Yskivaihde Twitter

Mieluummin vitutan muita tienkäyttäjiä ku jään niiden alle.

Jutellaan “ajoneuvolle sopivista” valoista sitten, kun pyörille on liikenteessä oikeasti oma paikkansa, muut noudattavat väistämisvelvollisuuttaan ja pyöräilijän kiilannut toisen ajoneuvon kuljettaja joutuu vaarantavasta ajotavastaan vastuuseen.

Ennenkuin tämä toteutuu, pyöräily liikenteessä on erikoiskuljetus ja laitan vaikka keltaisen työkonemajakan kypärän päälle, jos perille pääseminen hengissä sen vaatii.

Jep. Siksi kirjoitinkin et oon pyrkiny välttämään.
Silloin ku on vitun synkkää ja mordor ja keli, niin valitsen vilkun.

pukin kontti vinkki ( ei hipi retkulle eikä puu-halaajille , saatika neiti mäisille kitisiöille !1!!)

leijona rannaa

Leo - 17:42, 10.12.2014 » Bullitt-kimppa, Kullit - Bimppa
Oot Leo kipee ukkeli.

^ Hehe, upee kikkeli.

^^ Eikö toi lätkämailamalli sopisi oikein hyvin Suamen itsenäisyyttä juhlivalle kiakkovieraalle?

Tehkääpä Suomi-leijonalle U-lukko iskuun kohotettuna ni ostan sen tarran. Käyrän miekan sijaan se voisi talloa jalkoihinsa Shimanon takavaihtajaa.

tutam - 23:16, 10.12.2014 »
Leo - 17:42, 10.12.2014 » Bullitt-kimppa, Kullit - Bimppa
Oot Leo kipee ukkeli.
:DDD

Hillittömiä kundeja täällä kyllä.

Tavallaan tekis mieli pyytää accroa vaihtamaan ko. topsun nimen koska cannot unsee, mut toisaalta mua naurattaa nyt aina kun vilkasen tänne ja näen Bullit-topsun.

kattelin just kuvia kesältä ja niissä näky tosi paljon sinistä taivasta, isoja pilvenhattaroita ja vihreää nurmea. nyt katon ulos, ja siellä puhaltaa helvetinmoisesti kylmä tuuli ja jotain valkeita, neulanteräviä kusipäitä lentää ilmassa.

tuu jo sexykesä2015!!

escobar - 0:17, 11.12.2014 » tuu jo sexykesä2015!!
Kyl. Mä ootan et ens kesä on elämäni kesä.

ens kesä on mahdollisuuksien kesä.

Ens kesä todellakin kiinnostava kesä! Reilaamista, ajamista ja kaikkea muuta kivaa. Toisaalta kans pitäis lukea YO-kokeisiin, mutta eiköhän sekin hoidu (ehkä)

brotip: yo-kokeisiin ei kande lukea, tee vaa niitä vanhoja yo-kokeita

t. 3 ällää no effort

vuorenkilpitee vaihdetopiikki vilkkuvalogate
banselandia ja aurorarake
bullittkimppa ja auktoriteettilanka
navakassa tuulessa levykiekko oli suora kuin ikkuna
ariel out, skidi in
mitä täällä tapahtuu todella

Koivulan dynamo - 0:41, 11.12.2014 » vuorenkilpitee vaihdetopiikki vilkkuvalogate banselandia ja aurorarake bullittkimppa ja auktoriteettilanka navakassa tuulessa levykiekko oli suora kuin ikkuna ariel out, skidi in mitä täällä tapahtuu todella
Mertsiä on kyl ikävä, vaikutti mukavalta vekkulilta.
mohnomishe - 0:34, 11.12.2014 » brotip: yo-kokeisiin ei kande lukea[s], tee vaa niitä vanhoja yo-kokeita[/s]
Tällä brotipilla tuli mulle 4 aata. No okei, oli yks c niiden lisäksi.

2015 kesänä tavotteena tehdä mahdollisimman epämääräsiä juttuja työttömänä taiteen maisterina.

Edit. Nii ja matikka oli tietty pitkänä! B-)

^tämä T:ABBC eli tavoitteet saavutettu

mohnomishe - 0:34, 11.12.2014 » brotip: yo-kokeisiin ei kande lukea, tee vaa niitä vanhoja yo-kokeita t. 3 ällää no effort
Tää on ollu mielessä, vaikuttaa aika iiseltä tehtävät kun on tullu kursseilla tehtyä. Ainoa oikeesti paha homma noissa YO-kokeissa on tehtävien laajuus ja tietysti kuunteluissa on aina vittumaisia vastauksia (tyyliin: valitse näistä paskoista vastauksista vähiten paska)

Maksoin just laskuja. Vittuku vituttaa. Joululahjoja pitäis vielä pierasta ja näyttää siltä et loput palautukset hukkuu yhteen lahja-ipadiin. Onneks varustauduin jouluun etukäteen ja kaapissani on aftereightejä joita nyt aion syödä.

e: vaikka täällä nyt on nähty eroahdistusta niin pakko kertoa henkilökohtainen ilouutinen aiheeseen liittyen: oman mimmin kanssa on tällä päivämäärällä oltu nyt yhdeksän vuotta yhdessä. Jee. Joka vuosi kumpikin unohtaa koko päivän.

mohnomishe - 0:34, 11.12.2014 » brotip: yo-kokeisiin ei kande lukea, tee vaa niitä vanhoja yo-kokeita t. 3 ällää no effort
wowii ei kannata ruveta pelaa YO-keväänä

onks merenneito kadonnu

en kestä system ilman ariel

Biciolli - 19:54, 10.12.2014 » Miksi ihmeessä se ei mene jengin kaaliin, että pyörässä pitää olla tasaisesti palava valo ja että sen pitää olla kiinni pyörässä eikä vaatteissa eikä päähineessä. Takana voi olla valo tai hejastin eikä se takavalokaan saa vilkkua. [u]Kysykää vaikka poliisilta![/u]
Juu. Poliisiltahan asiaa kannattaa kysyä.

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/62586-poliisin-pyorailynakemyksille-kritiikkia-saannoksi-ei-kay-viidakon-laki