Helsingin Velodromi 2014

Zykkeliä kompaten, torstaina kasista lähtien ekat ajat tauluun?

Voes yrittää. Kuratata ja marathon plussat.

torstai kiinnostaa

aamut on kyllä olleet vähintään kasteesta kosteita, joten kasilta voi olla pinta liukas. ja näin kauden ulkopuolellahan olis sama mennä vaikka 17:30? mut varhaisaloitus kiinnostaa, istuvalle 200:lle peukku ja varsinaista kautta odotellessa.

tänään 17.30 kiinnostaa

ei kai tuo kosteus haittaa jos ajaa seisovan lähdön hommia vaan eikä kiipeä korkeammalle kaarteeseen

mä luulen kyllä, että mun istuva 200m saattaa tulla sutien koko matkan

Vahva ehkä tälle illalle.

epaz - 13:45, 11.3.2014 » ei kai tuo kosteus haittaa jos ajaa seisovan lähdön hommia vaan eikä kiipeä korkeammalle kaarteeseen
Eikös aina sinne hyllylle ajeta? Eikös se ole vähän mälsää olla ajamatta?

muutama kierros tuli ajeltua katusetupilla. onhan se hauskaa! radalla ei mitään talven tuomia yllätyksiä. mun kesän suosikki tulee olemaan toi 200m, koska en jaksa pidempään ja tykkään runtata penkistä

Ääh, mä en ehdi mitenkään kun palaveria tunkee aamuun :frowning:

Kosteusprosentti on ehkä 0%.

https://lh5.googleusercontent.com/-jQkoeHGFTLQ/UyFIHV2enTI/AAAAAAAAIqI/wOgWoIcAIQQ/s1280/12.3.2014%2520-%25201.jpg

tätäkin pitää tulevana kesänä aventonilla kokeilla. kysyn siis sopivaa välitystä velolle. katuvälityksenä on 48/18 (suhdeluku 2,666…). mietin et toiselle puolen vois laittaa velovälityksen kulkemaan aina mukana. esim. 48/16 suhdeluku ois tasan 3. alla 622/23. kuulostaako sopivalta vai hullulta?

tuolla on ihan hyvä kokeilla alkuun. siitä sitten tiukemmaksi.

tämä selvä. kiitän!

Ajattelin kahden-puol kolmen välimaastossa mennä velolle, saapi liittyä seuraan jos kiinnostaa.

Oli niin hieno keli, että oli pakko tulla toteamaan, että portilla on komia munalukko roikkumassa. :frowning:

phadej - 9:17, 22.4.2014 » Oli niin hieno keli, että oli pakko tulla toteamaan, että portilla on komia munalukko roikkumassa. :(
Sisäänkäynti on eri paikassa. Ohjeet ovat ketjun ekan viestin alussa. Tosin velo avataan kuitenkin virallisesti vasta toukokuussa, joten siihen asti joudut heittämään fillarin aidan yli ja kiipeämään perässä. Valkoisen portin yli on suhteellisen helppo kiivetä, kun käyttää saranoita askelmina. Ketään ei toistaiseksi ole pidätetty Velon käyttämisestä pyöräilyyn sen aukioloaikojen ulkopuolella. (Edit: päivitnpä ekan sivun ohjeita vähän)

Huippua!

edit: tiedän, että velon ylläpitoon ja hlökuntaan menee aika paljon enemmän rahaa kuin vaikka vuoromaksuista tulee sisään, mutta tuntuu silti vähän hassultaa ostaa tällainen tuote. Toisaalta itsepähän tiesin “ostavani” lähtökohtaisesti viallisen tuotteen, mutta sitten taas markkinoilla ei ole kilpailevaa “tuotetta”, vaihtoehto on olla ilman.

Tervetuloa Velorutioniin ensi kesänä!

Miltäs se velo näyttää näinä päivinä? Joko se on putsattu tai onko tietoa milloin se olisi töarkoitus tehdä. Kuinkas Yksivaihteen veloaamut, joko aloitettu?