Haaveet vuodelle 2015

Basel-Alpit-Milano. Vittu fiksillä :slight_smile:

Pave - 13:04, 22.12.2014 » Ja sit tota rakkautta.
Jep. Kadulta, naiselta ja tyypeiltä. Enemmän ku tarpeeks.

Toivoin seikkailuja ja tulihan niitä (vättern #2, lohjanjärven kierros, gg x n, svinö) vaikka yön yli sojotukset jäi tekemättä. Putkirempan takia joutui vähentämään pyörien määrää eli ens kauteen pääsee starttaan uudella kalustolla.

Toivoin laihtuvani. Painoa lähti neljä kiloa. Väärästä paikasta. Pyörästä.
Lääkekaapissa on siis edelleen kuumemittarin ja laastarin lisäksi verenpainelääke :frowning:

Edelleen vituttaa ku pientä eläintä

Menisi myös noloihin tunnustuksiin, mutta stadiin muuton jälkeen pyörällä ajamis-% tipahtanut lähelle nollaa eli haaveet hieman kurnahti. Sain kuitenkin kesällä ennen muuttoa toteutettua 2kpl parin yön mittaista pyöräreissua ja niistä tuli erittäin hyvä fiilis. Haaveena sojotusretkeilyvuosi 2016.

Kauden tavoiteet kosahti kun muistikortti jäi kotiin velorutionissa, muuten meni ihan hyvin.

Tavoitteeni vuodelle 2015 (fillaroinnillisesti) oli koota ja ajaa fiksi. On koottu, on ajettu.

2016 tavoitteeksi julkistan tässä 10 000 km ajoa Stravaan. Verrokkina tälle vuodelle tulossa 5000, käyttö alkoi joskus huhtikuussa. Ja tota jos menis velodromille kokeilee.

kymppiin viidestä vaatii aika paljon panostusta

peukku sille

eikös pitäis avata uus topsu tai modata otsikkoa jos täällä aletaan asettelee uusia maaleja

dILETANTTI - 22:01, 20.12.2014 » Nauttia pyöräilystä ilman asetettuja tavoitteita. Osallistua mukaviin tapahtumiin, kuten TdT. Ottaa vesuri ja saha mukaan ja avata muutama vesakoitunut polku takaisin ajokelpoiseksi. Kuluttaa mahdollisimman vähän rahaa pyöräilyyn, ts. ei speksata turhaan. Sitten vaikein: vähemmän aikaa netissä.
Pari polkua avasin ja siinä se. Loput voi siirtää vuodelle 2016

Halusin ajaa kymppitonnin, nyt mittarissa 9480 km ja vuoden kaks vikaa viikkoa ulkomailla :smiley: noh, pidetään sama tavoite ens vuodelle jos vaikka toteutuis.

Ei tää vuosi oo vielä ohi. Kolmessa viikossa ehtii tehdä, kokeilla ja oppia vielä vaikka mitä.

peltsip - 17:46, 20.12.2014 » elä palaa enää suorittaminen -skeneen. huomasin ajaneeni ehkä +50% kommuuttia ja nauttineeni enemmän jokaisesta kilometrista kun lopetin ajojen träkkäämisen. 1. velat pois (speksaa vaan kulutusosaa tarpeeseen) 2. rahaa säästöön pahan päivän varalle 3. ???? 4. keuli metsässä omalla tubeless 29erillä ja sit vääräpyöräilyä kanssa ainakin vähän. eli krossarilla poluille ja fiksillä farkkushortseilla maantienlaitaa. plussaa jos tulee nakerreltua jotain fillareihin liittyen. ois metri lineaarijohdetta ja pari kelkkaa odottamassa käyttötarkoitusta...
1 check. 2 no tota leegoremontti käytännössä nollaa ton ykköskohdan ihan näillä näppäimillä kun kohta operaatioon jonka laskussa 4 numeroa plus sentit. 3 onnistui 4 epäonnistuneita cx tubeless hommia vähän ja siihen jäänyt toistaiseksi, eipä varmaan vuoteen speksata mitään kulutusosaa isompaa. aika laiskasti tuli käytyä krossarilla poluilla mutta farkkushortsit ajoin persauksesta puhki kyllä.

ja tuli rakenneltua, haasteet piristää.

nysimum - 12:01, 22.12.2014 » Omia haaveita: - haluan oppia kasaamaan kiekon. Tähän tarjoutunee tilaisuus heti alkuvuodesta. - maantiefilolla lenkin pituudeksi kolminumeroinen luku, toistaiseksi en ole 70 km pidempää mennyt. - haluaisin oppia keulimaan, ehkä bunnyhoppaamaankin, ja sit ois kans kätsyä oppia hyppäämään pyörän selästä ja selkään vauhdista. - ylipäätään enemmän ajoa muuallakin kuin maantiellä ja pyöränkäsittelytaitoja paremmaksi! - erona vuoteen 2014: bliish ei näin paljon ei-vakavia haavereita ja kipeänä oloa, jotka pitää poissa pyörän selästä. Eli paljon tunteja satulassa!
- Eka kiekkopari kasattu Töpseliin. - Noo, miten tän nyt ottaa. Pisin yhtäjaksoinen ajo 85 km, mutta päivän aikana 130 km. - En osaa keulia enkä bunnyhopata, mutta jonkunlaiset loikat ja suht hallitut etupään nostot onnistuu. Tästä on varmaan hyvä jatkaa. Osaan myös hypätä pyörän kyydistä pois ja takaisin kyytiin vauhdista, olkoonkin että kiusallisen huonosti. Toistan edellisen: tästä on hyvä jatkaa. - No tämän voi sanoa onnistuneen. Jotenkin erityisen kiva huomata, miten luontevaksi lukkopolkimien käyttö ja hyödyntäminen on muodostunut, kun vertaa mitä primitiivisiä pakokauhutuntemuksia niihin liittyi aluksi. - Nooo joo. Ois voinut enemmänkin ajaa, mutta enpähän sentään ollut viikkotolkulla yhtä soittoa pois satulasta sairauden tai haaverin takia.
nysimum - 12:01, 22.12.2014 » Muita kuin pyöräaiheisia haaveita: - toivon että työt jatkuu kesän 2015 jälkeenkin, tai ainakin järjestyy jotain uutta työtä tilalle - toivon että kämppäasiat ratkeaa jotenkin hyvin kesällä 2015, tämänhetkinen näkymä on että on samaan aikaan muuttouhka JA loppuu rahat/duuni...
- Ei :( - Kyllä!

Kaiken kaikkiaan ihan hyvin mennyt toiveiden osalta, olkoonkin että ei-pyöräilyaiheinen ja jokapäiväiselle elämälle hyvin keskeinen toive ei toteutunut. Pyöräilysaralla riittää vielä haastetta ja parannettavaa, mutta edistystäkin on tapahtunut.

tero - 22:06, 20.12.2014 - Pitää pyöräostokset kulutustavaran ja uusien ohjaamoiden piirissä (kokeilut kiinnostaa) - Fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin parantaminen. - Ajaa pyörällä mahdollisimman usein. - Osallistua tapahtumiin. - Kokeilla ajamista velolla.
- epäonnistuin - epäonnistuin - epäonnistuin - onnistuin paremmin kuin olin kuvitellut - no vähän siellä ajelin lepposasti pari kertaa eli 0,5 onnistuminen

No joo…tavoitteet 2016

  • Talvella punttia ja peruskunnon ylläpitoa monipuolisesti

  • Stressi ja keskittymisharjoituksia (Wim Hof)

  • Paino/rasva % kondikseen, nyt 84 kg

  • Ajokalusto kuntoon ajoissa ennen kesäkautta

  • Keväällä pidempää lenkkiä sekä sinkulalla että myös vaihdefilolla

  • Kesällä sinkulalla yhteen päivään n 280 km, ei aikatavoitetta vain että jaksaa ja kalusto kestää

Olin laittanu haaveeksi 8 tonnia ja se tuli täyteen hetki sitten Kannelmäessä.

asi - 18:06, 20.12.2014 » yksi talvipyörä yksi kesäpyörä molempiin erilliset partsit ettei tarvi vaihdella pyörästä toiseen ei heräteostoksia parin päivän pyöräreissuja lähimaastoon yön yli
kaikki onnistu. jes!
SuicideHub - 23:50, 19.12.2014 » Olis varmaankin verrattain kokemisen arvoista osallistua Pariisi - Brest - Pariisiin. Järjestetään kerran neljässä vuodessa, 2015 olis taas. Keväällä täys sarja brevettejä karsinnoiksi ja loppukesästä pitäisi hoitaa itsensä sinne Ranskaan. Vois pyöräillä siirtymänkin. Noin muutoinkin vois olla tulossa sellainen vuosi, josta kerrotaan tarinoita. Kuten tää on ollut.
Lienee sopivaa itsekin kommentoida jotakin, kun oon ketjun aloittanut.

Ei hassumpi vuosi. PBP 1230km hyvää mieltä, tykittelyä ja univajetta. Ja ohan tässä ollu kaikkia muitakin hienoja retkiä, brevettejä ja tapahtumia, kiitos osallisille.

Harmi etten ehtinyt KoFiin.

spacer - 14:16, 20.12.2014 » -Olla onnellinen -Pitää kropasta huolta -Venytellä säännöllisesti -Syödä terveellisemmin -Valmistua taiteen maisteriksi -Muuttaa pois Rovaniemeltä eli siirtyä elämässä eteenpäin kohti tuntematonta -Opetella puikoilla hitsaaminen -Hitsata ~9'500kg taideteos kasaan -Tutustua tyyppeihin, osallistua älläreihin jossain missä niitä järjestetään -Speksata oma sinkula valmiiksi ja myydä crescentti pois -1v7v -Ja muistaa olla onnellinen kaikesta siitä mitä on. +
Lanssi - 10:48, 20.12.2014 » -Ajaa enemmän, skeitata enemmän
-Kyllä -Kyllä, en oo repiny kroppaa vaan muistanu kuunnella sitä. Alkoholittomuus toimii. -Kyllä joo. Aina vois varmaan venytellä enemmän, mut venytelly enemmän mitä koskaan aikasemmin. -Kyllä, en oo koskaan syöny kasvisruokaa yhtä paljon mitä 2015. Toimii. -Ehei tää homma on edelleen levällään. Periaatteessa kaikki on nyt valmiina mut täytyy ehkä opiskella vuosi vielä lisää. -Ei onnistunu, mutta en valita. 31.1.2016 muutto Ouluun. -Ei onnistunu, mut ei tullu tarvetta koskea puikkoihin. -Ei onnistunu, täyty vähän vetää mutkia suoriksi ja ulkoistaa juttuja mahdollisimman hyvän lopputuloksen saamiseksi. -Joo! Useammat ällärit tuli ajettua ja tutustuttua tyyppeihin! -Joo! F.Moser tuli taloon ja Cressu lähti. Myös Krampus tuli taloon. Ja Kombium! -Joo 1V7V oli huippu! -Ja joo, todellaki olin onnellinen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

-Eeeih, liian vähän tuli skeitattua. Osittain pistän tän Rovaniemen piikkiin, 2016 sitte Oulussa vanhat spotit taas haltuun.

tutam - 14:58, 3.1.2015 » Oppia hitsaamaan ja juottamaan.
Juottamista tuli tyyppailtua, menestyksekkäästikin, mutten vielä uskalla sanoa osaavani.