Massiivinen kännykkätopicci

negaatio - 18:18, 25.11.2014 » jos nyt [i]kauheasti[/i] pitäis jostain syystä kirjottaa kännykällä niin saattaisin harkita tekeväni näin http://dailyiphoneblog.com/wp-content/uploads/2010/04/iphone-bluetooth-keyboard.jpg
esim auton ratissa liikennevaloissa ja kahvilan jonossa odotellessa?

Auton ratissa mua palvelee kyllä puhekirjoitus, joka osaa jo muutakin kuin vaan kirjakieltä.

josbanse - 18:18, 25.11.2014 » Kirjottelen aika paljonkin.
True.

Aiheesta, lumialle plussaa kartoista ja navista. Miinusta vedenkestosta ja iskunkestävyydestä.

peltsip - 18:20, 25.11.2014 »
negaatio - 18:18, 25.11.2014 » jos nyt [i]kauheasti[/i] pitäis jostain syystä kirjottaa kännykällä niin saattaisin harkita tekeväni näin http://dailyiphoneblog.com/wp-content/uploads/2010/04/iphone-bluetooth-keyboard.jpg
esim auton ratissa liikennevaloissa
[i]onkohan tämä edes laillista?[/i]

NOKIA 930

kaikissa ele-vermeissä pitäis olla langaton lataus
ja yhtä vähän lataamisen tarvetta

Näppis keskusteluun SwiftKey näppäimistö. Käyttäny alusta asti ku julkaistiin ja on tää kyllä hyvä kun tovin käyttää…

Ja ylipäätään saahan kosketus luureihin ladattuu sikana erilaisia näppäimistöjä et eiköhän jokaiselle löydy mieleisensä ku vaa jaksais tutkia :wink: Fyysiset näppäimistöt on muinaisjäänteitä puhelimissa.

Laitoin tuon SwiftKeyn ja tämä on ihan mielenkiintoinen juttu kyllä. Voi kirjoittaa dadaa valitsemalla ehdotettuja sanoja:

Sysipaskan halpisandroidin jälkeen Jolla on ollut todella positiivinen yllätys erityisesti Sailfishin osalta. Käyttis on tullut vuodessa todella paljon eteenpäin. Toivottavasti uutta rautaa tulee tarjolle jossain vaiheessa…

Mutta ihan yleisesti: Akkutekniikan mullistavia kehitysaskeleita odotellessa…

Jozo - 12:14, 28.11.2014 » Sysipaskan halpisandroidin jälkeen
Halpa markettipyörä oli huono. Tämä yllätti ketä? :) Ostin tommoisen halvimman mahdollisen Huawein varapuhelimeksi ja menihän aivan polvilleen, kun asensin siihen S4:ssa useimmin käyttämäni softat. Sittemmin palautin siihen tehdasasetukset ja asensin vain Angry Birdsit ja Hillclimb Racingit kersoille leluksi. Pyörii aivan hyvin.
asb - 12:16, 28.11.2014 »
Jozo - 12:14, 28.11.2014 » Sysipaskan halpisandroidin jälkeen
Halpa markettipyörä oli huono. Tämä yllätti ketä? :)
True that. Halpisromut on aina halpisromuja. Parempiakin Android puhelimia on tullut räplättyä, mutta Sailfish miellyttää käyttiksenä enemmän.
Mushcube - 10:28, 28.11.2014 » Näppis keskusteluun [SwiftKey](http://swiftkey.com/en/) näppäimistö. Käyttäny alusta asti ku julkaistiin ja on tää kyllä hyvä kun tovin käyttää.. Ja ylipäätään saahan kosketus luureihin ladattuu sikana erilaisia näppäimistöjä et eiköhän jokaiselle löydy mieleisensä ku vaa jaksais tutkia ;) [i]Fyysiset näppäimistöt on muinaisjäänteitä puhelimissa.[/i]
Saako ääkköset suoraan näkyviin jotenkin? En osaa.

E: iphone

Mulla on tuo vieläkin laatikossa. Vois kokeilla vieläkö Raptorista tehty Nokiaversio pelittäs. Tällä hetkellä Xcover 271 käytössä kun Lenovo A820 sanoi akkunsa irti.

mulla ainakin tuli ääkköset suoraan. aiemmin oli vain suomi-näppis ja emojit. puhelimen kieli on englanti, mut kirjoituskieli suomi.

Fak.

E: rupes pelaamaan, kun asensin uudestaan. Mystillistä.

kosketusnäyttö & sirot sormet on aivan toimiva yhdistelmä.

ymmärrän kyllä äi’ien ongelmat systeemin kanssa jos peukku täyttää puolet näytöstä.

Jos ei aivan tasanen tahko ole sormenpäänä, niin pitäis aika helposti oppia toi kosketunäytön käyttö. Ei vaan paina paljoa, niin vain sormen uloin osa osuu näyttöön. Kömpelyyttä se on jos ei osaa käyttää laitetta mukamas sormiensa takia (paitsi tietty jos sormenpää on tasainen tahko, eikä kaartuva kuten ihmisillä yleensä)

Näin se on. Steve jobs opetti meille, että jos laite on vaikea käyttää, vika on käyttäjässä.

(Itse onnistun kyllä kirjoittamaan kosketusnäytöllä ihan ok, mutta väitän, että nopeammin syntyin tekstarit yms. wanhan koulun Nokian numeronäppiksellä, eikä edes tarvinnut kattoa puhelimeen päin kirjoittaessa.)

Nä on tottumuskysymyksiä, vanhalla kännyllä sai kyl kirjotettuu suht nopeesti, mut kyl mä kirjotan nopeempaa kosketusnäytöllä. Sokkona kirjoittamisen oppii kyllä, kunhan vaan jaksaa opetella. Näppäimissä parempi tuntuma, siitähän ei pääse mihinkään, mutta aika harvoin kosketusnäyttö ainakaan itellä jättää kosketuksen välistä.

kyllähän tuota kirjoittamista on aika paljon tutkittukin, jostain syystä vielä vuonna 2014 on oikeasti kirjoittamiseen tarkoitetuissa vehkeissä eli tietokoneissa yleensä hyvinkin klassiset mekaaniset näppäimistöt eikä esimerkiksi kosketuslevyä sun muuta.

se, että ajan kanssa oppii sietämään paskaa ei kyllä ole mikään puolustuspuhe paskan paremmuudesta.

No joo kommunkaattorilla voi olla nopeampi kirjoittaa, mutta perus 0-9 näppiksellä tulee niin paljon ylimääräisiä painalluksia, että en usko millään että olisi nopeampi kuin kosketusnäyttö.

E: Meinaan siis sitä, että esim C kirjaimeen vaadittiin 3 painallusta, kun kosketusnäytöllä vain yksi.