Projekti: Biancaneve

P-2 - 15:49, 19.9.2013 » Andelin track kampisetti vois sopia hienosti, kohtuuhintainenkin ja itsellä toiminut oikeen hyvin.
+2 (kahessa pyöräs)

Tsekkasin ton Andelin ja ei mikää huono vaihtoehto.

Tarkennan: mulla siis Andel Classic Track x 2.

DPD:ltä luvattiin paketti täksi päiväksi ja tällä hetkellä se makaa jossai lajittelukeskuksessa saksassa.

09/17/2013 21:00 - Bologna
09/17/2013 22:00 - San Giovanni Lupatoto
09/18/2013 15:09 - Neufahrn
09/19/2013 03:26 - Unna

Fillarikuumetta 38,5 tota.

Runkosetti saapui ja vuosiluvun/mallin selvittäminen on ollut snadin työn takana. Katalogien mukaan runko mätsäisi geometriansa sekä dekaaliensa puolesta pariin eri malliin kasarin lopusta mutta haarukka ei yhteenkään. Haarukan dekaalit on kuin santapaperilla vedetty ja selvisikin että fillarilla oli pannutettu oikein huolella. Eli ilmeisesti dekaalit siirretty vanhasta paskana olevasta haarukasta taiwanilaiseen bulkkihaarukkaan. 180€ runkosetistä pulitin eli ei tästä sinänsä nyt kovin paha mieli jäänyt.

No haarukka schmaarukka, kunhan toimii ton kaa ja runko on kunnossa. Kai sentään runko on ehtaa kamaa?

Runko on sitä mitä pitikin, vähän naarmuilla kuten kuvista näkyy.

Onko mitään tietoa mitäs putkea runko on?

Jotain Columbuksen tuubia, katalogeissa on mallin kohdalla Columbuksen logo mutta sarjaa ei eritellä sen tarkemmin. Itse tarrasta on rungossa jäljellä lähinnä pinttyneet ääriviivat. Veikkaan ettei kovin korkealla Columbuksen hierarkiassa.

Tuo etuvaihtajan korvake kielis vähän samaa. Yhtäkaikki, mukavia nämä on ajaa.

Kelasin lätkästä tilalle tällasen beater tarran kunhan niiden jakelu starttaa. Ja mitä noihin ulokkeisiin tulee niin näytin niille paineilmarälläkkää tossa eilen illalla.

Elä kaikkia poista, vielä. Jos runko osottautuu üüber kivaksi niin voihan olla että tuo nykyinen maasturihassutteluista tuttu vaihdevimma vielä leivää näihin järkeviin runkoihinkin :wink:

Nohh, pidän noi sukkahousutouhut erikseen. Hyvä pointti kyl.

renkaiksi:
http://images.cdn.bigcartel.com/bigcartel/product_images/57902905/max_h-1000+max_w-1000/paselaTG-wm.jpg
http://www.biketiresdirect.com/productimages/images450/viwqp2-1.jpg
http://www.hargrovescycles.co.uk/images/product_images/big/challenge-strada-open-road-700-tyre.jpg

Renkaiksi olenkin haaveillut just jotain postaamaasi Challengea tai sitten vaihtoehtoisesti Gommitaliaa. Kumminki 80 euroa pelkästä nakista on aika paljon.

Tänään on taas pistetty osaa tilaukseen, eiköhän tää saada YV-pikkujouluihin mennessä kasaan. Kehiksi poistin kirkkaat Ambrosion Evolutionit ja navoiksi Ambrosio träkit. Saa nähdä onko navoissa tilaa prikoille vai rupeanko laudanpätkällä runkoa vääntelemään kun tosiaan navan akseli on 120mm ja dropouttien välissä se standardi 130 milliä tilaa. Ainiin hei, tää runko on ilmeisesti Columbuksen Aelle ränniä.

Ihan mielenkiinnosta, viittaako rungossa mikään siihen, että se olisi oikeasti Rossin? Tarrojahan saa ostettua ja lätkäistyä mihin vaan.

bresco - 20:32, 29.9.2013 » Ihan mielenkiinnosta, viittaako rungossa mikään siihen, että se olisi oikeasti Rossin? Tarrojahan saa ostettua ja lätkäistyä mihin vaan.
Pyörän sarjanumeromerkinnät viittaavat 80 luvun lopun halpis Rossiniin (tarkkaa mallia ei löytynyt internetistä hakemalla), kaikki vaihtajan korvakkeista lähtien täsmää Columbuksen Aelle putkisettiin. Ostettu vintagepyöriä välittävältä liikkeeltä Italiasta jolla tuhansia toteutuneita kauppoja eBayssä sekä 100% asiakastyytyväisyys, joten en epäile rungon aitoutta juurikaan.

Niin ja tosiaan ennen fillarin ostoa kyselin netissä pantografittomista Rossineista niin kyllä etenkin nää halvemmat mallit on ollut hyvin pitkälti ilman pantoja. Joku siellä kerkesikin jo lohduttaa että jos joku haluis nussia mua niin se ois lätkässy kys. tuubisettiin ennemmin De Rosan tai F. Moserin tarrat sillä näiden vastaavissa runkoseteissä pikkasen kovemmat pyyntihinnat.

Rungon merkinnät osoittautuivat hyödyttömiksi. Muissa kasarirossuissa on näköjään samansuuntaisia merkintöjä mutta niin on myös ysärin alun ja seiskytluvun Rossineissa. Tyhjä arpa.