Yskivaihde Twitter

Halpaa olisi, mutta kun ei kuulu kuvioon. Tosin tämä verovaroin kustannettu työskentely on muutenkin kitketty monesta mielekkäästä toiminnosta.

Konstallahan on perinteinen vertaisarviointi, jollainen aliupseerikoulussakin täytettiin. Optisia lomakkeita piti täyttää niin monta kuin ehtii, mahdollisimman monelle henkilölle. Hain pinkan lomakkeita ja täytin ne kaikki itselleni. Annoin erittäin hyvät arvosanat.

Dpstylesin lappusten lisääntyminen johtuu siitä, että psykososiaalista jaksamista pitää nykyään tarkkailla ja jollei sitä tee, saa Aluehallintoviraston työturvallisuustarkastajalta satikutia. Aika kyseenalaista kuitenkin, että työterveyshuollon lomakkeet menee jonnekin muualle kuin työterveyshuoltoon.

eilen töissä kuultua “oot tänää suoriutunu hyvin kahdesta aika vaikeasta kaadosta”

luo uskoa omaan tekemiseen kummasti

^ Oleks ammatiltas siis ns. pelimies.

Hyväntahtoisia eleitä ei mitata rahassa. Olennaista on se, onko näitä eleitä vai ei. Jos vaan olisi kerrottu että saatiin lisää hommia, emme lähtisi tekemään niitä niin hyvällä mielellä. Hyvä mieli on firman etu, firman etu on (ainakin meillä) työntekijän etu. Hyviä etuja saava työntekijä on taas entistä tuottavampi ja niin se flow-tila toimii kaikkien eduksi ja hyvinvoinniksi.

Konsta - 15:01, 6.2.2015 » ^ Oleks ammatiltas siis ns. pelimies.
itellä tuli kanssa ekana mieleen jotkut kovat päivätanssit :D
Konsta - 15:01, 6.2.2015 » Oleks ammatiltas siis ns. pelimies.
http://i2.aijaa.com/b/00308/13703216.jpg?59cff68ef893055f81528a5db083a5cd71761bb70a5ea1cacf46fef46d7f29746c5e60eea6461ebb370cacfa7038f565

työsuhde-etuja

Npertj - 14:59, 6.2.2015 » eilen töissä kuultua "oot tänää suoriutunu hyvin kahdesta aika vaikeasta kaadosta" luo uskoa omaan tekemiseen kummasti
Nekrofiili. Kaataa kuolleita ;-)

eilen oltiin espoossa aika kalliin oloisen rantamökinkakkoskodin terassilla hommis ja kohde oli varsin hyvin elossa sekä hyvinvoiva, lisäksi aika hyvin muodostunut

Biciolli - 15:01, 6.2.2015 »

Hyväntahtoisia eleitä ei mitata rahassa. Olennaista on se, onko näitä eleitä vai ei. Jos vaan olisi kerrottu että saatiin lisää hommia, emme lähtisi tekemään niitä niin hyvällä mielellä. Hyvä mieli on firman etu, firman etu on (ainakin meillä) työntekijän etu. Hyviä etuja saava työntekijä on taas entistä tuottavampi ja niin se flow-tila toimii kaikkien eduksi ja hyvinvoinniksi.

joo ei mitata rahassa mutta pointti oli että käytännössä ei taida näkyä edes kirjanpidossa suurennoslasilla tuollaiset kulut jos yritystoiminta on vähintään jotenkin kannattavaa.

mutta ei kyllä tuokaan auta jos esimiestaidot on parhaimmillaan sitä että puhutaan pahaa muista.

Npertj - 15:06, 6.2.2015 » eilen oltiin espoossa aika kalliin oloisen ranta[s]mökin[/s]kakkoskodin terassilla hommis ja kohde oli varsin hyvin elossa sekä hyvinvoiva, lisäksi aika hyvin muodostunut
Mitä helvettiä. Kuka saatana antoi luvan ruveta terveitä puita kaatamaan?

nykyisessä talousahdingossa onnellisimman prosentin ulkopuolella ei oo varaa siirrellä taloja puiden kasvun tieltä

meitsi osti tiimipalkiseen kyl keksejä OMILLA MASSEILLA ettei mee organisaatio ruvelle.

Olin joskus aikataulun puolesta melko v-mäisellä työmaalla hommissa (rakennusautomaatiohjelmointia). Asennushommia hoiti luottotoimittaja ja jouduin tiukan aikataulun takia prässäämään näitä asentajia aika paljon, oli hermot tiukalla itse kullakin. Otettiin jossain vaiheessa tavaksi, että työviikko päätetään perjantaina siihen, että mennään Belgeen bisselle. En tuolloin kuullut siitä isommin palautetta.

Sittemmin jossain yhteistyö saunaillassa juttelin uudestaan tämän asentajan kanssa tästä työmaasta ja hän muisti hyvin vittumaisen työmaan, mutta samalla erittäin mukavan viikon päätteen, kun tarjosin hänelle oluen. Ei se motivaation lisääminen oo tosiaan kovin isoista asioista kiinni. Bisset taisin tarjota omasta pussista, olis kyl varmaan mennyt matkalaskulla firman piikkiinkin.

rokpete - 15:17, 6.2.2015 » meitsi osti tiimipalkiseen kyl keksejä OMILLA MASSEILLA ettei mee organisaatio ruvelle.
jtn vegaanikeksejä kuitenki, syytäki ostaa omilla rahnoilla

jos miettii omaa mielenterveyttään niin vois harkita oikeesti sitä että jos on tiedossa ikäviä kokouksia niin ostais sinne keksejä. paljoa ei tarvitsisi meiningin keventyä että ois jo keksit maksaneet itsensä takaisin.

Kundit, kokeilkaapa mikä vaikutus sillä on kun sanoo joka päivä puolisolle että rakastaa häntä ja että hän on kaunis.
Aloittakaa varovasti ja tihentäkää sitten jokapäiväiseksi.

Välillä tuntuu että ihan sama mitä sanoo niin ei oo merkitystä.

Mutta ehkä vallitseva tilanne sairasloman ja aika rajallisten aktiviteettimahdollisuuksien takia vaikuttaa jonkun verran. En tiiä.

En tarkoittanut poikkeustilanteita. Jaksamista ja paranemista! Eikös paranemisennuste kuitenkin ole hyvä?

Eilen voitettiin Suomen seitsemänneksi parhaan työpaikan palkinto Great Place to Work -skabassa, voin antaa konsultointia työnhyvinvointiin liittyen ;D