TQHCFR esittää: Turku MayheM 11 <05.10.2013>

https://lh4.googleusercontent.com/-XJIRcfUdfck/Ug-2OVoPatI/AAAAAAAABj8/HVjaR7xEPNM/w1052-h526-no/mayhem11.png

MayheM viikonlopun ohjelmaa:

Lauantai:
17:00 - Föritrackständ @ Föri
19:00 - MayheM startti @ Kauppatori
20:00 - Maali ja sauna @ Ravintolalaiva Bruno, Förin vieressä

Sunnuntai:
13:00 - Poolot @ Jyrkkälän kaukalo, Suikkilantie 8

MayheM starttiin mukaan 3€ tasaraha, kartta, kynä, valot, pyyhe.

Saunatiloissa ei saa juoda omia juomia, mutta edullista olutta, lonkeroa jne. saatavilla. Saunaan osallistuvilta kerätään kolehti jolla katetaan loppuosa saunan vuokrasta, 200€.

oUUH! Menee London Callingin kans päällekkäin. Eiku meneekö sittenkään…en osaa kuukausia englanniks… APUUAAAA ! !

uliuli mathofaköös!

Pave - 10:56, 10.8.2013 » oUUH! Menee London Callingin kans päällekkäin. Eiku meneekö sittenkään..en osaa kuukausia englanniks.. APUUAAAA ! !
Lokakuu on tuttu oktoberfestistä.

Meitsin kontribuutio näihin kinkereihin on pätsejä vaille valmis.

https://lh3.googleusercontent.com/-rfJ9rX4J25g/UgukZgvjSiI/AAAAAAAAAdY/8Om9NncGNE4/w717-h538-no/tqstra%25CC%2588pit.jpg

…lukuunottamatta sitä, että pääsette sit naureskelemaan mun dfu:lle. Pistän kädet ristiin sen puolesta että ajoihin ei tuu mitään gps-seurantaa o_O

Aina joukossa on ihmisiä, jotka syystä tai toisesta eivät halua ajaa. 2 rastimiestä olisi tarpeen…

Joa oon maassa ni 1.

Mä voisin alustavasti ilmoittautua kans rastimieheksi. Pidätän oikeuden perua, jos yht’äkkiä ajaminen alkaakin kiinnostaa.

Muistan ajaneeni Mayhem X:n jalkajarru-Monarkilla. Saa nähä millä ajan tän 11:n.

Teemu - 17:07, 16.8.2013 » Mä voisin alustavasti ilmoittautua kans rastimieheksi. Pidätän oikeuden perua, jos yht'äkkiä ajaminen alkaakin kiinnostaa.
Joo, Tommi voi sit olla toinen. Mitä vittua Teemu nyt?
MikeNAS - 19:34, 16.8.2013 »
Teemu - 17:07, 16.8.2013 » Mä voisin alustavasti ilmoittautua kans rastimieheksi. Pidätän oikeuden perua, jos yht'äkkiä ajaminen alkaakin kiinnostaa.
Joo, Tommi voi sit olla toinen. Mitä vittua Teemu nyt?
Kyllähän ajaminen kivaa on, itse spekutan humalatilaa.

On todennäköisesti noihin aikoihin juoksuhommia, joten ei viiti välttämättä tulla repimään ja kaatuilemaan enää viimeisillä hetkillä ja ryssiä useamman kuukauden reenejä siihen. Motivaation puutteesta ei ole kyse, vaan kylmästä priorisoinnista.

Joo noooh… Mitä nyt yksissä mayhemeissä vois sattua? Lenkkarit voittaa vuosien skidaukset tota.

Tiedätte varmaan ton GTA San Andreaksen. Siinä on semmonen siisti efekti silloin ku ajaa ns. TÄYSII ! Näkökenttä silleen ovelasti sumenee elikkäs blurraa sieltä sivuilta.

Vuos sitte siellä mä sain sen saman efektin aikaan fillarin selässä. Ihan hirveesti yksityiskohtia en loppuillasta muista, mut ton jutun mä muistan kyllä. Ikuisesti.

Pakko yrittää päästä mestoille.

Tukholmalaisethan on pitkään miettiny veloreissua Turkuun. Iskin sinne veloreissulankaan et mennään Mayhemeihin, ehtiihän sitä kanss polkee veloa samana viikonloppuna. Katotaan miten ottaa tuulta purjeisiin, voi olla et tulee ahdasta :smiley:

Apua, kuka järkkää ajot? Mä en ole Suomessa enää tuolloin.

Järkkäämisestä en ymmärrä mittää, mutta jeesaan kyllä rastimiehenä tms. jos tarvii. Voishan sitä ajaakin, jos hommat hoituu muuten…

Ilmoitan nyt täälläkin ennenkuin kukaan menee kyselemään: sattuneista syistä mun varaan ei näissä asioissa kannata laskee edes heinänkortta :confused:

MikeNAS - 20:19, 27.8.2013 » Apua, kuka järkkää ajot? Mä en ole Suomessa enää tuolloin.
Tämä olisi varmaan mun nakki, kun taisin viime vuonna tulla toiseksi. Tilanne on kuitenkin se, että saisin ehkä manifestin kasaan, mutta mihinkään muihin järjestelyihin (sauna, pinnakortit, yleinen organisointi yms.) ei riitä aika/mielenkiinto/energia. Jos siis joku ottaisi vetovastuun tapahtumasta muuten, niin mä voin hoitaa itse ajot.

^ hianoo!