Bicycle Film Festival 2013 Helsinki

Internet

Kattokaapa mitä sattui silmään kun selailin Rapumiehen TDH-lehteä… tiesikö kukaan, että tämä olisi taas?

Jokku on sitte maksanu lisenssit sille ylimieliselle bff-hepulle, jonka nimeä en muista? Ja mainoskin on ruma. Oli kyllä kiva viikonloppu viimevuonna, ei siinä mitää.

Onhan tää periaatteessa hyvä konsepti, mutta pitäis enemmän ottaa tapahtumantuottajia duuniin, myös tuolla NY-päässä, jotta homma olisi järkevä ja toimiva. Helposti saisi myös pyöräilemätöntä väkeä, jos asiantuntevia kavereita olisi tekemässä.

Oho, ihan Bio Rexissä. Viime vuonna melkoinen osa järkkääjien energiasta meni siihen, että saatiin fasiliteetit jotakuinkin pystyyn – eivätkä ne olleet kovinkaan optimaaliset tilat elokuvanäytösten tahi bileiden järkkäämiseen. Nyt voi keskittyä olennaiseen.

Smurf - 17:17, 5.6.2013 » Kattokaapa mitä sattui silmään kun selailin Rapumiehen TDH-lehteä.. tiesikö kukaan, että tämä olisi taas?
Disclaimer: ei ollut mun lehti ;)

Itseä lähinnä ihmetyttää ettei tämä ole missään polkupyöräaiheisessa jutussa tullut vastaan viime vuonna… olimmeko NIIN paska yleisö?

Tänä vuonna lupaan tuoda tusseja, hätäsoihtuja ja tarroja niin paljon, että varmasti noteerataan mediassa.

normaali - 23:06, 8.6.2013 » Tänä vuonna lupaan tuoda [s]tusseja[/s], hätäsoihtuja ja [s]tarroja [/s]niin paljon, että varmasti noteerataan mediassa.
+1 täytyy ehkä jo ruveta hordaamaan.

Mehän oltiin viime vuonna ruotsinkielisissä Ylen uutisissa, Nytissä,… Ehkä niillä oli kesälomakaudella ja kesän ainoona lämpimänä viikonloppuna enemmän toimittajia lähettää Jätkäsaareen kuin pyöräilymeedioilla.

Tästä vuodesta. Soppari NYCin suuntaan tosiaan kunnossa ja elokuun lopussa Bio Rexissä pärähtää.

BFF Helsinki 2012 oli kiireistä säätämistä kun NYC antoi lisenssin tänne ihan viimetipassa. Tänä vuonna hommat sovittu hyvissä ajoin ja saadaan tavallaan ensimmäinen “normaali” BFF Helsinki jota ehditään oikein järjestääkin.

Ohjelmasta ei ole siis mitään tarkempaa tietoa ennen kuin BFF NYC on ohi. BFF NYC aloittaa festarikiertueen ja siellä on ensiesityksessä uudet leffat. BFF NYCin palautteen pohjalta kasaavat muiden kaupunkien ohjelman.

BFF NYC:n ohjelmasta voi siis jo vähän päätellä tai toivoa mitä Helsinkiinkin olisi tulossa:

Festivaalijärkkääjänä olen toistaiseksi panostanut lähinnä palkintojen ruinaamiseen Goldsprint-skabaa varten. Tavoitteena saada eeppinen Goldsprint kasaan koska Bio Rexin isojen ikkunoiden vierusta Kiasman ja Manskun iltavaloissa tuntuu jotenkin järjettömän hienolta mestalta polkea rullilla. Marski ratsastaa kivihevosella kadun toisella puolella ja nykyajan viiksimiehet rautahevosilla toisella puolella.

Joko saa toivoa?

Bio Rex on selkeesti parempi paikka tälle kuin edellinen. Nyt äkkiä some kuumaksi aiheesta.

Tuleeks tänä vuonna omia videoita? Tahtosin nähdä Brovetin ja tään:

Welho - 0:27, 12.6.2013 » Joko saa toivoa?
Saako?

Kiitos toiveista! Kansainvälisten filmien osalta toiveet välitetään eteenpäin New Yorkiin, New Yorkissa totaalinen yksinoikeus näytösohjelmasta päättämiseen.

Suomifilmeille järjestetään näyttömahdollisuus baarin puolelle. Pistäkää omista tekeleistänne tietoa, pm tai bff(ät-merkki)ulko.fi niin saadaan BFF:n spesiaalibaariin hyvää katsottavaa.

Kommentoikaa myös sitä mitä haluaisitte New Yorkin ohjelmasta Helsingissä nähdä. Alempana toisessa viestissä on linkit New Yorkin ohjelmatietoihin.

Miksi pitää olla monta ketjua tälle tapahtumalle?

Ei pidä olla, hyvä havainto! Voisin yhdistää tuon Ohjelmatoiveen tähän.

Ja tällä viestillä siis sinkuloidaan aiemmin kaksivaihteinen keskusteluketjutus:


BFF Helsingin ohjelma julkistetaan viimeistään 29.7.

Ohjelma tullaan perinteisesti muodostamaan pitkälti BFF New Yorkin ohjelmasta. Nyt New Yorkin ohjelma on tiedossa, joten on hyvä aika alkaa esittää toiveita siitä mitkä pätkät Helsinkiin haluttaisiin.

Koko New Yorkin ohjelma täällä: http://www.bicyclefilmfestival.com/city/new-york/

Lyhärisettejä seuraavissa New Yorkin ohjelmissa:

Pidempiä pääfilmejä ovat:

Lähinnä pidempien filmien osalta toiveet tärkeitä. BFF Helsingissä on vain kolme näytöstä, joten kaikkia pidempiä ei voida näyttää. Mikä kiinnostaisi? Minkä voisi jättää suosiolla väliin?

Lyhärien suhteen on valinnanvaraa ja vaikutusmahdollisuuksia reilusti. Niiden osalta olisi kiinnostavaa kuulla olisiko jokin lyhärisetti tai näytösteema erityisen kiinnostavan kuuloinen melkein sellaisenaan suoraan New Yorkin ohjelmasta poimittuna?

Ohjelma alkaa olla kasassa. Vielä muutama puhelu New Yorkiin ja sitten ohjelma voidaan julkaista.

Pääpiirteet:

Pidempiä “feature filmejä” ei tule ohjelmaan. Lyhäripuolella on niin kovaa kamaa ja paljon toiveita, ettei Helsingin lyhyessä 2 päiväisessä festarissa riitä näytökset ottaa pitkiäkin mukaan. BFF New Yorkissa oli heidän palautteensa perusteella oltu sitä mieltä, että pidemmät vaan hävisivät lyhäreille laadussa tälläkin kertaa.

Jokin Best of 2012 näytös järjestetään viime vuodenkin parhaista lyhäreistä. Niistä tullut sen verran paljon toiveita ja kapasiteetti oli Jätkäsaaressa kuitenkin niin pieni.

BFF Helsinki tulee siis olemaan 4 näytöstä, joista yksi on Best of 2012 tyyppinen. 3 näytöstä sitten lyhäreitä eri teemoilla sisältäen uutta kovaa kamaa ja/tai koosteita kaikkien aikojen parhaista.

Ennakkolipunmyynnin alkua on siirretty jo muutaman kerran, onko tietoa milloin liput OIKEASTI tulee myyntiin?

noemi - 10:39, 24.7.2013 » Ennakkolipunmyynnin alkua on siirretty jo muutaman kerran, onko tietoa milloin liput OIKEASTI tulee myyntiin?
Lipunmyyntiä siirretty joka kerta kun New York siirtänyt ohjelman julkaisua. Ohjelmaa arvotaan aina Helsingille niin pirusti kun Helsinki on eka New Yorkin jälkeinen kokonaisuus (Tukholmassa on ennen stadia vain yhden illan pikkuhappening jota varten ei varsinaista ohjelmakokonaisuutta tarvitse nykilaisten kasata). Lopuille kaupungeille setti on sitten Helsingin jälkeen valmista kamaa ja välttyvät arpomiselta.

Nyt Brendt & co luvanneet IHAN OIKEASTI ohjelman tällä viikolla valmiiksi. Perjantaina iltapäivällä tai maanantaina aamupäivällä alkaa lipunmyynti. Pistän tänne viestin kun lippukauppa livenä!

Aikataulu jo selvillä:

Perjantaina leffat klo 19 ja 21. Partypuoli perjantaina leffojen jälkeen noin klo 22:30 alkaen. Lauantaina leffat klo 18 ja 20.

Hinnat on jo selvillä:

Ennakkohinnat nettikaupasta: Koko setti (4 näytöstä) 28 euroa. Näytös kerrallaan 10 euroa per näytös.

Ennakkohinnat kaupasta käteisellä (Kalliossa Velo&Oxygen, lännemmässä Pelago): Koko setti 30 euroa. Näytökset sama 10 euroa per näytös.

Ovelta: 12 euroa per näytös.

KAIKKI liput sisältävät pääsyn Partybailaamaan perjantaina.