Varastetut pyörät

On muuten hieno kona. Toivottavasti löytyy.

Helsingin Lauttasaaressa lojuu fat-bike taloyhtiön rapun edessä lukitsemattomana. Laita viestinä tuntomerkit, niin otan sinua varten talteen.

https://www.tori.fi/pohjois-pohjanmaa/Taysjousitettu_55006256.htm?ca=2&w=3

Haiskahtaa?

^ Toi näyttää noilta jutuilta, et heti kun soitto tulee käydään rälläköimässä pyörä talteen.

e1tuomas - 8:26, 28.2.2019 » [https://www.tori.fi/pohjois-pohjanmaa/Taysjousitettu_55006256.htm?ca=2&w=3](https://www.tori.fi/pohjois-pohjanmaa/Taysjousitettu_55006256.htm?ca=2&w=3) Haiskahtaa?
Myyjällä kaupan myös Mazdan alumiinivannesetti kitkarenkailla JA basso, jota myyntikuvassa pitelevä mies peittää kasvonsa toisella kädellä :D

Mikä on kynnys?

Mulla: aika matala

Eka vihje siihen, että kyseessä on jonkinsortin kusetus on fillarin kuvaaminen julkisella paikalla lukittuna pyörätelineeseen. Siitä, että pyörä on lukittu kahdella lukolla, voi päätellä että sitä ei todennäköisesti ole vielä varastettu. Tuo voi olla pelkkä yritys huijata potentiaalisilta ostajilta massit veke koskaan mihinkään varastettuun tavaraan edes kajoamatta. Tapauksia, jossa postattiin älyttömän halpaa hienoa tsygää Googlen automaattikääntäjällä tehdyllä tökeröllä tekstillä, oli pari vuotta sitten suht taajaan. Ne tunnisti siitä, että käänteinen kuvahaku löysi saman ilmoituksen about jokaiselta netin myyntipalstalta.

Ei noita välttämättä kannata tänne postata. Suoraan vaan matalan kynnyksen raportointilomakkeelle.

Varastettu Kirkonkyläntieltä Helsingin Tapaninvainiosta. Toista samanmoista ei tuu vastaan. Runko kilimattamusta, alla ruosteenvärinen pohjamaali.

Kuvasta muuttunut: etutartsilla olevaa muovilaatikon jämää ei enää ollut sidottuna tartsiin.

Osina voi olla myynnissä Basilin etutarakka, 584mm ZAC 421 kehillä jalkajarrukiekkosetti joissa navoissa PRO / MucOff tarrat, Hamax kiinnike.

Sitä oon joskus miettinyt, että onkohan tää joku nyysittyjen jopojen luucuttaja, kun tää tyttärensä on joku pari vuotta vissiin jo tarvinnut pikaista huntin jopoa. Noi muutkin ilmoituksensa on vähän epäilyttäviä.

^ Toisaalta puhelinnumerolla löytää ihan kunniallista menoa, jota on luuccuhommiin vaikeampi yhdistää.

Femkanten - 19:44, 13.3.2019 » ^ Toisaalta puhelinnumerolla löytää ihan kunniallista menoa, jota on luuccuhommiin vaikeampi yhdistää.
Tyttöjoukkueen valmentaja, jollakinhan se nuorikin luuccu on maksettava , lähtikö lapasesta ?

Ihan hyvää murha.infomaista arvuuttelua, mutta veikkaan kuitenkin, että valmentaa tyttärensä joukkuetta ja lapset ovat myös torin ostoilmoitusten takana.

nalle wheelroos - 19:12, 13.3.2019 » Sitä oon joskus miettinyt, että onkohan [tää](https://www.tori.fi/uusimaa/Hakusessa_pikaisesti_Jopo_NOPEAT_KAUPAT_55385617.htm?ca=18&w=1) joku nyysittyjen jopojen luucuttaja, kun tää tyttärensä on joku pari vuotta vissiin jo tarvinnut pikaista huntin jopoa. Noi muutkin ilmoituksensa on vähän epäilyttäviä.
:) en siis ole ainoa. Ihmetyttää kyllä. Tuolla on ollut kuitenkin jopoja ~150€ hintaan tarjolla useampikin. Ja itse en noin kauaa olisi tytölleni pyörää etsinyt. Tuohon olisi jo kerännyt vaikka pulloista varat parin vuoden aikana. Mutta ehkä tässä ei ole mitään kummallista takana... Ehkä.
amt - 9:27, 21.3.2019 »
amt - 9:59, 16.3.2019 » Surly 1x1O itäisessä Turussa.
Seisoo muuten lukotta samoilla sijoilla edelleen. Ettei vaan olis karkuteillä. e. Kukaan viereisen yrityksen työntekijöistä ei ainakaan tunnustanut omakseen. Lukkoon/talteen ja lappu tilalle vai antaa kaikkien runkojen kukkia vaan?
Taltioitu ja laputettu. Toivottavasti kansalaisosallistumisinnokkuus ei ollut väärin suunnattu. Lähtee poliisille alkuviikosta.

Luulisin kyseessä olevan tämä yksilö:

Kakesta päätellen mankkiksen pyörä!

Tarkoitatko mankkiksen [i]myymä[/i] pyörä?

Nimim. Wiljo Kokkolasta tuon minun Surlyn osti. Myyntipaikka myös itäinen Turku onkohan se vaan jäänyt sitten tänne hmm.
Maksoikohan se käteisellä vai pitääks mun mennä nettipankkiin kaivelemaan.

pistin privaa

e. 26.3. Palautettu omistajaoletetulle nimim. Wiljolle.

Tämmöne olis kadoksissa Turussa. 15.3 lähteny kauppahallin pihalta

Jussipussin pyörä edelleen hylkynä Iso-Roballa ilman takakiekkoo. :,(