-

3 perutaanpa sittenkin.

3

  • tilisiirto tehty

26

28 ja 37

Lotto höhh. Olisin voinu ottaa navat ja keskiön jos olis menny osissa.

36

29

elbe - 11:49, 13.3.2013 » 5 & 36
5 mennyt jo, mutta 36 on sulla. Teen nyt just listaa numeroista ja ei ole montaa jäljellä.

kaikki numerot varattu.

Laittelen tässä tämän päivän aikana maksutiedot kaikille YV:nä heti kun ehdin sen tehdä.

nmsae nähtävästi perunut kolmannen numeronsa, eli 31 vielä vapaa. Siitä jollekin nopealle ja onnekkaalle yksi numero.
Maksu viestiin unohtui laittaa toki summa, mutta yksi numero oli siis 24€ eli sen mukaan sitten riippuen omien numeroidesi määrästä riippuen.

E: mikäli maksusi ei ehdi tulla Perjantaihin mennessä, niin kuitti maksusta kelpaa vastineeksi myös. Periaatteessa pitäisi ehtiä kaikkien kuitenkin tulla mikäli maksu tapahtuu tänään. Huomenna maksaneiden myös ehkä.

31 !

perun 20, eli vapaa.

jonielmeri - 23:37, 13.3.2013 » perun 20, eli vapaa.
Tämä selvä, eli siis 20 vapaa.

20

Lototaanko huomenna?

elbe - 18:21, 15.3.2013 » Lototaanko huomenna?
Ehkä. Saa nähdä. Tänään olen laittanut muutamalle maksamattomalle henkilölle viestiä asiasta ja vielä kahdelta henkilöltä odotan vastausta niihin. Harmillistahan se tietenkin on jos tämä siirtyy ensiviikonlopulle.

^ Onhan se kun silloin palkinto menee hyvin todennäköisesti eri taholle. Mikäli itse olisin organisoijana niin maksu kyselyviestissä kerrottuun tiukkaan määräaikaan mennessä ja tosite siitä sähköpostissa tai numerot vapautetaan muille halukkaille.

OT: Tuli mieleen että olisi hauska tsekata AMA- ja projektilangoista minkä kokoisilla menopeleillä ainakin itselleni yli 5cm liian pientä Vivalosta lotonneet tällä hetkellä ajavat… :wink:

Tai jos maksamaton numero voittaa, voittajanumero onkin toisiksi viimeinen. Tietty silloin jää myyjältä vähän rahaa saamatta, mut eiköhän se lottohommissa oo ihan oikein.

jukkas - 18:30, 15.3.2013 » ^ Onhan se kun silloin palkinto menee hyvin todennäköisesti eri taholle. Mikäli itse olisin organisoijana niin maksu määräaikaan mennessä (joko raha tilillä tai ellei niin tosite sähköpostissa) tai numerot vapautetaan halukkaille.
Voi olla, että näin myös tapahtuu ellei minkäänlaista vastausta tänään klo. 00.00 mennessä kuulu.

^^ …tai sekä että.