Projekti: Yksi Crescent 306 Fashion Line Mixte lisää

?? Ei kyllä pitäs olla navan sellainen, että lukkorengas ylettyy ulommaksi kuin laakerin lukkomutteri. Puuttuukohan sieltä akselilta jotain? Kuvaa.

Takakolmiohan siis asettuu siihen leveyteen mihin se kiristetään navan lukkomuttereita vasten.

Joo, tutkiskelin tota sinkulakittiä tarkemmin ja siinä on vissiin joku vika, tai tossa lukkorenkaassa tarkalleen ottaen. Vaikka sen vääntää niin pohjaan ku saa (ihan työkalulla siis), se ei näemmä uppoo tarpeeks syvälle vaan jää samalle tasolle navan lukkomutterin kanssa. Varmaan kierteet paskana? Toivottavasti vaan kierteet on romuna tosta lukkorenkaasta eikä navasta…

En nyt uskaltanu väkivalloin runnoa syvemmälle ku menee, varsinkaan kun mulla on gearclamppejakin. Kummasti helpotti takakiekon pyörimistä :stuck_out_tongue: Nyt uusi yritys →

Oletko tunkenut ne kaikki spacerit siihen napaan? Niitä pannaan vain sopiva määrä.

Tosiaan kuvaa tänne! Ota myös ketjulinjaa pitkin takaa.

Ei olleet kaikki spacerit. Mutta ongelma tosiaan ratkesi gearclampilla!

Ilmeeni ja fiilikseni:

On toi kokonaisuus sen verran tonnikeiju, että 42/18 oli aivan hyvä välitys! Oli tosi kivantuntuinen, just hyvä kaupunkipörä :slight_smile: <3 Iih! :slight_smile: :slight_smile:

Huomenna hakemaan Velobialta uusi ketju, siellä näkyy ainakin sivujen mukaan olevan KMC Z610HX:ää. Voisi samalla kysäistä, josko sattuisi löytymään takaratasta ja/tai edullista tuumaista setbacktolppaa, niin ei tarttisi alkaa putkarihommiin.

edit: Jes, sivuilla on myös 18T takaratas kapealle ketjulle \o/

odottelin päivityskuvaa kuin pienimünsterinseisoja, mutta sitten täältä löytyy vain jokin virnuileva saksanpaimenkoira

Uskallan väittää, että mikäli olisin tästä rungosta itse tehnyt projektilangan, niin se olisi ollut huomattavasti tylsempi.

Hmph :smiley: Ekaa kertaa ku tekee niin menee välillä vähän epäströmsösti. Voipahan tarjota yleisölle naurut ja toimia varoittavana esimerkkinä.

Mutta hei, tosta sinkulakitin lukkorenkaasta, voinko nyt heivaa sen vaan veks laatikonpohjalle vai toimittaako se myös jonkunlaisen suojuksen virkaa? Gearclampin kanssa kun en tarvii mitään lukkorengasta, mutta onko silloin joku riski, että navan sisälle pääsee sitä kautta likaa?

nysimum - 21:04, 9.10.2014 » Velobialta [..] Voisi samalla kysäistä, josko sattuisi löytymään takaratasta ja/tai edullista tuumaista setbacktolppaa, niin ei tarttisi alkaa putkarihommiin.
ne tilaa sulle mitä vaan, laitoinki täällä jo aiemmin että mun tilauskamatolppa oli seuraavana työpäivänä noudettavissa ja maksoi kaikki 14e tjsp. peu((uu.

Puoti on kyllä tuttu.

hei yritin vaan maksaa nää 0.02€ sulle.

Kiitti! Enää puuttuu 9,96 € että saan (Alkosta saatavaa) lempikuohariani.

nysimum - 22:16, 9.10.2014 » Mutta hei, tosta sinkulakitin lukkorenkaasta, voinko nyt heivaa sen vaan veks laatikonpohjalle vai toimittaako se myös jonkunlaisen suojuksen virkaa? Gearclampin kanssa kun en tarvii mitään lukkorengasta, mutta onko silloin joku riski, että navan sisälle pääsee sitä kautta likaa?
Kierteisiin pääsee, mutta ei sen pidemmälle. Ilmankin pärjää: putsailet vaan huolella, jos ikinä tarvii syystä tai toisesta laittaa lukkorengas kiinni.

^ Okei, hyvä. Unohdan koko renkaan olemassaolon sit.

Ja niin tosiaan, tämä valmistui, ainakin ensimmäiseen ajokuntoiseen muotoonsa. Unohdin laittaa linkin AMAan aiemmin tänään.

Ommuuten kiva pyörä ajaa :slight_smile:

Ei oo mitään AMA-kuvia, ja tässä on muutenkin vielä säätäminen ns. kesken, joten postaan tähän topiikkiin. Näköjään oli projektin alkamisen vuosipäivä hetki sitten :slight_smile:

Pyöränropaus on parasta prokrastinaatiota, ja kun sisko nyt jo pyöräili auringonlaskuun oman pyöränsä kanssa, sain vihdoinkin aikaiseksi ryhtyä säätämään Kultakutrin monia pieniä vikoja kuntoon. Keskiö ainakin oli jo löystynyt (of course I am French, why do you zink I 'ave zis outrageous threading?), minkä lisäksi ajoasento tuntui huonolta. Ei kunnolla pysty mutta ei todellakaan mikään aero, keskitie ei totisesti aina ole hyvä.

Kiristin siis keskiön ja vaihdoin ohjaamoksi nyt niin full-blown mummisjopomeiningin ettei paremmasta väliä. Noi jarrukahvat on siksi rasittavat, että niitä ei saa pois ottamista varten auki, vaan ko. operaatiota varten täytyy riipiä gripit/tankoteipit veks. En siis viitsinyt vielä kieputtaa Uomolta lunastamaani nahkajäljitelmänauhaa, vaan rupesin kaivelemaan stasheistäni tankonauhaa siksi aikaa, että ohjaamon sopivuus koeajoissa varmistuu. Löysinkin jotain tollasta sangen kamalaa eläinkuosinauhaa, jonka ostamisesta ei ole minkäänlaista muistikuvaa. No, olen tällainen räväkkä ja persoonallinen huumour nais henkilö niin laitetaan nyt sitä, ajelen sitten pitkin kylää aikuisfarkuissa ja Kiroileva siili -hupparissa kera punaisen otsatukan ja kananpersekampauksen äksdee äksdee.

Ohjaamokokonaisuus on oikeastaan silti niin ihastuttavan korni, että jääkööt toistaiseksi. Kultakutri kypsyi puumaikäiseksi – täältä tullaan, Mummotunneli.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/16490226/pyorat/Goldilocks/puumakutri1.jpg

https://dl.dropboxusercontent.com/u/16490226/pyorat/Goldilocks/puumakutri2.jpg

Sitten niitä kysymyksiä tahi äimistelyjä.

Satula tuntui olevan aivan törkeän korkealla, joten otin mittanauhan käteen ja ihmettelin, minne taivaisiin sen oikein olen hilannut. Suureksi yllätyksekseni satula oli juuri sillä korkeudella mille sen yleensä asetan, kun alan etsiä sopivaa satulankorkeutta, eli 77,5 cm. No, numeroilla ei ole väliä jos ei tunnu hyvältä, joten hilasin satulaa alaspäin kunnes perstuntuma oli hyvä. Loppujen lopuksi satula asettui 3+ senttiä alemmaksi! :o Miten voi heittää noin paljon? Kammetkin on geneerisesti 170-milliset.

Toinen istuinosasto-aiheinen ihmettely: tuntuu, että satula on liian edessä, ts. tuntuu että istun satulan takaosassa. Penkki on kuitenkin ollut mulla käytössä toisessa pyörässä, joten läskiperseeni kyllä todistettavasti mahtuu tuohon satulaan. Siirtäisin satulaa taaksepäin, jos voisin, mutta se on jo niin takana kuin menee ja setbackiäkin piisaa. Ei noi kulmat kuitenkaan ihan siltä näytä, että tän pitäis olla ongelma…? En osaa analysoida ajoasento-ongelmia tällaisen pystyn asennon kanssa, halp?

Huomasin myös tuossa ropatessa, että oon näemmä unohtanut vaihtaa taakse jo hommaamani kunnollisen sinkularattaan ja että ketju on aivan tautisen kireällä :smiley: No, noi fiksaa äkkiä. Myös lokarit sattuu silmiin, pitää hienosäätää niitä paremmin istuviksi.

Rottinkikori? Rottinkikori.
http://hs10.snstatic.fi/webkuva/taysi/700/1305942187763?ts=459
Muuten hyvä.

tyylikäs pyörähän tuo on. ehkä jotain kokonaisuuteen sopivaa heijastinta iskisin kiinni nyt kun illat pimenee. etukori näyttää ylemässä kuvassa lähes yhtä massiiviselta kuin josbansen bullis.

netspider - 17:31, 7.8.2015 » etukori näyttää ylemässä kuvassa lähes yhtä massiiviselta kuin josbansen bullis.
:DD

Ainiin kebab-nauha pimeneviin iltoihin! Joo, sitä pitää virittää.

Ja pitää koittaa löytää tohon koriin se suora ja mieluusti kirkas aisa.

Eiks sen pitänyt olla ihan ehtaa nahkaa?

Voi aivan hyvin olla! En jaksa kaivaa pakettia esille nyt tuolta laatikon syövereistä :slight_smile: