AMA: Biciolli Track Pursuit

maza- - 8:48, 25.3.2013 » Jaksaako tän muuten kantaa pikkurillillä metroon?
Biciolli - 12:50, 2.9.2012 » Koska pyörä ei tule todellakaan mihinkään oikeaan tarpeeseen, vaan leluksi, voin määritellä kriteerit tunnepohjaisesti. Nyt vain haluan pyörän, jonka saa pikkurillillä mukaan metroon.
Maza-:n vois luulla olevan jopa pakkomielteisesti ihastunut biciolliin kun jaksaa kaivaa puoli vuotta vanhoja toilauksia edellisistä ketjuista ja pitää edelleen papan tokaisua signaturena...

Lumikko - 22:48, 24.3.2013 » Höhö, aika cowa!
+1

http://imageshack.us/a/img132/900/vv2vga.jpg

No nyt!

Nice! Ehkä kirkas eturatas voisi olla vielä klassisemman näkönen, vaikka sopii tuo mustakin kokonaisuuteen. Hieno pyörä!

jh - 14:46, 25.3.2013 » Nice! Ehkä kirkas eturatas voisi olla vielä klassisemman näkönen, vaikka sopii tuo mustakin kokonaisuuteen. Hieno pyörä!
Tuo on vanha pyörä josta on jo ama.

e. ellei tää ollu ironiaa

Kuva liittyi vain sormella nostelemiseen.

Viittasinkin tohon kommenttiin jossa puhuttiin mustasta eturattaasta joten se ei voinut liittyä tämän topicin pyörään.

älä ny jaksa kokoajan repiä turpaas hienolle herrasmiehelle, biciollille

ootsä olli tehny mazalle oharit kaupoilla?

ihan herrasmiehen näköinen kaveri toi biciolli.
olin päässäni aivan varma, et kyseessä on mun entinen naapuri joka ajelee stadissa bromtonilla tms ja kertoi et vanha ratapyörä löytyy himasta…

oletettu ikäkin olis osunu aika haarukkaan mut ei sit kuitenkaan.

Eioo, mutta mä en oikein näe tän topicin pointtia. Kuten parin muunkaan. Toi singolo on kyllä hieno.

Ruotoputkessä vähän on lyhentämisen varaa ni saat aeromman ajoasennon. Jännä on myös takapyörä osittain jemmassa pystyputken takana…

Isän vanhat meccanot löytyy landelta, minne olenkin menossa pääsiäisenviettoon. Tuli aikoinaan torneja, autoja ja kaikenlaisia koneistoja rakenneltua, muttei koskaan polkupyörää. Meccanopursuitkuume nousussa :slight_smile:

Henkha - 15:24, 25.3.2013 » Ruotoputkessä vähän on lyhentämisen varaa ni saat aeromman ajoasennon. Jännä on myös takapyörä osittain jemmassa pystyputken takana... Isän vanhat meccanot löytyy landelta, minne olenkin menossa pääsiäisenviettoon. Tuli aikoinaan torneja, autoja ja kaikenlaisia koneistoja rakenneltua, muttei koskaan polkupyörää. Meccanopursuitkuume nousussa :)
Oiskohan semmonen toispuoleinen (vrt cannondalen lefty) ratkasu mahdollinen takana. Jos tekis jostain todella taakista matskusta rungon.

Onhan noita, esim: NAHBS 2012 - English Cycles Project Right - YouTube

Ja oliko Chopper-Ollillakin joku vastaava prokkis.

Jos ei nää pointtia topicissa niin sitten voi olla myös turpa kii. Herää vaan kysymys, että miks biciolli on pyörineen Tampereella tossa kuvassa? Olitko käräjäoikeudessa :smiley: ?

Eikös toi kuva oo viime kesän Vanhat Velot ry:n 10vee bailuista Vapriikista.

DIY-meiningille likeä
Sössötykselle dislikeä

askopee aina tietää, mies on kyllä inessä.

Joooooo menin sitte sinne landelle kaivelemaan komerosta isin vanhoja leluja, koska landella voi tehdä kaikkee sellasta.

Kiinteä ketjuvälitys! Miehekäs ja rataisa 14/14. Lelupursuitpääsiäinen 2013. Pahoittelen leluspeiseristäkkiä.