Yskivaihde Twitter

Ei voi tietää ja mikä minä olen sanomaan mitään, mutta luulis selkenemisprosessin lähtevän ihan ensikäteen ns. Ottamalla vähän happea ja roikkumatta internetissä kellon ympäri. Mut kaippa tää on joku hieno metodi.

Tahtoisin kehottaa kaikkia suhtautumaan tietyllä varauksella keskustelupalstalla nimimerkin takaa esitettyihin omaa elämää koskeviin kuvailuihin.

Tämä siis mahdollisimman suurella kunnioituksella kaikkia tahoja kohtaan. Ja asiaan yhtään enempää sekaantumatta.

niin just. konstakin oikeasti vihaa ja horottelee naisia minkä ehtii vaikka täällä muuta väittää. ja ajaa pelkillä vaihteilla.

^ Näi o. Ja mun oikee nimi on Iso Ratas. Ja ajan vaihdeAUTOLLA!

Lapset, lapset…

En ole mikään psyyken häiriöiden ekspertti, mutta olen kuitenkin käsittänyt, että niistä parantuminen ei tapahdu varsinaisesti mitenkään “no keräänpä nyt tosiaan itseni kun kerran huomautit” -henkisesti. En toisaalta myöskään tiedä onko tää vuorovaikutus täällä jotenkin terapeuttisesti suotavaa, mutta paras suhtautuminen lienee semmoinen lempeä ignooraaminen.

Kuvarasti oli parvekkeen alla ja pakkohan se oli neitsyys viedä siltäkin osalta :). Samalla XC Pro vaihtui marasupremeen.

nalle wheelroos - 15:47, 6.3.2014 » En ole mikään psyyken häiriöiden ekspertti, mutta olen kuitenkin käsittänyt, että niistä parantuminen ei tapahdu varsinaisesti mitenkään "no keräänpä nyt tosiaan itseni kun kerran huomautit" -henkisesti. En toisaalta myöskään tiedä onko tää vuorovaikutus täällä jotenkin terapeuttisesti suotavaa, mutta paras suhtautuminen lienee semmoinen lempeä ignooraaminen.
"no elä oo masentunut niin sillä se paranee", perus elämän koulun oppeja jotka toimii ;)

helppohan tuo on ignorata, eiköhän siellä ammattilaiset tiedä että kannattaako päästää nettiin kirjoittelemaan vai ei joten tuskin se kenenkään palstalaisen vastuulla oikeesti on…

Miten voi ihmistä väsyttää näin paljon.

^ Älä ole väsynyt vaan pirteä niin kyllä se siitä.

Konsta löysi zenin :wink:

Ihan täysin mutuspekseillä kelannu tuota väsymysjuttua, niin onhan se ku me tykitetään älypuhelinta, tietokonetta ja telkkua kokoajan. Töissä samaa hommaa. Mun aivot ainakin tarvii sitä taivaanrannan, seinän, meren, metsän yms. Tarkentamatta katselua. Bussimatka ja jopa paskahetki on täynnä internettiä. Prosessori kallossa huutaa punasena nukkumaanmenoon asti.

Kaks tuntii jäljellä, hyvinhän tästä päivästä on selvitty…

Speedgovernor - 16:50, 6.3.2014 » Ihan täysin mutuspekseillä kelannu tuota väsymysjuttua, niin onhan se ku me tykitetään älypuhelinta, tietokonetta ja telkkua kokoajan. Töissä samaa hommaa. Mun aivot ainakin tarvii sitä taivaanrannan, seinän, meren, metsän yms. Tarkentamatta katselua. Bussimatka ja jopa paskahetki on täynnä internettiä. Prosessori kallossa huutaa punasena nukkumaanmenoon asti.
[valosaaste liittyy](http://www.ama-assn.org/resources/doc/csaph/a12-csaph4-lightpollution-summary.pdf)

exposure to excessive light at night, including extended use of various electronic media, can disrupt sleep or exacerbate sleep disorders

Ennen valosaastetta ja ipadeja ketään ei väsyttäny keväisin.

Itse uskon (samoin kuin tutkijat, jotka uskaltavat ajatella omilla aivoillaan) että liian puhdas ravinto, käsitelty maito, rokotukset ja hiilihydraatit väsyttävät meitä yhä enemmän ja enemmän.

Sanoisin, että kannettavan ja luurin varustaminen näytön värilämpötilaa auringonlaskun jälkeen punaiseen päin säätävällä softalla on kyllä helpottanut illalla simahtamista. Laajempi juttu on tietysti se, että ihmisen olis hyvä tehdä muutakin kuin näpelöidä elektroniikkaa.

Oon varma et homeopaattinen kahvi auttais väsymykseen joka aiheutuu esim rokotuksista.

Kyllä.

Eiks kaikki maailman vesi oo todennäköisyyden mukaan tässä vaiheessa kahvinjuonnin historiaa homeopaattista kahvia?

Homeopaattista kusta se nyt ainakin on.

Odie - 17:11, 6.3.2014 » Oon varma et homeopaattinen kahvi auttais väsymykseen joka aiheutuu esim rokotuksista.
Mahtava laini! Ehkä siguun.