Yskivaihde Twitter

Tänään olen yrittänyt skeitata, ollut puistopiknikillä, uinut meressä, nukkunut krapulaa pois rannalla ja vielä grillannut puistossa. Ihan hyvä lauantai. Nyt vielä muutama pilsneri parvekkeella kuunnellen Helsingin yötä ennen nukkumaan menoa.

Niin hyvä ilta että meinas soittolistoilta loppua fiilis kesken. Huhhuh. Joku poliisikin huuteli perään. Reilut kaks tuntia dillaa, gang starria, commonia, slum villagea, pimeää yötä, tonavaa, tähtitaivasta, ajamista! sit yks kalja, ja kun sitä kaljaa istuin (nokkospuskassa…) tonavan rannalla juomassa ni noustessa huomasin että noin metrin päähän meikäläisestä oli itsensä pysäköinyt pupujussi. Kateltiin siinä sitten hetki toisiamme ennenku se hilpas menemään. Sit mä lähin siitä himaan ja nauroin ja lauloin oikeestaan koko kotimatkan, paitsi vikan ehkä puoltoista kilsaa kun runttasin niin kovaa ylämäkeen kun reisistä lähti. Himassa meinasin oksentaa, mut silti hymyilytti. On aika hyvä fiilis. Ei täs muuta =)

pikku-antti - 17:23, 18.7.2014 » Kivat työpäivän jälkeiset perjantaiajot. Kävin kolmessa LBS:ssä ja yhdessä ihan vaan BS:ssä shoppailemassa. Sitä jäi taas miettimään miksi tilaa kamaa netistä? Vittuako sillä mahdollisesti säästetyllä rahalla tekee, yksin himassa ilman kavereita, seuranaan vain kirkas näyttö ja vikkelä hiirisormi?!? LBS, I support thee... E: BullShitistä ostetut tuotteet oli muuten niin roimassa alessa, et päivän saldo on sama ku netistä + hyvät läpät ja uniikkia kamaa. Hah!
Tästä viestistä tykkään. Se vaan olennon sijainti vaikuttaa. En koskaan tilailis jos ois mahollista hakee naapurin LBS -sedältä. bike24 ollu isossa roolissa koko kesän :(

Saksa hyvä, Venäjä ei.

Ostaisko isomman typerän ratarungon, jolla ei tee talvella mitään vai palaisko konversioiden auvoiseen maailmaan ja ajais huoletta helteessä ja tuiskussa… Jos niinku haluis yhdellä pyörällä elää. Ei, Steamroller ei ole lääkitys tähän masennukseen :slight_smile:

Lähtee vuoden toiselle pyöräretkelle, tai ehkä kolmannelle riippuen miten laskee. Tavoitteena vähän kilsoja ja paljon fiilistä.

rattaat niin perkeleen tiukassa… Ei lähe irti sitten millään. Any tips? jatkovartta en löydä mistään.

Rotafix?

Olin kaupan edessä avaamassa pyörän lukkoa kun joku sekisjäbä tulee siihen “näyttää iha mun pyörältä joka pöllittii viikko sit. Anna tänne se”. Menin niin hämilleni etten osannu reagoida muutenku tonninseteli-ilmeellä. Jäbän naisystävä tuli sit siihen tosi nolostuneena repimään kaveriansa pois. Tällasta utrassa tänään.

GO UTRA!!! <3

IhanaTaina - 15:04, 20.7.2014 » rattaat niin perkeleen tiukassa... Ei lähe irti sitten millään. Any tips? jatkovartta en löydä mistään.
http://athleanx.com/xxfiles/getlean/images/gym-card.jpg

Käyn kyllä salilla ja rotafix is no possibility. Kuumottaa vaan käyttää voima,koska viimeksi kolahti ranne pinnoihin ja pinnat veti ranteen auki. Kuumotti 100kiloa

Asenna etujarru, ota lukkorengas irti ja lähde skidailemaan. :smiley: Kyl se siit jossain vaihees irtoo… :wink:

Täällä joku väitti että ass saver on hyödytön? Olin tänään lenkillä tuon kaatosateen kastelemilla teillä. Minulla ass saver, kaverilla ei. Oma selkä oli melkein puhdas, hänellä melkoisessa ravassa.

Erityisbonus: kun selkä ja perse ei ole tiestä irronneella hiekkavellillä kuorrutettu, sitä ei myöskään valu säämiskän ja satulan väliin. Tuolla tavallahan sadekeli kuluttaa nahkasatulaa todella ikävästi.

IhanaTaina - 18:20, 20.7.2014 » Käyn kyllä salilla ja rotafix is no possibility. Kuumottaa vaan käyttää voima,koska viimeksi kolahti ranne pinnoihin ja pinnat veti ranteen auki. Kuumotti 100kiloa
laitat sen kiekon johonkin paskaan pyörään/runkoon kiinni ja rotafiksaa siinä. Ei tarvi kuumotella
pikku-antti - 18:23, 20.7.2014 » Asenna etujarru, ota lukkorengas irti ja lähde skidailemaan. :D Kyl se siit jossain vaihees irtoo... ;)
+1 tälle.

Pistetään tännekin, mikäli ei tavoita MegaBibs langassa kohdeyleisöään.

Eli juttua megabibseistä.

munakorva - 18:34, 20.7.2014 »
IhanaTaina - 18:20, 20.7.2014 » Käyn kyllä salilla ja rotafix is no possibility. Kuumottaa vaan käyttää voima,koska viimeksi kolahti ranne pinnoihin ja pinnat veti ranteen auki. Kuumotti 100kiloa
laitat sen kiekon johonkin paskaan pyörään/runkoon kiinni ja rotafiksaa siinä. Ei tarvi kuumotella
+1

mä toisaalt rotafiksaan taikamiekkojan pääl et en tiä

Perkele ampiainen meni ja pisti varpaaseen. Astuin päälle juu ja nyt kivistää. Serenassa oli muuten ihan kiva pulikoida.

huh helsingin keskustassa on kyl tämmösinä kauniina päivinä PALJON enemmän yksivaihteisii ku järkipyörii

IhanaTaina - 15:04, 20.7.2014 » rattaat niin perkeleen tiukassa... Ei lähe irti sitten millään. Any tips? jatkovartta en löydä mistään.
Laita rattaanirroitustyökalu kiinni tukevaan ruuvipenkkiin. Laske kiekko kiinni huolellisesti ratastyökaluun ja käännä vanteesta. Näin saat kahden käden voiman 35 cm:n etäisyydelle navasta.