P: Cinelli Vigorelli XL mikä lie 2011 tai 2012

No nyt!

vittu et saa olla taas huolissaan sun hyvinvoimisesta, pieni merenneito.

RANKKA

Aah. Full retard on uus bikepacking. Tulee hyvä 2017.

Kuka keksii ekana spokebagit? Frame bag on so last season bike packingissä

Eiks spoke oo ontto? Täyteen polttoainetta ja etelänavalle

josbanse - 6:43, 12.4.2017 » Kuka keksii ekana spokebagit? Frame bag on so last season bike packingissä
itse mietin toissailtana asiaa, negis ehti sanomaan sen ääneen :D
kyttyra - 6:48, 12.4.2017 » Eiks spoke oo ontto? Täyteen polttoainetta ja etelänavalle
pakko siel on jotain betonia olla

https://c1.staticflickr.com/3/2812/33957153326_a847fc552b_k.jpg

jahas noob check meneillään

Mitenköhän toi spoke ja oppirahalaskuri - onko varmasti lisätty countreriin? Kieltämättä kyllä jollain pervolla tavalla hieno.

niq - 20:11, 12.4.2017 » Mitenköhän toi spoke ja oppirahalaskuri - onko varmasti lisätty countreriin? Kieltämättä kyllä jollain pervolla tavalla hieno.
ei muuten ole, ja kyllä on todellakin hieno.

Tää on vähän tämmöne pyörä joka on ollut ikään kuin tavalla tai toisella osana mun viimeisen muutaman vuoden vaikeimpia aikoja, niin tota tämmönen tarina tähän väliin oikeasta elämästä:

Mullahan oli aika paljon rahaongelmia viime vuonna, kun olin kahden kämpän loukussa. Jossain vaiheessa olin päästäny tilanteen niin pahaksi, että joutu jo katteleen about viimeisiäkin irtotavaroita, ml. vigorellia vähän sillä silmällä.

Koska dokasin viime vuonna aika vitusti ja olin todella huonossa jamassa kaikin puolin, en nyt enää muista miten homma meni tarkalleen, mutta muistan helvetin hyvin yhden hetken kun tää pelkkä runkosetti oli jossain mun silloisen susipaskan työpöydän vieressä, ja kattelin sitä siinä niin.

Mietin, että vittu, ei voi olla totta, että kai tässä kohta joutuu myymään ihan vakavissaan about kaiken mahdollisen, mut jos niin käy niin kehoni on valmis. Tiesin, että lopulta tavaraahan se vain on, joten mikäli tilanne sitä vaatii, kaikki lähtee.

Noh, ei tarvinnut sitten kuitenkaan myydä tuota - taisin #5 ja lainasin kaverilta rahaa ja taas oli yksi kriisi vältetty.

Sitten meni joitakin kuukausia, ja tilanne näytti siltä että pahin on todellakin viimein ohi ja että pystyisin vihdoinkin hengähtämään.

Tais olla jotenkin niin, ettei vigorellilla paljoa ajeltu, tai millään muullakaan pyörällä, en muista enää miksi, joten vigorelli oli palasina taas. Kattelin sitä siinä, ja aloin miettimään, kuinka surullista olisi ollut myydä se.

Mieleen muistui reissu Turkuun ja kaikki siistit hetket tuon kanssa - niitähän on yllättävän paljon lopulta. Vaikka on tässä ollut muutenkin itku herkässä, niin kyllähän siinä sitten piti muutama kyynel tirauttaa. Onhan se vitun tyhmää kiintyä johonkin romuun niin paljon, mutta jotenkin niistä muistoista luopuminen sen romun mukana ahdisti.

Jälkikäteen ajateltuna ei olis ollut virhe myydä sitä, koska minkäs siinä tilanteessa olis mahtanut, mutta oon silti tosi tyytyväinen että kävi niin kuin kävi - ihan helvetin mukava on taas VETÄÄ nimittäin.

mukava lukea tämmöisiä kasvutarinoita, ite en nää mitään väärää kiintymisessä tämmöseen yksittäiseen palaan materiaa mut hordaaminen onkin tosi eri asia sitten.

itsekin olisin varmasti ostanut joskus vigorellin jos koot jatkuis XXL:ään saakka, noh onneks on sscx.

ayyy perjantaina ei pinnat etukiekoissa kilise

ei näitä juttuja järjellä selitetä

Toimii kyllä! Hyvä että tuli ajoon:)

Voi vitu mega salut tälle.

Valkoinen spoke. Voi kyllä.

Mites alkoikaan tehdä mieli snickersiä spokea :o
alkavan psykoosin oireet

Ite mietin tossa spokea ääneen pari päivää sitten. Aika paljon saan tehdä mutten ilmeisesti sitä… :confused: