Yskivaihde Twitter

Biciolli - 9:39, 14.12.2014 » ^ Spacerhan tunsi sen tinder-böönän ennestään. Kysymys ei siis ole yleistämisestä. Minäkin esimerkiksi olen pieni vanha likaisella mielikuvituksella varustettu ukko. Jos joku minut tunteva sanoo minusta näin, niin ei se ole yleistämistä vaan tuntemista.
Voi Olli, Olli. Pitäisikö tästä yleistää, että vanhoille ihmisille ei kannata opettaa mitään, kun ne on kaikki niin vankkumattomasti vakuuttuneita omasta täydellisyydestään, ettei edes tukevin ratakiskon taivutus mene perille? ;)

Yksvaihde ei enää riitä tyydyttämään pöiväsaantiani. Mikä nyt eteen?

Yksi pyörä vähemmän.

Meneillään myös projekti: monta tavaraa vähemmän eli kaappien läpi käyminen. Sinänsä ilahduttavaa ettei mitään oikeasti tyystin turhaa tavaraa ole, ts. mitään “vielä laput kiinni” -settiä ei oo nurkissa pölyttymässä. Mutta nyt otin aiempaakin tiukemman linjan ja myyn/lahjoitan/heitän pois kamaa jota käytän niin harvoin, että tarpeen iskiessä voi pyytää joltain lainaan. Hirveä kaaos kyllä kämpässä nyt :slight_smile:

Muuton yhteydessä tota tulee aina tehtyä, paitsi jossain vaiheessa iskee kuitenkin taistelyväsymys ja sit tulee vaan pakattua ne johonkin laatikkoon, joka mahtuu sängn alle.

muutoksessa on kaaosta, mut kyl se siitä

Mulla on muutto edessä luultavasti vasta kesällä (tulee putkiremppa tähän kämppään, en tiedä muutanko kokonaan pois vai vaan väliaikaisesti). Aattelin ottaa tän projektin hoitaakseni ennen asuintilan vaihtamista, muuttaminen on itsessään niin rasittavaa ettei jaksais enää siinä vaiheessa mitään kamojen läpikäymistä.

asb - 8:06, 14.12.2014 »
spacer - 5:58, 14.12.2014 » Ei saatana. Naiset. ... yks [s]saatanan[/s] vähän ahistava tinder-bööna
Mites tota toi seksismi ja tarpeeton yleistäminen? Taidat olla uusi foorumilla?
Asb ansaan astuu kyllä vähän liian helposti. Mut mikäs tässä meni pieleen? Jos jonku naisen kans ei kemiat tai tavoitteet kohtaa.

Tarviiko siitä naisesta sitte tykätä vaikka se ois ärsyttäväki.

Ite oon koko syksyn siivoillu paikkoja, aatellen et keväällä muutan Ouluun. Tällähetkellä semmonen olo et mitä vähemmän kamaa ni sen parempi.

Irtaimiston karsiminen sataan tavaraan kiinnostais. Jos kirjoja ja astioita ei lasketa.

edit. mannine, ei onneks kaikesta tarvi tykätä. mut ärsyttää semmonen tilannetajun puute jos joku vaan seuraa perässä vaikka on sanonu jo selkeesti ei. ku ei kuitenkaan halua loukata ketään ni menee hermot tommosessa tilanteessa kun ei oikein voi tehdä mitään eikä halua poistua paikalta.

Ei saatana. Olinko mä ainoa, joka tajusi mihin Asb puuttui?

On yksi asia, jos ei tykkää yhdestä mimmistä.

Jos siltä pohjalta sanoo “Ei saatana. Naiset.”, se on jotain muuta.

Ei saatana. Nettifoorumit.

seuraavasta nousee seksilanka etusivulle

siten saatte sitten maata kuten olette pedanneet

:slight_smile:

Ei vittu haistakaa vittu.

e. wtf

Pääkallokeli. Kaikis ajopyöris sliksit alla \o/

Lumikko - 16:24, 14.12.2014 » Ei saatana. Olinko mä ainoa, joka tajusi mihin Asb puuttui? On yksi asia, jos ei tykkää yhdestä mimmistä. Jos siltä pohjalta sanoo [i]"Ei saatana. Naiset."[/i], se on jotain muuta.
Luettunahan toi on tollee yleistämistä joo. mutta jos se asbiki kaveriporukalla menee bisselle ja puhuu "naisista" niin tuskin se noin pitkälle ajattelee. varmasti kaikki ties mitä tässä tarkoitetaan. jos ei niin pitää varmaan kattoo se south parkin nigga jakso

forumlife

Joku linkkas tänne joku aika sitten boulder kisojen streamin. Olikohan joku invitational kisa, jossa ondra hoyer ja muut kumppanit. Muistaako joku että mitkä skabat.

nysimum - 15:56, 14.12.2014 » Mulla on muutto edessä luultavasti vasta kesällä (tulee putkiremppa tähän kämppään, en tiedä muutanko kokonaan pois vai vaan väliaikaisesti). Aattelin ottaa tän projektin hoitaakseni ennen asuintilan vaihtamista, muuttaminen on itsessään niin rasittavaa ettei jaksais enää siinä vaiheessa mitään kamojen läpikäymistä.
onni on kaikki kamat valmiiksi semimuuttovalmiina. cd:t elfassa, lp:t muovilaatikoissa, pyöräkamat muovilaatikoissa, pikkuromu ja atk-kama pyörällisessä laatikostossa ja tänä vuonna pitäis saada vielä työkalut yms kanssa mahdutettua yhteen elfaan että ne ois paremmin kuin nykyisessä läjässä komerossa.

oon myös niputtanut tv-tason taakse kaikki piuhat johtokouruihin eli piuhat kulkee tason mukana aina eikä roiku lattialla. ja on raavittu päänahka verille ettei piuhat mene lenkille missään välissä.

pahoitti kylä mielensä kun joku sanoi “naiset”, ja yrittää tuhannetta kertaa tykätä frank zappasta, mutku ei vaa huumorimusiikki nappaa. taitaa suosiolla vaihtaa soft machineen

josbanse - 17:16, 14.12.2014 » Joku linkkas tänne joku aika sitten boulder kisojen streamin. Olikohan joku invitational kisa, jossa ondra hoyer ja muut kumppanit. Muistaako joku että mitkä skabat.
La sportiva legends only. Löytyy youtubesta.
negaatio - 18:10, 14.12.2014 »
josbanse - 17:16, 14.12.2014 » Joku linkkas tänne joku aika sitten boulder kisojen streamin. Olikohan joku invitational kisa, jossa ondra hoyer ja muut kumppanit. Muistaako joku että mitkä skabat.
La sportiva legends only. Löytyy youtubesta.
Vimeosta löytyy tällainen erään foorumilaisen väsäämä video. https://vimeo.com/113861275