Yskivaihde Twitter

Väitetään että vaikeuttaa pyörän nopeuden/kulkusuunnan arviointia. Uskon että voi vaikuttaakin. Onneks mun saksalaisessa leimavalossa ei ees oo vilkkua niin ei tarvi miettiä tätä joka kerta valoa sytyttäessä.

Kuten trace sanoi. Samat asiat mitkä vituttaa vilkkuvassa etuvalossa vilkuttaa takanakin. Kokeile ajaa joskus 5km moisen takana. Yritin kyll ohi, mutta ei riittänyt reisi.

Bullitt-kimppa, Kullit - Bimppa

:DD

Hahaa!!

Ja asiaan. Eiku siis ooteeseen. Taksikuskikaveri sanoi joskus, että vilkkuvat punaset vituttaa. Oon pyrkiny välttämään siitä lähtien.

Miksi ihmeessä se ei mene jengin kaaliin, että pyörässä pitää olla tasaisesti palava valo ja että sen pitää olla kiinni pyörässä eikä vaatteissa eikä päähineessä. Takana voi olla valo tai hejastin eikä se takavalokaan saa vilkkua. Kysykää vaikka poliisilta!

vilkkuispa kaikki autojen valot

Nyt etsin siroja turvakenkiä kun kypäräasia tuli ruodittua.
Nämä ovat aika siistit ja menevät varmaan varvashäkkeihinkin

takavalo saa olla ihan miten vaan. pyörässä pitää olla jatkuvaa keltaista tai valkoista valoa roiskiva lamppu muistaakseni 0,5m-1m korkeudella. siinäpä se pyörän valoon liittyvä lainsäädäntö tiivistettynä.

ai vilkkuvat takavalot vituttaa, eli ne ainakin huomataan. ehkä pimeimmillä myrskysäillä vilkkumoodi päälle sit

Sunny day real estate on kova. Kännärin suunnitelmat rupee myös varmistumaan.

On se vilkkuvalo parempi kuin ei mitään.
Enemmän vituttaa nää vilkkuvat, muut kuin kirkkaan väriset, otsalamput ainoana valona.

Mut vilkkuuhan formuloissakin takavalo huonolla näkyvyydellä

Leo - 17:42, 10.12.2014 » Bullitt-kimppa, Kullit - Bimppa
Nyt oli kyllä niin huono et repesin ääneen :D

Ja tästä tuli mieleeni klassikko ravihevosten kasvattaja, joka nimesi hevosensa Billun ja Cullin. Ei siis mikään urbaanilegenda, vaan ne on ihan olemassaolevia hevosia. Kuten on Rallin Kuiskauskin. Niin ja kaverini kasvatti Kyrön Arpa.

Autoissa vilkkuu jarruvalo. Siis uudemmissa. Herättää huomion. Uskon, että herätä. Paremmin huomio herää ku mun berber vilkkuu. Jos jotain takanapolkijaa hatuttaa niin muaki hatuttaa tyhjät kumit ja venyvä ketju.

Ostakaas mun uudenveroinen eastwood airline 2p. Sais vähän lisää speksausrahaa.

Mieluummin vitutan muita tienkäyttäjiä ku jään niiden alle.

Jutellaan “ajoneuvolle sopivista” valoista sitten, kun pyörille on liikenteessä oikeasti oma paikkansa, muut noudattavat väistämisvelvollisuuttaan ja pyöräilijän kiilannut toisen ajoneuvon kuljettaja joutuu vaarantavasta ajotavastaan vastuuseen.

Ennenkuin tämä toteutuu, pyöräily liikenteessä on erikoiskuljetus ja laitan vaikka keltaisen työkonemajakan kypärän päälle, jos perille pääseminen hengissä sen vaatii.

Jep. Siksi kirjoitinkin et oon pyrkiny välttämään.
Silloin ku on vitun synkkää ja mordor ja keli, niin valitsen vilkun.

pukin kontti vinkki ( ei hipi retkulle eikä puu-halaajille , saatika neiti mäisille kitisiöille !1!!)

leijona rannaa

Leo - 17:42, 10.12.2014 » Bullitt-kimppa, Kullit - Bimppa
Oot Leo kipee ukkeli.