Selkälaukkutriidi

hvt - 13:11, 28.8.2015 » Ehdinkin jo tilata tuon ilen, joten nyt olisi hyvä hetki postata tänne halvempia ja parempia vaihtoehtoja.
[http://www.chromeindustries.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/k/n/knurledwelded_frontrack_v8.jpg](http://www.alwaysriding.co.uk/chrome-knurled-welded-front-rack-duffle-40.html)

No en tiedä onko parempi. Itellä toi Ex-Jerkku ILE…

http://www.ecovelo.info/images/front-carrier-1.jpg

Freight baggagen versio ois varmasti kans kova mut samalla periaattella noi kaikki toimii. Remmeistä ei pääse eroon kuin ostamalla ison korin.

Kertokaas mitkä olisi parhaat sivulaukut taakse työmatkapyöräilyyn? Tulevat Cross Checkiin, jossa Tubuksen tarakka. Yhdet molemmille puolille ja saisi mahtua läppäri ja vaihtovaatetta, mutta ei siis mitkään isot retkilaukut vaan kaupunkiajeluun soveltuvat. Ei mitään sellasia jotka irtoaa töyssyssä tai heiluu. Bonusta, jos ne saa kätevästi irti. Hintakattoa ei ole. Kiitos!

Ortliebin Backrollerit ainakin ovat olleet hirveen kivat, ei heilu turhia, tilaa löytyy (ehkä liikaakin jos et kaipaa tuon enempää). Superhelpponopee irrottaa. Ittelläni tubuksen flyssä ja tykkään.

Front Roller City toimii oikein hyvin urbaanina takalaukkuna.

Taikonautti - 23:04, 3.9.2015 » Front Roller City toimii oikein hyvin urbaanina takalaukkuna.
Ei vaan ehkä läppäri mahdu.

Jonku näppärän etubägin tarrtis lyhyille retkeilyille.

Onko tämmöisestä mihinkään? Hinta joo halpa mutta en tiedä onko tarpeeksi pieni enkä halua että se kovin paljoa tulisi tangon yläpuolelle. Saatikka kestääkö tuo mitään.

Voipi olla että joutuu teettämään mutta oon täysin ulkona tästä bägiskenestä niin pakko vähän kysellä että millä nuo yleensä on kiinni ja mistä kohtia? Riitääkkö tarranauhoilla tankoon vai tartteeko paljon muutakin? Ideat kiinnitykseen on mutta haluisin että lähtee tarvittaessa nopeasti irti. Funtsin että abouttirallaa perus canonin kameralaukun kokoinen ois passeli mutta saattaa sekin liian isoksi mennä tai en kyl tiiä.

E: Toi löyty vielä. Onkos tuo semmonen että aina kun haluaa taskun auki niin joutuu laukun irrottamaan? Ois halpa ja varmaan sopivan snadi mutta jos näin on niin kyllä liian paska systeemi.

Tarvitsin Halusin uuden repun kun ei ollut yhtänä semmosta isoa reppua mihin mahtuu kivasti rojut viikonlopuksi jossain muualla. Kaveri oli seuraillut pidemmän aikaa Arcteryxin 45 litraista Khardia, mutta jännäsi eikä ostanut. Menin apajille ja nyt tuntuu siltä et on reppu mikä on just hyvä näin. Mahtuu rojua sisään ihan käsittämätön määrä ja ei tunnu painavan pahasti selässä vaikka olis lastattu täyteen kirjoja (40 litraa kirjoja muuten painaa aika paljon). Jos jotain pahaa pitää sanoa, ni lannevyötä ei saa pois. Se vähän ärsyttää, mut toisaalta.

Valmistajan jotekin gloriöösi kuvailu ei helpottanu hankintakutinaa → http://leaf.arcteryx.com/product.aspx?language=EN&model=Khard-45-Pack

Nyt oon aika tyytyväinen. Ps. Tän takia saattaa lähettilaukkua joutua myyntiin. Tää o kivempi selässä. Oikeesti.

Iikeli - 1:11, 4.9.2015 »
Taikonautti - 23:04, 3.9.2015 » Front Roller City toimii oikein hyvin urbaanina takalaukkuna.
Ei vaan ehkä läppäri mahdu.
Kiitti vastauksista! Kattelen tuosta Ortliebin valikoimasta semmoset, että mahtuu läppärikin.

lähin muotilaukkuhömpötykseen mukaan. ihan pätevältä vaikuttaa.

oispa saanut oikean värisen sisuksen :frowning:

Kauan jengillä meni noiden Blaholin reppujen toimituksessa? Tilailin tuossa viime kuussa ja heti ekassa mailissa luki, että lähetys tapahtuu 18.9 ja ei oo ainakaan vielä kuulunut.

kuukausi plus, ei sieltä mitään seurantatunnusta laiteta.

^ Kysymällä sai seurantakoodin. Itsellä kanssa kesti sen reilun kuukauden.

Jaa no tämähän menee sitten mielenkiintoiseksi, koska lähetyksen piti siis tapahtua jo 10 päivää sitten. Noh, pistetään mailia ja ihmetellään.

^^ Mulle tuli ekalla kerralla ihan Itellan toimittamana kotiovelle. Puolan postin seurannan kautta sai tutkittua missä paketti kulkee ennen Suomeen saapumista.

Oma reppu kipaisi takaisin puolassa korjattavana kun “sisäpussissa” oli reilun kokoinen reikä sauman kohdalla kun saumaukset/prässäykset oli pettäneet. Tämän jälkeen tuli UPS:n toimittamana ja jäin ymmärrykseen että näin koska paikkailivat mokaansa. Maksoivat kaikki kulut ja sen puoleen ei pahaa sanottavaa, maksoi itselle lopulta vain aikaa.

Repusta itsessään vain hyvää sanottavaa. Ainut pieni miinus on kun otin sivutaskut läpillä, niin pitkähihaisten merinovaatteiden hihat meinaa jäädä velkroihin kiinni ja nukkaantua jos läppiä ei laita vähän vinottain… Läpissä siis velcrot koko leveydeltä ja kiinnittyy kapeampaan velcropätkään itse taskussa.

Ortlieb sling it, tarttenko mää tuommoisen?

Onko teillä ongelmia Ortliebin velcrojen kanssa? Meikäläisen fiilis on, että täyteen ahdettu Velocity ei pysyy kiinni, ellei velcroa kiinnitä ihan anaaliseksi laskettavalla huolillisuudella, ja itse asiassa ei sittenkään. Reppu täältä käytettynä ostettu, mutta ihan hyvässä kunnossa – tietysti voi olla, että se konstruktio vain kestää muuten ikuisesti ja se tarranauha on vain nähnyt liikaa käyttöä ja pitäisi vaihtaa.

Ei kai sellainen rolltopin kanssa ole mikään välttämättämyys kuitenkan?

Ei munkaaa ortliippi meinaa pysyä kiinni, mutta käsittääkseni velcro väsyy ajan kanssa eikä liene niinkään ortliebin ongelma. Kai.

Velcron vaihto ja taas toimii. On työnä helppo ja nopea joten tuskin maksaa maltaita esim. suutarilla.

Velcrossa erityisesti ns. koukkopuoli väsyy. Kuten cuppis tossa totesi, niin vaihtoon vaan. For maximum satisfaction kannattaa tietty vaihtaa se villapuoli samalla vaivalla.