Yskivaihde Twitter

Hesarin vaalikone pitää minua vasemmistoanarkistina.

Kävin äänestämässä, käykää tekin.

ps. tää oli mun ykköstulos ainoassa vaalikoneessa minkä tein. Symppaan ajoittaisena jännitysoksentajana, mut en kyl äänestäny kaveria.
http://gifwall.net/gif/gw-efTsu7l.gif

Hupaisaa tää äänestysmuistuspostailu vähän siellä sun täällä. Semmoinen kutina, että ketkä siitä huutelee on foorumitkin yleensä aika väärät, että tavoittaisi ne jotka ei meinaa äänestää.

Hyvinkää - Turku reissu alkoi tos aamulla. Pyörä kulkee hyvin, vaikka välitykset onki ihan liian lyhyet. 36/16 on kyl noihi ylämäkiin hyvä. Läyliäisissä kupuun ravintoa.

Kävin äänestämässä. Likainen olo.

Yritin syöttää äänestyslipukkeen koiralle, mut sekin ymmärsi oman parhaansa päälle, joten päädyin ainoastaan repimään sen dramaattisesti samalla paasaten ja kiroillen. :slight_smile:

ei sitä lappua tarvii, ihan henkkarit riittää.

No henkkareita en kehtaa syöttää koiralle kun tarviin niitä muuhunkin. :stuck_out_tongue:

Gzaghar - 12:20, 25.5.2014 » Yritin syöttää äänestyslipukkeen koiralle, mut sekin ymmärsi oman parhaansa päälle, joten päädyin ainoastaan repimään sen dramaattisesti samalla paasaten ja kiroillen. :)
omani heitin kans roskikseen ja eilen humalassa keskusteltiin mun äänestämättömyydestä ja tyttöystäväni suuttui mulle kun mainitsin palopommit ja raketit yhtenä vaikuttamiskeinona äänestämisen rinnalla. oon duunis anyway nii en ees ehtis tänää äänestää. dog what done.
manuelkala - 13:16, 25.5.2014 » keskusteltiin mun äänestämättömyydestä ja tyttöystäväni suuttui mulle kun mainitsin palopommit ja raketit yhtenä vaikuttamiskeinona äänestämisen rinnalla.
Noi on mun kirjoissa vähän enempi legitiimejä keinoja sitten, jos vaikuttaminen äänestämällä on epäonnistunut.

Mutta jonkinlainen vaikuttamiskeino ne kuitenkin on, hyväksyi ne tai ei.

ei millään pahalla mutta ikävä kuulla ettette oikein hahmota juttuja ja mahdollista tulevaisuuden kehitystä. nimittäin huomisen muutokset valmistellaan ja niistä päätetään tänään. ja unionilla on 2 vaihtoehtoa: lakkauttaminen tai syvempi integraatio joka suunnalta. ja jokainen järkevän tyypin äänestämättä jättäminen on käytännössä yksi lisä-ääni persuille…

^Tekeekö persujen äänestäminen ihmisestä pahan?

ei tiedon puute mitään pahuutta ole.

e: olisi pitänyt käyttää ilmausta persuille ym tyypeille jotka ei lähde ratkaisemaan ongelmia vaan huutelemaan “minähän sanoin!” aina vastoinkäymisten kohdalla ja suu suppuun jos tulee jotain positiivista kehitystä…

Äänestin = voin valittaa seuraavat 5 vuotta jos on aihetta :stuck_out_tongue:

RTZ - 12:07, 25.5.2014 » Kävin äänestämässä. Likainen olo.
Kävin äänestämässä. Puhdistunut olo.

^^Tämä. Jos ei äänestä niin on aika turha valittaa.

Hmmm, voinkohan antaa ääneni tyypille joka poseeraa kuvissa taittovaihdepyörän kanssa…

Hikky - 13:48, 25.5.2014 » ^Tekeekö persujen äänestäminen ihmisestä pahan?
Jesse älä nyt vaan sano että...

Hys hys, en pahoita kenenkään mieliä. :slight_smile: Tuli vaan mieleen että eikös konsta joku aika sitten tehnyt jonkun politiikka-topsun?

Tänään putsailtu vanhoja lokareita, tarakoita ja polkimia. Paskankiillotuksessa hienointa on, kun se paska rupeaa oikeasti kiiltäämään.

Kävin äänestämässä ja pääsin ylen nettisivulle.