Yskivaihde Twitter

perse tulee kipeemmäks 45min dösämatkalla ku puolentoista tunnin pyöräilyllä. femman flite, pelkkää rakkautta.
täyspitkät illalla kiinni. loppuu dösäily.

onks peltsipeellä synttärit vai muuten vaan hyvä meininki?

synttärithän ne, joku 4v vielä niin ollaan jo niin kaukana kolmestakympistä ja niin lähellä kuolemaa ettei jaksa enää edes eväänsä liikauttaa aiheesta :wink:

Urh. Pää on täynnä limaa ja painetta vähintään 9 bar. Kiitos sateet ja intoutuneet homeitiöt. Pitää varmaan käydä huomenna hakemassa allergialääkkeitä ja mahdollisesti antibiootit.

ananasdas - 9:11, 26.8.2014 » tekee iha vitusti mieli aiolia kokoajan prkl
Lähe 4vuodenaikaa lounaalle vetää kalasoppaa, siinä on aimo töräys aiolia.

Mimmi tuli Lontoon reissulta kotiin viimeyönä, kertoi et joku pyöräilijän näköinen oli samas koneessa pyöräilylätsän ja shortsien kanssa.
Pave, sinut on nähty.

mihin cyclocross-psykoosi syksyn ajaksi

Myyjän tilille vaan

Ajatus fat biken omistamisesta hykerryttää ja värisyttää sisintä.

mikäs tässä talutellessa. ei koskaan viitsi pumpata ilmaa pappapyörään joten taisi yksi niistä kymmenestä vanteelle lyömisestä aiheuttaa snakebiten. kotisuoralla ei enää viitsi pumpata ja mikäs tässä auringonpaisteessa sadepilvien ympäröimänä.

itse asiassa sama sisuri joka hakkasi älläreiden jatkoilla jonielmeriä kyytsätessä myös vanteelle ihan urakalla eli eläkkeelle päästämisen paikka.

Posti on kyllä yks perse. Eka kävi kaheksalta tuomassa pakettia: paino summeria ja ku olin aukasemassa korkeintaan 20s myöhemmin, oli jo lähteny menemää. Nyt oli lähetysseurantaan ilmestyny, että on yritetty luovuttaa 11.40, mutta ei kyllä ole. Täällä mää oon kotona nyhjöttäny ja oottanu. Ei oo paha käydä hakemassa postista, mutta haista paska posti silti kusetus.

ziGo - 12:34, 26.8.2014 » Posti on kyllä yks perse. Eka kävi kaheksalta tuomassa pakettia: paino summeria ja ku olin aukasemassa korkeintaan 20s myöhemmin, oli jo lähteny menemää. Nyt oli lähetysseurantaan ilmestyny, että on yritetty luovuttaa 11.40, mutta ei kyllä ole. Täällä mää oon kotona nyhjöttäny ja oottanu. Ei oo paha käydä hakemassa postista, mutta haista paska posti silti kusetus.
laita huvikses viestiä niiden faboseinälle! nautin näiden lukemisesta.

Posti - kusta ja paskaa
Mulla paras ovellakäynti on perus “ninja” ei mitään kolkutusta/ovikellonsoittoa ja seurannassa näkyy “luovutusta yritetty, ei tavoitettu”
Aspaan soitto ja valitusta ja tovin kuluttua ovella nolon näköinen postipate: joo mul kävi kämmi

Tänään ajan, satoi tai paistoi.

DanielBraun - 12:44, 26.8.2014 » Posti - kusta ja paskaa Mulla paras ovellakäynti on perus "ninja" ei mitään kolkutusta/ovikellonsoittoa ja seurannassa näkyy "luovutusta yritetty, ei tavoitettu" Aspaan soitto ja valitusta ja tovin kuluttua ovella nolon näköinen postipate: joo mul kävi kämmi
tää ilmiö ei käsittääkseni ole postipate ukkojen vika vaan rakenteellinen pyrkimys teetättämään mahdollisimman liikaa töitä yhdellä täysin korvattavissa olevalla entisellä pitkäaikaistyöttömällä.

vittu mä halveksun postia

Syytän 75% Postia yrityksenä ja vain 25% sitä jakajaa. Ei itteäkää kiiressä huvittas ootella ovella puolta minuuttia. Posti on posti.

Ainakin varhaisjakelupuolella meininki oli ihan yksinkertaisesti työntekijän kyykyttämistä ja ongelmat jätettiin työntekijöiden ratkaistavaksi. Esim. kun fillarilla vedettäviä kärryjä ei ollut tarpeeksi, piti jakajien sumplia, että mites helvetissä tämäkin nyt ratkaistaan ja usein se, jolla oli pienin tai järkevin piiri, hoiti jaon käyttäen noita vedettäviä kärryjä. Ongelmana siis se, että posti vaati jakajia omistamaan omat työvälineensä. (Ennenhän sentään pääoma omisti tuotantovälineet ja kääri lisäarvon…) Tietenkin rationaalinen vastaus tuohon olisi ollut se, että lehtiä ei jaeta, jos välineitä ei järjestetä, mutta jakajia kuitenkin olisi jäänyt harmittamaan se, että jengi ei saa lehtiään ja sitä, että lähiesimies, joka on ihan yhtä syvällä tuossa, olisi joutunut ongelmiin, joten solidaarisuudesta heitä kohtaan sitten kikkailtiin. Tämän solidaarisuuden hyväksikäyttöön tuo järjestelmä tuntui perustuvankin.

Ja tämä oli siis ennen sitä kun posti rupesi potkimaan jengiä veke ja kasaamaan liikaa töitä yksittäisille jakajille…

DanielBraun - 11:10, 26.8.2014 » Mimmi tuli Lontoon reissulta kotiin viimeyönä, kertoi et joku pyöräilijän näköinen oli samas koneessa pyöräilylätsän ja shortsien kanssa. Pave, sinut on nähty.
Hehee!
tutam - 13:03, 26.8.2014 » Ainakin varhaisjakelupuolella meininki oli ihan yksinkertaisesti työntekijän kyykyttämistä ja ongelmat jätettiin työntekijöiden ratkaistavaksi. Esim. kun fillarilla vedettäviä kärryjä ei ollut tarpeeksi, piti jakajien sumplia, että mites helvetissä tämäkin nyt ratkaistaan ja usein se, jolla oli pienin tai järkevin piiri, hoiti jaon käyttäen noita vedettäviä kärryjä. Ongelmana siis se, että posti vaati jakajia omistamaan omat työvälineensä. (Ennenhän sentään pääoma omisti tuotantovälineet ja kääri lisäarvon...) Tietenkin rationaalinen vastaus tuohon olisi ollut se, että lehtiä ei jaeta, jos välineitä ei järjestetä, mutta jakajia kuitenkin olisi jäänyt harmittamaan se, että jengi ei saa lehtiään ja sitä, että lähiesimies, joka on ihan yhtä syvällä tuossa, olisi joutunut ongelmiin, joten solidaarisuudesta heitä kohtaan sitten kikkailtiin. Tämän solidaarisuuden hyväksikäyttöön tuo järjestelmä tuntui perustuvankin. Ja tämä oli siis ennen sitä kun posti rupesi potkimaan jengiä veke ja kasaamaan liikaa töitä yksittäisille jakajille...
Ok. 90%-10%.