Yskivaihde Twitter

Hyvä että tuli hyvä mieli :slight_smile: Välillä tuntuu siltä että täällä kaikki vaan kiukuttelee ja on ikäviä toisille. Munarkki on kyl hyvä jäbä, ja kai te kaikki ootte ihan kivoja. Paitsi lumikon kanssa menee aina sukset ristiin, mut on seki iha kiva.

E: Gun powder aika vahvaa vihreetä, keisarin morsiammesta oon kuullu paljon hyvää, mut kans vähän jotain pläähhiä, pitää vissiin kokeilla. Saakohan yogi tean cold seasonii irtoteenä? Oli meinaan ainakin pussina yks lemppareista.

Teet rules! Omia lemppareita on esim. “popparitee” eli genmaicha, jossa on paahdettua riisiä seassa. Maistuu ja varsinkin tuoksuu poppareilta :slight_smile: Lapsang souchong eli savustettu musta tee on kans hyvää, vähän erikoisen makuista.

Eikä pussiteetä kannata vierastaa, jos vaan on hyvää pussiteetä. Esim. Clipperillä on tosi hyviä teelaatuja, ite litkin paljon esim. valkonen tee + piparminttu.

vajaccius on ylpeyden asia. söin just pinaattipakastepitsaa missä oli rucolaa päällä, en tiiä oliko ihan eniten makuelämys koskaan.

pacastepixxat kandee aina tüünata.

nysimum - 17:47, 26.11.2014 » Eikä pussiteetä kannata vierastaa, jos vaan on hyvää pussiteetä. Esim. Clipperillä on tosi hyviä teelaatuja, ite litkin paljon esim. valkonen tee + piparminttu.
Joo eihän noissa pusseissa kauheesti vikaa oo, hankalampi vaan uuttaa lämpöseen veteen ja kun uuttaa kiehuvaan, niin lehdet palaa ja tulee karvas jälkimaku. Toki voi uuttaa myös lämpöseen, mutta pitkä uuttoaika usein aiheuttaa sen, että teessä maistuu pussi. Eihän toi jälkimaku kovin vahva ole, maistuu itseasiassa vähän siltä kun ois just röökannu.

Mä yleensä otan veden pois just ennenku se on kiehumassa, kun teelaadusta riippuen suositeltu lämpötila on 70–90 astetta. Eikä vihreetä tai valkosta teetä kannata muutenkaan jättää hautumaan kauheen kauaks aikaa tai se maistuu kitkerältä. Rooibosta oon sit unohdellu vähän leväperäisemmin hautumaan eikä se oo mun mielestä menny juuri miksikään.

Ainiin, 6 kk apuraha ka-chinggg! Aivan mieletön helpotus, huhhhhh. Nyt on 7 kk (1 kk sijaan) aikaa hoitaa seuraava :smiley:

t-topik. moi.

kolmas muuttofirma kävi kylässä. ei mitään kivoja heittoja. ja olivat 25min myöhässä. ei jatkoon, ellei tuu radikaalisti parempi tarjous, kuin muilta.

Nämä on hyviä.
http://cha.ee

elisa-internetillä ei toimi yv.net mutta iltasanomat toimii :frowning:

Salossakin elisa/saunalahti tökkii.

HS.fi:

Siel saattaa jollain kaivinkoneenkuljettajalla posket nyt helottaa…

tulee muuten aika iso möykky ohueen piuhaan kun se joudutaan liittämään yksitellen
muutama , enemmän ku kolme, kuitua siin kaapelissa

En tiedä miten luin kaivinkone väärin kahvinkeittimeksi. Vähän hihitytti

nysimum - 18:08, 26.11.2014 » Ainiin, 6 kk apuraha ka-chinggg! Aivan mieletön helpotus, huhhhhh. Nyt on 7 kk (1 kk sijaan) aikaa hoitaa seuraava :D
Onnea. T: Apurahataiteilija.

Eikös internetin idea ollut alunperin kalaverkkomainen rakenne. Siis jos yksi säie katkeaa, voidaan dataa kierrättää toista kautta. Taitaa olla nykyään pelkkää teoriaa kun netistä tuli paskan valtatie. Ei ne kakki säikeet voi olla valtateitä.

Onnittelut Nysselle!

Herkkukeskusteluun:
Muistin eilen sardellileivän. Se on vehnäleipä, jossa on tönkkösuolattuja sardelleja sisällä ja rosmariininoksaa mausteena. Teen viikonloppuna kun jälkipolvi tulee kylään.

Melekosta, että yks kaivurikuski pystyy sekottaa koko operaattorin liikenteen. Kamalaa olla ilman nettiä.

Tällä hetkellä koko suomen verkkoliikenne kulkee ruotsin kautta mannereurooppaan. Ainoa keino lisätä toimintavarmuutta on lidätä tiedon kulkureittejä