Monivaihde toimii taas

Jep, niin teen, koska minulla on siihen oikeus. Ymmärräthän sen?

niin tai näin. luulen kuitenkin, että sinulla tuskin riittää kapasiteettia alkaa puimaan kanssani esim. thatcherin hallinnon taustalla vaikuttavasta yhteiskuntafilosofiasta, joten oikeutesi ulottuu lähinnä ns. oikeuteen huudella. siis tässä asiassa.

mitä??!?!? :::)))))

Monarkki - 21:21, 10.9.2013 »
kid_scientifik - 20:49, 10.9.2013 » sinähän siinä jatkuvasti olet [i]julkisesti[/i] mäggeinesi. älä ihmettele, jos siihen myös julkisesti tartutaan. ei täällä miten vaan voi olla.
Ootko koskaan kid scientific huomannut, että vain sä olet oikeassa ja muut väärässä? Tollain ei voi maailmassa olla...
Mä en sanonut tätä. Mutta hyvin puit sanoiksi.

Ja FF: ehkä juuri siksi että kohtuullinen määrä yksivaihteen tyypeistä on myös monivaihteessa. Ja kun vaihteet on paskana niin jotenkin teki mieli jossain kertoa että töitä tehdään asian eteen. Lupaan lopettaa.

http://s6.motherlessmedia.com/dev3/0/520/751/0520751920.jpg

Täs jengille pyöräpornoa. Sekoilette liian avoimesti :slight_smile:
E: hö joku filtteri

tuleekohan ennen lauantaita kuntoon ?

kid_scientifik - 21:26, 10.9.2013 » niin tai näin. luulen kuitenkin, että sinulla tuskin riittää kapasiteettia alkaa puimaan kanssani esim. thatcherin hallinnon taustalla vaikuttavasta yhteiskuntafilosofiasta, joten oikeutesi ulottuu lähinnä ns. oikeuteen huudella. siis tässä asiassa.
Ja jos et ole vielä ymmärtänyt, ei mua kiinnosta aiheesta keskustelu kanssasi piirun vertaa. Ei nyt, ei koskaan.
ununu - 21:32, 10.9.2013 » tuleekohan ennen lauantaita kuntoon ?
Teen parhaani.

yksityistäkää se serveri

Reaganomics, anyone?

http://narwhaler.com/original/v8/8/psst-this-thread-is-now-about-spiderman-v88BGG.jpg

spider man might be a socialist.

http://www.humorhound.com/wp-content/uploads/2008/10/fat-spiderman-costume.jpg

Munmielestä tälläset vaihdeömpötykset ei kuulu yksvaihteelle :confused: olisitte ees laittanu otsikkoon vaihdevaroitus tjtn.

-Taina

Olkaas nyt ihmisiksi. Tiedottaminen hyvä, vaihteet yksivaihteessa paha.

Missä mä nyt puhun hiilikuidusta ja choruksen eroista recordiin? Succisfoorum eissssss

Apropos hiilikuitu. Siinä vasta aines!

kid_scientifik - 21:26, 10.9.2013 » niin tai näin. luulen kuitenkin, että sinulla tuskin riittää kapasiteettia alkaa puimaan kanssani esim. thatcherin hallinnon taustalla vaikuttavasta yhteiskuntafilosofiasta, joten oikeutesi ulottuu lähinnä ns. oikeuteen huudella. siis tässä asiassa.
Olet kyllä elitistisin tapaus, johon olen koskaan törmännyt. Tässä kohtaa oikeutesi rajautuu haistelemaan omia flatuksiasi vain todetaksesi, että ne haisevat kukkasillesi. "Kapasiteettini" argumentoida hallinnosta ja eurooppalaisten hallintokulttuurien kehityksestä saattaa valitettavasti olla hyvinkin niin korkea, että suo oikeuden puhua [i]jopa[/i] sinun kanssasi. Mutta sinähän täällä jaat oikeudet, joten väistyn varjoosi.