Yskivaihde Twitter

Mulla oli viime kesän projektina juur ythsllä viisurien poisto. Homma hoitu mallikkaasti kaikkien muiden, paitti vikan yläviisurin osalta. Mut ei siitä sen enempää, hyvin se menee, kun ajoissa hoitaa!

Mulle on tehty juurihoitoa ja viisaudenhampaita on leikattu kappaleina ikenestä, mutta mielestäni puudutuspiikin jälkeen kaikki on vaan tuolissa istumista? Eikö mene aina näin?

Leuka oli kyllä todella kipeä sitten leikkauksen jälkeen, kolmantena päivänä pystyin varovasti mussuttamaan jotain pieniksi paloiksi leikattua tomaattia.

No onhan se epämukavaa, kun niskasta poksuu nikamat lääkärin vääntäessä.

yksihammas.net

d64 - 15:32, 20.2.2015 » Mulle on tehty juurihoitoa ... mielestäni puudutuspiikin jälkeen kaikki on vaan tuolissa istumista? Eikö mene aina näin?
ei

terv: nim.merk. ~kolme kuukautta vasen puoli suusta “turrana” ja makuaisti paskana yhdestä hermoon osuneesta puudutuspiikistä (kyllä se siitä pikkuhiljaa palautui mut alkuun oli tooosi vmäinen ku mm. kaljaki maistu pahalta)

melkee yhtä jännää ku pieleen mennyt akupunktiopiikkitys syvään selkälihakseen

Älä puhu tommosia perjantaina. Rupee itkettää.

Pave - 15:44, 20.2.2015 » Älä puhu tommosia perjantaina. Rupee itkettää.
Kyl siihen Jallu auttaa.
d64 - 15:32, 20.2.2015 » Mulle on tehty juurihoitoa ja viisaudenhampaita on leikattu kappaleina ikenestä, mutta mielestäni puudutuspiikin jälkeen kaikki on vaan tuolissa istumista? Eikö mene aina näin? Leuka oli kyllä todella kipeä sitten leikkauksen jälkeen, kolmantena päivänä pystyin varovasti mussuttamaan jotain pieniksi paloiksi leikattua tomaattia.
Mulle tehtiin juurihoito poskihampaaseen. 3 puudutuspiikkiä. Mulla ei oo mitään puudutuksia ollu hammaslääkäris ennen. Kipukynnys kohtuu korkealla itellä. Tää kuitenkin piikkien jälkeenkin tuotti niin voimakasta kipua että se tuntui varpaissa asti. Hammaslääkäri lykkäs hampaan täyteen jotain ainetta joka tappo sieltä kaiken elävän jäljellä olevan juuren ja kaiveli sen sitten seuraavalla kerralla ulos ja täytti muovilla. Ei ollu sillon enää kipee.

Meinasin siis sitä että kalja maistuu ×××××××.
No joo. Auttaahan se.

Pave - 15:44, 20.2.2015 » Älä puhu tommosia perjantaina. Rupee itkettää.
jooen, jallut naamaan, vähä kuten intissä ku siellä poistetun viisaudenhampaan jälkeen, inttihampilekuri kysy onko palvelusta, sanoin että lähden iltasella lomille, se anto loppupäiväksi keppiä. Sitte eiku lomille ja kavereiden kans laivalle, siellä sitten vodkalla sterilisoin illan haavaa, taisin paluumatkallakin hoitaa samalla reseptillä, parani yllättävän hyvin. Tukholmasta ostin sitten Wolberin vanteen maasturiini jostain paikallisesa pööräliikeestä, oi aikoja

Viisaudenhampaita poistettu kolme. Helposti lähti ainakin kaks muistaakseni ja kokemukset kaikin puolin mukavia. Ja tämä julkisella, vitun mulkun lapsiporvarit.

Mutta metkointa oli että kun kolmas leikattiin niin määräsivät kipulääkkeeks Panacodia. Se on hyvä troppi juuh.

Konsta - 15:53, 20.2.2015 » Panacodia. Se on hyvä troppi juuh.
niin mäkin sitten plastidippasin urbiksen

Nii että. V-hampaan poisto. Pelkkiä mahdollisuuksia kun tietää mitä tahtoo.

e. Ai niin. Asialinjalle.

@shock therapy

holler

FF - 16:03, 20.2.2015 » @shock therapy holler
kysy montako reikää niissä delgadoissa on, onhan varmasti 32. en tajunnu kysyä ite.

OSTATKO sen spessun?

ostaa. tiesin.

Taidanpa mennä ostamaan kolmen planeetan Jallua.

kid_scientifik - 16:18, 20.2.2015 » ostaa.
siinä on kaikki kohillaan

kenkä spessun. juon olutta #aah