specialmint (uutta väriä s. 2)

Sellanen pikku varoituksen sana Rollista + fläteistä, että (ainakin omassa S-koon) Rollissa on BB aivan helvetin alhaalla ja NS Analogin fläteillä tuli kiitettävästi pedal strikeja mutkissa. Se on hieno fiilis tiukassa mutkassa auton tullessa vastaan kun takapää on nk. airborne… Lyhyempää kampea ja kapeaa ratapoljinta + häkkiä tilalle.

Eikös noi polkimet ole NS Bikesin Aerialit? Niistä lähtee piikit kuusikolovaimella irti.

ite aluks ajoin piikittömillä sträppi + flätti, mut huomasin aika nopee ettei ole tarpeeks turvallinen fiilis. Varsinkin vähän isommalla välityksellä skiddailu muuttuu rauhattomaks. Ehkä mul on matalat piikit kaikis polkimis, mut oon huomannu et tuntuu parhaalta ajaa flätit + piikit + sträpit. Se varmaan kans vaikuttaa, kun ajokengät pehmeepohjaset niket. Niihin on kaivautunu vähän tommoset kolot niiden piikkien paikalle, niin ei ne enää taida niin hirveesti napata kiinnikään.

Mä olen fläteistä, jossa piikit on kuusiokoloruuvit (olikohan nää jotkut Nukeproofit), heivannut yhtä lukuunottamatta kaikki pois. Riittää pitämään popot paikallaan ja jalan saa irtikin nopeasti, vaikka jalassa olisi korkeakuvioiset maiharit.

Kommentoikin noista stäpeistä tuonne instagramiin ennen kun sängystä koneelle pääsin, noh hyvä että korjailet. Jos niitä häkkejä haluat, niin osta suosiolla myös jotkut muut kun bmx flätit.

Ei yhtään hassumpi idea maalata tuo uusiksi. Toi lime on just niitä värejä, jotka ns. pitkästä aikaa nähtynä toimii, mutta vuoden päästä vituttaa silmittömästi. Nyt googletan plastidip.

Oon itekki tota plastidippiä suunnitellut pyörään, mutta skagasin ja jäi tilaamatta. Ideahan ihan loistava, joten käyttökokemukset kiinnostaa todella. Diggaan myös mattamusta+droppi -lookista, mut minkäs teet, jollei kuskin kroppa tykkää…

pikku-antti - 9:48, 6.6.2013 » Oon itekki tota plastidippiä suunnitellut pyörään, mutta skagasin ja jäi tilaamatta. Ideahan ihan loistava, joten käyttökokemukset kiinnostaa todella. Diggaan myös mattamusta+droppi -lookista, mut minkäs teet, jollei kuskin kroppa tykkää...
siis tämänhän on oltava aivamparas vaihtoehto esim. tilanteessa jossa täytyy värikoordinoida muuten hyviä mutta väärän värisiä komponentteja pienellä budjetilla, koska toimenpiteen peruuttaminen on ehkä jopa tyttöystävän, isosiskon tai äitin naamasta kuorintavoiteen repimistä taivaallisempi toimenpide!

^ Hahhahahahah!! Totta. Ja lisäksi toi saattaa suojata snadisti naarmuilta sun muilta epämiellyttävyyksiltä, joita kasvoil… rungossa halutaan välttää.

lantti - 8:56, 6.6.2013 » Sellanen pikku varoituksen sana Rollista + fläteistä, että (ainakin omassa S-koon) Rollissa on BB aivan helvetin alhaalla ja NS Analogin fläteillä tuli kiitettävästi pedal strikeja mutkissa. Se on hieno fiilis tiukassa mutkassa auton tullessa vastaan kun takapää on nk. airborne.. Lyhyempää kampea ja kapeaa ratapoljinta + häkkiä tilalle.
saman olen itekkin huomannut ja siinä onkin yks syy miks lähdössä kamet vaihtoon
PIFu - 10:21, 6.6.2013 »
lantti - 8:56, 6.6.2013 » Sellanen pikku varoituksen sana Rollista + fläteistä, että (ainakin omassa S-koon) Rollissa on BB aivan helvetin alhaalla ja NS Analogin fläteillä tuli kiitettävästi pedal strikeja mutkissa. Se on hieno fiilis tiukassa mutkassa auton tullessa vastaan kun takapää on nk. airborne.. Lyhyempää kampea ja kapeaa ratapoljinta + häkkiä tilalle.
saman olen itekkin huomannut ja siinä onkin yks syy miks lähdössä kamet vaihtoon
with spd, this no problem.

Tosi kiva pyörä jne, mut voitko laittaa tosta plastidipistä enemmän infoo vaikka rungonmaalaus-topikkiin. Kiinnostaa nyt aika lujasti kyllä.

Tuoltahan sitä saa sprayna tai purkissa Plasti Dip, MVE-Online
Itse tosin ajattelin samasta firmasta tätä http://www.mve-online.com/product_info.php?cPath=22_54&products_id=466

http://arktium.fi/kauppa/

Tuolta vaan tilailemaan, koitan vaikka rustailla jotain kun kotiin pääsen tänään illemmalla

Pulju.net myy myös tuota.

Kiitti! En tiä missä ihmeen tynnyrissä oon eläny. Mutta nyt menee ainakin prätkän katteet ja kypärä maalin!!!

nyt löytyy myös rungon maalaus topicista juttua

jos nyt muutamat kuvat keskeneräisestä vielä

http://farm3.staticflickr.com/2832/8999756949_4bd7c7126f_z.jpg
DSC_9219 by pifuPhoto, on Flickr

http://farm6.staticflickr.com/5350/8999745713_f49cf3c40c_z.jpg
DSC_9192 by pifuPhoto, on Flickr

http://farm8.staticflickr.com/7392/9000955036_d82207832b_z.jpg
DSC_9181 by pifuPhoto, on Flickr

http://farm9.staticflickr.com/8264/8999780933_13951e3249_z.jpg
DSC_9172 by pifuPhoto, on Flickr

Mainittakoon nyt tähän että plasti dip kestää edelleen, muutaman pienehkön kolhun saannut (olkapäällä kannossa lukko hakannut) ja parit kohdat joihin jäännyt ohkaisempi kerros niin lähtenyt kesimään. Yläputki jota pidin kriittisimpänä kohtana kestää hyvin, naarmuja näkyy kyllä kun pehmeä pinta kuitenkin on, mutta ei mun menoani haittaa. Päivittäinen käyttöpeli tää on :slight_smile:

vähän yhtä jos toista taas tapahtunut. bullhorni hommattu foorumilta, kiitos hänelle! uuden satulan kävin hakemassa tänään ja siinä sitten aivopieruissani päätin repiä plastidipit niskasta, hierasta rungon mataksi ja kaveri suihkas porschen värikartasta mintunvihreet niskaan, jonka jatkoksi sitten valkosta helmiäistä (mikäli rungon maalaukselle tarvetta niin ottakaa yhteyttä yv:llä niin hoidetaan värit niskaan). tästä lisää kun setti takas nipussa. nyt jos joltain löytyy mustat kammet turun alueelta niin huutakaa ja kovaa. myös ratastusta olisin valmis muuttamaan hieman raskaampaan suuntaan nykyisen 42/17 tilalle joten jos ylimääräisenä löytyy mustaa ratasta niin saa ilmoitella itsestään. ainiin ja ruskea tankonauhakin kelpais :slight_smile:

jotain kuvaakin todisteeksi huimalla instagram-laadulla ettei ihan pelkäksi osto-ilmoitukseksi mene!

http://distilleryimage2.s3.amazonaws.com/1940f604e34311e29cae22000a9f1378_7.jpg
http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/4a0fdbfae31c11e2a74822000a9e2993_7.jpg

http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/e77e03fae3f611e28a3222000a9f17b2_7.jpg

takavanne sekä kampsarja tilattu joten nyt odotellaan vielä niitä… kuumotus päästä sotkemaan on suuri mutta odotellaan nyt kärsivällisenä että saadaan oikeesti yhteensointuva setti kasaan (tarjolla olis ollut hopeeta keskiötä mustan sijaan, mutta odotellaan mustaa). mietiskelin myös jos ton satulaputken käyttäis anodisoitavana mustaks mutta se on vähän auki vielä…