.

Ite ollaan tehty pari kertaa taatelimöykkyjä, joissa oli tehosekoitettujen taatelien lisäksi kaura- ja kookoshiutaleita ja hunajaa. Ja olikohan kookosöljyä. Toimi.
Pari reseptiä olis odottelemassa, aika helppoja ovat yksinkertaisimmillaan.

K-kaupassa tulee käytyä niin harvoin koska logistiset syyt. Liidelin Liiderit löysin vasta äskettäin, ei oo noissakaan lisäaineita, taatelia, mantelia/pähkinää + pari prossaa makuaineita. Maut ihan kohdallaan. Ite tekeminen on myös maapähkinävoin tekemisen jäklimainingeissa kiinnostanut, että reseptit tiskiin vaan. + edullisimmat tarvikkeidensourccauspaikat!

Taateleita ja cashew-pähkinää halutussa suhteessa, massaksi jollain sekoittimella. Muut lisämausteet sitten maun mukaan. Rawbiteä apinoin joskus siten että ton perusmassan lisäksi kuivattua chiliä ja raastettua limen kuorta, hyvää.

No nyt: austronauttipatukat retkelle kiinnosta!

Mieluusti kuulisin jengin reseptejä. Itse olen pohtinut jotain soijarouhepitoista tahnaa/patukkaa valmisruoaksi, mutten ole saanut aikaiseksi kokeilla valmistaa kun sidosaine on ollut hakusessa.

Jos haluaisin avaruuspatukkaan enemmän proteiinia, lähtisin ehkä soijarouhetta ennemmin vaan ajamaan jotain papuja tahnaksi. Kikherneen proteiinikoostumus on kuulemma kasvikunnan tuotteista ihmiselle parasta. Suolainen hummus-pähkinärouhepatukka + makea taateli-pähkinärouhe vois olla.

Härkäpapua saa nykyään kaupasta sellaisena rouheena, jota ei tartte edes liottaa ennen käyttöä :wink: Esim. myslin seassa vallan mainio protskulisä, tosin maultaan aika erottuva. Ehkä sitä vois laittaa patukankin väliin pieninä määrinä. Eikä unohdeta hamppujauhoa myöskään!

tulin tänne tarkastamaan uusimmat luonnossavapautumiskiiltokuvat. petyin hieman.

Voisko reseptikeskusteluja kasata vaikka tänne (juoma)topsuun, niin olis joku toivo niiden löytämisestä sitten myöhemminkin.
https://www.yksivaihde.net/old/20028&page=3

tähän vois sepittää komeen tarinan retkeilypyöräilykontekstilla mutten ala

http://i5.aijaa.com/b/00184/13699644.jpg?d165a33eec738feb5c56a7f86088db6792adba6e0f2b3510dbf65048ac19be894cd3c888c9219cc011b3b3f737f88d72

#luonto #vapaus

ituhipit menkää johonki lankaan

täällä puhutaan pyöristä

Tein topsun avaruusruualle

Punainen nopein.

mmm tää on kyllä loistolanka

mainio meininki

Titaani-Rove, aaaaahhhhh.

ei niinkään kamanrunkkausta
retkeilyä senkin edestä

ei enää oikein pure tällä foorumilla kuittailu löysistä retkiklierensseistä yms.

^toi saattaa johtua siitä että osa noista retkipyöristä on “tiukempia” ajaa ku ratapaskeet

http://www.whiteicecycle.com/wp-content/uploads/2014/01/BX7B1612-1024x682.jpg

artpow - 15:43, 4.2.2015 » ei niinkään kamanrunkkausta
Eikös tää genre oo kuitenkin tavallaan kamatumputusta [i]par excellence[/i]? Niin paljon speksattavaa ja sourssattavaa pyörän lisäksi vielä.