Yskivaihde Twitter

Normaali-> saatoin naurahtaa ääneen vaik ei pitäis

^ Tragikomiikka on tunnettu ilmiö. Pitää toki osata surra kunnolla eikä haudata sitä heh-heh-meinikiin, mutta kyllä surussakin voi olla seassa pieniä komiikan aineksia. Siis naurahduksesi on ihan oikeutettu.

Virtuaalitaputan olkapäällesi. Kyllä se elämä siitä aikanaan järjestyy.

Paskaa tuppaa tapahtumaan. Ite oon yrittänyt ajatella, et onneenhan me täällä pyritään. Et jos ei toimi, ni ei sit. Yritetään sit olla onnellisia tahoillamme jos se ei yhdessä onnistu.
Ja kyllä siinä aikaa menee että ton saa oikeasti sisäistettyä/uskoteltua itselleen.
Joskus vähemmän, joskus ihan saaatanallisen pitkään.

Pave - 20:52, 9.12.2014 » Ite oon yrittänyt ajatella, et onneenhan me täällä pyritään. Et jos ei toimi, ni ei sit. Yritetään sit olla onnellisia tahoillamme jos se ei yhdessä onnistu.
Näinhän se on. Hölmöö tässä on se et vaik tää on hetken ollu jo tiedossa, aka merkit ilmassa, paskalta tää tuntuu silti.

No eipä voi mitään, kukaan ei oo kuollu ja elämä jatkuu.

normaali - 20:31, 9.12.2014 »
DanielBraun - 20:24, 9.12.2014 »
DanielBraun - 22:18, 7.12.2014 » Jaha. Nähtäväst lusikat jakoon.
Yksi nainen vähemmän.
Tehdäänkö darra?
korjasin

Rakkaus on saattanut kuolla, mut ei syytä huoleen.
Se on uusiutuva luonnonvara.

Mä tiedän nää jutut.

Pave - 12:23, 9.12.2014 » Koko aamun venannu hiessä viestii ja sit tulee tämmönen meili.
Milläs rikosnimikkeillä tuota on käsitelty? Ossia kai ainakin syytetään jostain, mutta oliko sullakin jotain pelättävää?

tuo dokaushomma noissa sydänsuruissa on vähän liian iisi kortti, miten ihminen luuleekin että se lohtu löytyis sieltä pullon pohjalta. onneksi en käytä alkoholia ja kofeiinia kovempia aineita.

edit:

ja DanielB, ajaminen saattaa auttaa.

Joo dokaaminen ei auta.
Viimeks kokeilin. Viinaa ja helvetisti paskoja irtosuhteita. Ei täl kertaa.

Jaxuhali Danielille.

Rakkaus säilyy, mutta kohteet vaihtuu :wink:

Mites kersat otti eron?

asb - 21:18, 9.12.2014 »
Pave - 12:23, 9.12.2014 » Koko aamun venannu hiessä viestii ja sit tulee tämmönen meili.
Milläs rikosnimikkeillä tuota on käsitelty? Ossia kai ainakin syytetään jostain, mutta oliko sullakin jotain pelättävää?
Ossilla on pahoinpitely. Mulla on liikenteen vaarantaminen, koska pysäytin bussin. Ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen. Ei noista mitään ihmeitä voi tulla, mutta noin niinku periaatteessa olis ihan kiva päästä puhtain paperein tosta hommasta eroon.

^saikohan Ossi jatkaa bussin puikoissa?
Aika bliss kun vaihdoin sinkulaan kiekot ja voi taas jarruttaa. Vanhat oli jo nähnyt vannejarruja sen 5+ tonnia ja jarrutus niillä tuntu lähinnä audio-osastolla.

Kuluuko ne niin nopiaan?

No noi on-one valmiskiekot ainakin on jarrupinnasta aika done. En nyt tiedä onko noissa koskaan ollutkaan ihan parhaat jarrupinnat. Ja 5+ tarkoittanee oikeasti jotain 7-8 tonnia. Harmi sinäänsä kun on reippaasti noita open sport + miche primato comboja kevyemmät.

Katsoin juuri televisiosta romanttisen komedian (kai?) ja pidin siitä. Jos lähitulevaisuudessa alan katsella Hugh Grantin tähdittämiä mainitun genren elokuvia, aion myöntää jonkin olevan pahasti vialla.

Sain kirjotettua useemman twiitin verran tuskaista pohdintaa siitä millaset kiekot pitäis speksata helmiäisvalkoseen klassiseen italokonversioon kunnes tajusin että mulla on aivan hyvä visio jo. Kirkkaat ja korkealaippaset 28/24 naabelit alle, mustat supercompit kirkkailla nipoilla ja jotkut noin 30 mm korkeet mustat vanteet joihin ei ainakaan tanwalleja laiteta.

Vielä kun keksis mitä teen ton sisäsen vaijeriviennin kanssa. Olin aatellu jättää takajarrun asentamatta, mutta ei kai tota voi käyttämättä jättää ja umpeen teippaaminenkin ois jollain tapaa väärin.

Ruiskit reijistä vähä ruostesuojaa ja hengittäähä ne avoimet reijät ni varmaa iha ok putkilleki. Aika härön kuulonen kiekkovalinta. Speksaisin ehkä matalaa mustaa napaa kuitenki tai en tiä

normaali - 20:31, 9.12.2014 »
DanielBraun - 20:24, 9.12.2014 »
DanielBraun - 22:18, 7.12.2014 » Jaha. Nähtäväst lusikat jakoon.
Yksi nainen vähemmän.
Tehdäänkö tarra?
Meikä voisi ottaa kanssa näitä.

Danielille voimia ja voimia ja päättäväisyyttä irroittamiseen. Ite en reilusta vuodesta huolimatta ole näin tehnyt. Nykyisin kun alkaa deittaa ja exä mainitsee jotain imartelevaa, niin mielenkiinto muihin lakkaa. Vähän doge-olo.
Onneks voi spexxxaa, ajaa ja reenaa. Näille elän.