Yskivaihde Twitter

en keksi oikein mitään speksattavaa, olen ajatellut jopa ulos menoa viime aikoina.

mikä eteen kun ei ota eteen.

Mene terassille, katsele tyttöjä ja ala ottamaan, niin eiköhän ala ottaa.

Viikonloopuna pidettiin pienet sisäpiiriällärit. Ajoihin varustauduin täyttämällä 2l camelipäcin spritzerillä. Suosittelen vahvasti. Olo jo lähes toipunut.

Eurosportin player sanoo “PyöRälly”!

Melkoisen bajluviikon jälkeiset tunnelmat. Tai lähinnä muhkea univaje, oon ollut tajuttomana viimeisen kolmen vuorokauden aikana ehkä 9 h. Nyt vois nukkua, mutta seinänaapuri toteuttaa sinnikkäästi “tämä yksi seinä poraamalla ja vasaroimalla seulaksi” -sisustustaan, joten ei onnistu.

Mutta! Lyhyiden lounasnokosteni aikana tulin järkiini: EN tarvitse mitään mixteä, vaikka viikonloppuna moisen idean päähäni sainkin. Vielä harhaisempaa on kuvitelma, että “mä vaan vaihdan mixte-runkoon osia Biltsu-mummiksesta ja heivaan sen rungon vithuun”. Juuh.

Kolme pyörää menettelee, neljä on jo vähän hölmöä, joten jos jotain niin annan mummiksen jollekulle kaverille. Speksaushimon (jonka tyydyttämiseen ei edes ole varaa) voin sitten suunnata vaikka lenkkipyörään, johon ois jo suorastaan järkevää vaihtaa tai ainakin testata droppitankoa. Pystyn tähän!

[Mitenköhän sais tehtyä tekemättömiksi ne jatkoiltapaluutunnelmissa lähetetyt “moi kiinnostais pörä kerro lisää” -viestit Tori.fissä…]

Lisäät sähköpostin, jolle lähetit roskapostilistalle? En kyllä muista toimiiko torin kautta noin.

Eikun mä siis kahlasin läpi ilmotuksia ja lähetin eri pyöristä kyselyitä. Pitää vaan kovettaa itsensä ja vastata, ettei ole enää ajankohtaista sitä mukaa kun vastauksia tippuu.

Jos tippuu. 50/50 et kukaan vastaa mitään.

Haluukko nysimum mixten ilmatteeks? On jo valmiiksi palasina. Special price for you only.

Vai oonko ilkeä? :stuck_out_tongue:

onpas kivaa kun on lämmin.
ja töissä ilmastointi.

Uomo - 14:58, 21.7.2014 » Haluukko nysimum mixten ilmatteeks? On jo valmiiksi palasina. Special price for you only. Vai oonko ilkeä? :p
Hmm... Kerro lisää :D
FF - 11:30, 21.7.2014 » huh seksihellettä viilennysvinkkejä kaivataan t. Neste Hukka
Beware the Liquid Wolf

Tänään voisi rantahommiin suunnata jahka kotia pääsee.

Sai kaupungin helteet taas riittää ------> hankoon.

helsinkiä pakoon

soudan

kävin pulikoimassa! voisinpa muuttaa järveen asumaan, ihanan viileää.

Miten mukavaa onkaan purkaa polkupyörä, kun ei rakentaessa säästele kuparitahnassa. Miksi, ois miksi, Norwegian sallii vain 20kg matkatavaraa? Hirveetä vaiheilua pakkaamisen kanssa, me not like.

Ihmeen kovaan punaisesta vaseliinista imee väriä valkoiseen runkoon. Saa ihmesienellä hinkkaa ihan tosissaan, mut onneks lähtee kuitenkin.

Muussasin kotia kohti kun vastaan lenkkeili hurmaava nainen. Valmistauduin hymyilemään ja ottamaan katsekontaktia. Eiköhän ötökkä lennä silmään just ennen kohtaamista ja minä sitä sitten putsaamaan keskarilla…