Rychtarski MAX 100% (+10%) + uus haarukka!

Alustava vastaus vastapuolelta oli et jos lähetän haarukan niin miettivät miten saavat pari milliä huomaamattomasti crown racen alle. Eli luultavasti alumiinista sorvataan pieni rinkula, joka sit muotoillaan ja ehkäpä sen voisi pensselillä vetästä läheiseen sävyyn. Tai jättää kirkkaaksi. Tuolla veloflexillä ongelmaa ei ole, joten etenen clearancegaten kanssa vasta ku lumet maassa.

viistoputken grimppaus what mind? ois jännää.

kysy jos se tekis pienen upotuksen viistoputkeen. ois 110%

ite ehotin jo muttei lämmenny oikei
se ois siistein ehottomasti

Joo

jos ois integroitu laakeri, korotus tapahtuisi valmiilla teräsprikoilla ihan sievästi.

Arvostelen sun projektia, mut laittaisin mustat nauhat. Tai pinkit ehkä.

Mä en laittaisi mustia tää on aivan hyvä näin!

stongan asento.

Stongan asento on ihan semihyväksyttävä. Vaihtaisin kans mustat tankonauhat tai sitten full custom -hengessä tankonauhoihin sopiva satula.

Värikoodauksenkoordinoinnin ikuisuusongelma: mitä enemmän valittua väriä, sitä enemmän keskenään yhteensopimattomia sävyjä.

Clarence-gaten jälkeen mun on ollut tosi vaikea innostua tästä pyörästä. Toivottavasti homma korjaantuu jollain aikataululla.

Harmaja sateinen syksy + tommonen pirteänkeltainen raami + värigripit = WIN

Kliirenssitkin niin niukat että putket toimii lokareina

loppukesä/syksypyörä 2014

hauska visuaalinen efekti muuten tuossa kuvassa: näyttää siltä, kuin satulaputki olisi poikki eturieskan yläpuolelta

Mä tykkään negaation pyöristä ja tääkin on hieno.

Tää näyttää hyvältä, mut väistämättä miettii millaseen ajoon tää on ajateltu?

Suhteellisen korkea ratapyörä? Kaupunkiajoon tietenki.

Eiks tämmösissä näin tiukoissa rungoissa haarukka koskaan spöijaa sen verran että kumi nappaa poikkiputkeen? Usein oon aatellu nyt kysyin. Hieno pyörä kyl, tangon asentoa korjaisin ainaski kuviin.

Olen pari kertaa ryskäyttänyt vähän kovempaa kanttarilta alas ja tuolla vähän kisaisammalla renkaalla ei ongelmia. Vähän veikkaan et clearance-otb on vaan urbaani pyörälegenda. Enemmän harmitti ku hiekka hankas viistoputkea paksummalla eturenkaalla.

Talvella ajattelin ehkä tehdä jotain tolle clearancegatelle, tai sitte en. Hyvä kuitenkin ku niin moni kantaa tästä huolta mun puolesta.

Oon koittanu täs miettiä mikä olis hyvä droppitanko njs pearlille.

Tarpeena siis +10cm reach ja vaakatasossa ylä ja alaote. Joku ergotanko 26mm? Nitto noodle?

clearancegate mahdollistaa kevyemmän u-lukon

http://www.prisma.fi/tuotekuvat//large/34/u18nfqeyhug9tq42.jpg

negaatio - 10:47, 26.8.2014 » Olen pari kertaa ryskäyttänyt vähän kovempaa kanttarilta alas ja tuolla vähän kisaisammalla renkaalla ei ongelmia. Vähän veikkaan et clearance-otb on vaan urbaani pyörälegenda.
Olen nähnyt lontoofoorumilla ainakin yhden rikkinäisen naaman clearanceotb:n takia. Olikohan hidasteeseen ajanut ns. täysii. Mut toisaalt mä en tiedä miten jäykkä tommonen max-keula on, joten silläkin voi olla vaikutuksensa. e: enkä tässä nyt sano että tulet kuolemaan sen takia, mut noitakin tosiaan on käynyt.