Koko Suomen keskarit ke 22.1. klo.18

Hah, Hermannin Rain Man on mukana.

No hitto. Väärä viikko. Huomenna ei spydee.

Kiva että tälläistä järjestetään, pitää tulla kattomaan touhut.

Sellainen lisäys, että toki pk-seudultakin voi joukkueella osallistua tähän muualtakin kuin Pennistä jos tuonne ei pääse mm. ainakin crusty huhuili, että pyöräpajalta saattaisi tulla osallistuminen. Tietysti aina mukavampaa, että naamoja näkisi nipussa mahdollisimman paljon.

Toiveen jos voi heittää niin jos huomisen klo.12 mennessä osallistuvilta paikoilta jotkut vastuuhenkilöt nakkaisivat minulle viestiä ja arviota väkimäärästä niin osaan varautua, mutta aina periaatteessa tuohon klo.18 asti on aikaa ilmoittautua mukaan.

Paikkakuntien sisällä ja välillä tapahtuva vedonlyönti on sallittua :wink:

Saatasko tampereelta joukkue kasaan?

edit. Tampere-topsus näköjään jo aiheesta keskustelua…

skypejoukkoeella olis nopeusetu. Plus tarttis kai sit raahata tietokone mukaan. Ja eihän foorumillakaan skypetetän vaan postataan!

negaatio - 23:02, 21.1.2014 » skypejoukkoeella olis nopeusetu. Plus tarttis kai sit raahata tietokone mukaan. Ja eihän foorumillakaan skypetetän vaan postataan!
Kyllähän skype toimii myös modernien älypuhelimien kanssa. Mut samaa mieltä postailusta.
tnts - 19:45, 1.1.2014 » heitän haasteen,et pidetään tipaton tammikuu keskareiden suhteen. oisko ok?
oliks tää tipaton vielä voimassa? ei muute mut hävettää tulla keskareille ainoana suomessa joka juo kaliaa..

ei se ikinä toteutunut, kun kukaan ei vastannut haasteeseen. en itse eikä muut. kaikki ennallaan. pitäiskö mennä baseen?

Jos teet röökitempun.

Tampere osallistuu ja paikkana on Kivenheitto Tammelan Stadionin nurkalla Konttori. Katsotaan sitten paikanpäälä tuleeko useampi joukkue.

Hienoo!

Kai meitäki joku porukka elikkäs

toivottavasti “pyöräilyyn liittyvät kysymykset” koskee pelkästään teknisiä juttuja niinku esim. laakerikuulia!

no mutta, tämä kuulostaa hyvältä kisalta

No niin, ainakin Helsinki, Turku, Tampere ja Oulu mukana. Joukkuemäärä tarkentuu sitten lähempänä.

Seuraavaksi lyhyttä ennakkoinfoa:
Kilpailussa on kolme osiota.

Kahdessa ensimmäisessä osiossa molemmissa 10 kysymystä joista oikein vastaamalla 2pst/kyssäri joukkueelle. Kysymykset edustavat kahta teemaa: NTKT (eli yleistieto) ja urheilu (koska tietokilpailu).

Nämä osiot toteutetaan niin, että avaan tähän keskustelulankaan osion kerrallaan kysymysten osalta ja samalla ajan mihin mennessä vastaus tulee toimittaa joukkueen johtajan toimesta minulle pm-viestillä.

Osion jälkeen lyhyt tauko jonka aikana ilmoitan oikeat vastaukset, pistetilanteen ja tähän perään sitten toinen osio samalla tavalla.

Kolmas osio on sitten kovempi taisto joukkueiden välillä. Tiedossa on viisi kysymystä jotka esitetään yksi kerrallaan, mutta muuten samoin kuin edellisissä osioissa. Pisteet jaetaan joukkueille sen mukaan kuka osuu lähimmäksi oikeaa vastausta ja viimeiselle luonnollisesti 0 pistettä.

Jokaisen kysymyksen jälkeen luonnollisesti pistetilanteen päivitys, jotta kaikki voivat seurata.

Vaikka et siis pääsisikään minnekään paikalle kisaamaan voi kaikki osallistua tietokilpailuun omaksi ilokseen samalla kun seuraavat tapahtumia.

Kilpailun aikana toivon maltillista kommentoitia seuraajilta tähän lankaan, että homma pysyy selkeänä. Kannustaa toki saa!

kun paikkakunnilla on saatu väki paikalle ja joukkueet muodostettua niin paikkakuntien yhteyshenkilöt voivat napata ryhmäkuvan ja postata sen tähän lankaan tervehdyksen kanssa ja mukaan listaus joukkueista (nimimerkit).

Tänne Penniin alkaa porukkaa jo lipumaan.


Oulusta normaali, dras, mull dundane, hjordis, zili, workstinx, jtkone, kumisaapas, px, eilolma, nprtj

Aikamatkustavanatsiedit: ollaan yks joukkue jos ei tuu riitoja.


Tampere. Askopee,traceur,markymarkus(*),jukksd

hienoa tampere ja oulu!


Ylämäkivaihteettomat 666:(järjestyksessä) netspider,kaelum, juha, iivo