Yskivaihde Twitter

Ainakin keskolla ostoksia maksaessa toimenpiteet tiskin toisella puolella on samanlaiset kuin sirua käytettäessä, mutta mielestäni siellä on alettu kampanjoida lähimaksumahdollisuudesta vasta viime aikoina, että oisko siellä ollut sitten juuri softapuolella jotain tms. Toisaalta plussakorttihan on toiminut jo pitkään ilmojen halki.

tnts - 17:18, 2.10.2014 » viimeks ku kävin lidlissä, ni loppusumma olikin jotain 23 € eli ois voinu käyttää lähimaksamista, mut ennustin vähän isommaks ni oli jo siru sisällä. ihan hyvä systeemi kyllä.
Tää muuten käy aina lidlissä: kassalla ihmettelee, että miten maksoikin näin vähän .

Ei se oo uus krossipyörä eikä mikään ennenku on vetäny OTB:t suoraan otsalleen. Oli riittävän väärät polut ja puu piilossa.

Emmää tiedä muuta kuin kylöä meillä kassajärjestelmä reagoi jos purkki tuuttaa magneettiraidasta otettua maksua tai sit pin-koodilla vahvistettua sirua.
Jos kortissa on siru ja yrittää sitä höylätä raidasta, huutaa myös kassapääte.
Maksupääte on toki oma purkkinsa mut toiminee yhdessä varsinaisen kassajärjestelmän kanssa…?

varolevy - 17:51, 2.10.2014 » suru vaatii pinnin
When http://i.imgur.com/CavHrw6.jpg?1

resort to
http://www.radenterprises.co.uk/images/hair-pins.jpg

Tulin tähän vaan kertomaan, että Electric Wizardin time to die on yks tän vuoden kovimmista julkaisuista. Ei mulla muuta. Lähenkin tästä pubiin kaljalle.

Päivä lähtee mukavasti liikkeelle ku avaat pimmennysverhot ja katsot ETUPIHAN roskiksille ja joku dena vääntää ihan törkeetä jöötiä siihen ETEEN, ei taakse ETEEN.
-Vainlahtijutut

^repesin

aina yhtä mukavaa ku koiranpaskaa klosseissa ja kengänpohjissa

Ai vittu kun on vaikeeta malttaa mielensä ja olla osallistumatta “laatukeskusteluun”

katoin että yhen äijän pipossa luki josbanse mutta olikin haalistunut nutcase

josbanse - 15:13, 10.9.2014 » vaikka en ole ollut täälä kuin reilun vuoden, niin oon todellaki säätäny ja joidenki mielestä varmaan sössöttänytkin vähintään kuuden vuoden edestä!
jätän tän vain tähän. taas.
negaatio - 16:59, 2.10.2014 » Maksoin lähikaupassa ekaa kertaa kortin lähimaksuominaisuudella. Täähän on ruumiillisen maailman vastine ebaytiliin yhdistetylle paypalille.
lämmitti ihan vitusti kun verottaja päätti että lähimaksaminen on saatanasta kesken kaiken. vajaan vuoden ehti totutella siihen että ei koskaan mitään pin - koodeja eikä mitään syömässä käydessä eikä lounasseteleiden kanssa välppäämistä.

nyt sit on NFC -kortti jonka etämaksuominaisuus on disabloitu ja ei auta kun vetää joka päivä nimmari kuittiin.

pitkästä aikaa taas rupesi harmittamaan, haistahan verottaja paska kuinka monta euroa vuositasolla muka pystyy jollain lounasedulla kiertämään veroja? :smiley:

tmar - 11:21, 3.10.2014 » katoin että yhen äijän pipossa luki josbanse mutta olikin haalistunut nutcase
Tomatos/tomatoes?

Ajopuku löytyi…

viimeisten sijaisuustuntien valmistelua. tunnin aiheena valta, raha ja seksi.

^Aijai…lienet oikealla foorumilla, täältähän löytyy vaikka mitä topiikkeja :wink:

JvG - 18:24, 2.10.2014 » Tulin tähän vaan kertomaan, että Electric Wizardin time to die on yks tän vuoden kovimmista julkaisuista. Ei mulla muuta. Lähenkin tästä pubiin kaljalle.
Tällä jätkällä on hyvä musamaku
tmar - 11:21, 3.10.2014 » katoin että yhen äijän pipossa luki josbanse mutta olikin haalistunut nutcase
Näin kesällä Kantsun Kaaren/Prisman lähellä äijän, joka oli aika pulska. Oli niskamakkara, kaulamakkara ja useampi keskivartalomakkara. Päällä oli äijän kokoon nähden niukka T-paita, jossa luki MICHELIN. Olikohan se itseironiaa?

Turku Mayhem, uhka vai mahdollisuus?