Selkälaukkutriidi

Chrome welded rucksack lähössä tilaukseen. Vai onko muita passeleita järkevän näkösiä reppuja 100€ hintaluokassa? Mielellään jotain pikkutaskua u-lukolle ja lompakoille yms. Sääsuojaus tietty jepa. Ei tarvi olla älyttömän kokone kassi vaan ihan perus arkikäyttöön.

mustAfa - 16:38, 2.5.2015 »
SuicideHub - 10:43, 30.4.2015 »
P-2 - 10:22, 30.4.2015 » hyvä jos takuu ja palautusasiat on kunnossa mutta pointti oli että vikoja löytyy high end kamassakin eikä halvempi hinta tarkota aina kompromissia tai kasaa paskaa.
Nii. Mulla tosiaan on Chromelta pari kappaleta sitä pro-sarjaa. Kirov on kestänyt hyvin, mallin olisin suunnitellut vähä toisin, taskuista joskus tippuu jotain ajaessa ja olkainten välillä oli se niskaa painava kaari. Berlinissä kului läpän alle pressuun reikiä, pohja vuotaa ja olkahihnan kiinnityssaumat on molemmista päistään pettäneet. Ihan semmosessa peruskäytössä, ei mitään kovaydinhommia. Mutta takuu toimi.
Ite sain chromen kanssa vääntää aika hyvin monta sähköpostia ennenkuin suostuivat ottamaan takuuseen. Oli siis pressu aika halkeillut alle viiden vuoden kuluessa ja remmiä poikki ja repsottavaa saumaa ym. Ja piti ite maksaa postit californiaan koska ei kuulemma mitenkään muuten onnistu. ei ollut ihan ilmaista sekään. aika 2/5 fiilis jäi
Jännä. Ite otin ekasta ratkeamisesta yhteyttä Chrome Europeen, joka neuvoi viemään johonkin korjattavaksi, lähettämään kuitin, ja korvaavat. Toisella kerralla huomattiin että olinkin tosiaan ostanut tän paikallisesta, enkä Chrome Europelta, joten kuuluukin ottaa yhteyttä Amerikkaan, josta lähettivät sähköpostiin vastauksena uuden laukun arvoa vastaavan lahjakorttikoodin, jolla ostin ton Kirovin ja sukat. Mikään ei maksanut mulle mitään.
Jooona - 10:15, 29.4.2015 » ei edes heilu pahemmin ilman decaleuria.
tartsi tuli postissa ja näyttäis siltä et tosiaan tolla isommallakin pysyy kyl setit kasassa ilman decaleuria. maastoajossa tuskin mut mitään GG:tä kovempaa ei liene tule eteen.

stemin joutuu ehkä kääntää tai siirtää speisserin päältä alle.

#böjöjöjöjöjöjö

tarttiko noita camelbakin bläddereitä jotenkin esinysvätä/koeponnistaa/sisäänajaa?

eka ko. valmistajan kampe käytössä ja kovasti vakuuttelevat muoviensa olevan mitä parhainta hyvää kaikille aisteille. toki vedet voi huljutella pariin kertaan, mutta ootteko pulaillu muutoin noiden kanssa ennen varsinaista käyttöä?

Onko jollain kokemuksia tuollaisesta XXL:stä löytyvästä BITS waterproof pannierista? Heitänkö rahaa ns. sillalta, jos ryhdyn tollaseen.

DanielBraun - 10:48, 30.4.2015 » Fitzroy kiinnostaa.
Jumalreppu! Miksi en hankkinut aikaisemmin?

Ortlieb Velocity. Reilu vuoden ollu joka päivä käytössä. Parhaita ostoksia ikinä! Vähän oon haaveillut Messenger mallia, mutta sen onkin julmetusti isompi luonnossa. Parempi pienempi täynnä, kuin isompi puoltyhjänä. Velocityä saa myös ihan ihmisten hinnalla, eli 80€ pintaan. Värejä on mistä valita ja kamat pysyy kuivana.

Oon vaihtamassa lähettilaukusta Mission WSn reppuun. Jyväskylästä lähtiessä läppäri taipu niin pahasti Bagaboon lähettilaukussa, että muistikampaan tuli kosketusvirhe.

Ongelma: Missionissa on vaa kolme syvää taskua ja yks minitasku. Pikkukamoja on vittumaista tonkii niiden pohjalta. Tarvisin jonkinlaisen organizerin, jonne menis passit, lääkkeet, ensiside, lompakko, 7" tabletti, avaimet yms.

Tän Admin pouchin löysin Varustelekasta. Onko parempia ehdotuksia?

aina on kaikki löytynyt ilman erillisiä pussukoitakin ja aika hyvin olen ainakin nuo Fitzoyn taskut saanut käyttöön:

  • alin tarralla oleva tasku on työkaluille (kiva kun pääsee kiinni noihin ilman, että tarvitsee avata reppua)
  • seuraava syvempi vetoketjullinen tasku kuljettaa mukanaan karttoja ja vihkoa. Tuonne vihkon väliin tökkään aina sitten lentoliput, junaliput tms. lipareet jollei ole jo modernisti mobiililippua ja tällöinkin lippujen vahvistuksen on ollut tapana napata mukaan.
  • sitten siinä syvässä avoimessa taskussa mulla kulkee drybag taiteltuna erilaisia pakkausjuttuja varten ja sitten tarpeen mukaan tungen tuonne muuta kuljetettavaa romua. Jos ylimääräisiä kenkiä tai kengänsuojia pitää kuskata tungen ne tuonne etteivät sotke repun sisuksia
  • pienessä vetoketjullisessa taskussa on perustarpeita: parit kolikot, kyniä, kampa, pari buranaa, ostoskärrypoletti…

Läppäriä kuskaan repun sisällä aina omassa pussukassaan.

Vandalissa on muuten kaks pikkutaskua. Niitä ei tosin juuri koskaan tule käytettyä kun niihin ei mahdu mitään ja niitä on raivostuttava availla jos laukku on täynnä ja piukassa. Arkiv cell pocketin ja tällaisen rullan ostin testiin repun kaveriksi ja työkalut kulkee ton kanssa aika kivasti. Ei ehkä sovellu tosin tabletin kuskaamiseen. Jokapäiväiseen pikkuroinaan mulla on toi krnkyn strap pocketti, kiva kun löytyy repun etupuolelta eikä tarvitse ottaa pois selästä jos menee jätskikioskille. Läppäri kulkee mulla tossa rolltop-osiossa myöskin omassa sleevessään.

pussukat ihan näppäriä jos käyttää useampaa eri kantovälinettä ja tykkää vaihtaa lennosta.


Kävin sitte hakeen ton Admin Pouchin ja sinne meni melkeen kaikki. Sais olla isompi, mutta ehkä tää ehkäisee älytöntä laukkuun hoardaamista.

Luin täältä, et AFA oli ollut tyytyväinenBlahol-reppuunsa ja kiinnostuin, et mikäs se semmoinen on. Olin miettinyt Bagabooni päivittämistä johonkin jäykempiselkäiseen ja tää tuntui hyvältä, joten BIN. Otin neuvosta vaarin ja sivutaskut cordurana ja ulos mustaa ja sisälle keltaista (banzai).

Toimitus tapahtui n. 4 viikossa ja reppu on nyt parin viikon käytön jälkeen tuntunut just hyvältä. On ollu aivan täynnä ja tyhjänä ja vakuuttanut laadullaan ja ominaisuuksillaan. Vesisadetta en ole vielä kokenut.

http://blahol.pl/images/products/newwave_11.jpg

näyttää muuten tosi snadilta tonin selässä! meitsi kun laittaa täyteen niin reppu on isompi kuin mä ite. jotain 60litraa arvioisin täysin avattuna ton vetävän rojua, eli aika PALJON. siistiä et näitä alkaa valua suomeenkin!

Olis hakusessa lenkkikäyttöön satulalaukku johon mahtus 19,5cm minipumppu, sisuri, pikkuset kalut ja avaimet.

Mielessä olis

http://roadrunnerbags.us/shop/toolsaddle-roll/

http://www.wiggle.co.uk/fizik-pak-saddle-bag-with-strap-medium/

mutta pumppu ei taida pituutensa puolesta mahtua? Tarkkoja speksejä ei tahdo löytyä mistään.

Pystyykö kukaan suositella jotain laukkua? Vai ommellakko velcrot pussukan ulkopuolelle pumppua varten?

normaali - 16:44, 25.5.2015 » http://normaali.net/temp/admin_pouch.jpg Kävin sitte hakeen ton Admin Pouchin ja sinne meni melkeen kaikki. Sais olla isompi, mutta ehkä tää ehkäisee älytöntä laukkuun hoardaamista.
Tää vaikuttaa aika näppärältä idealta. Vois itselläkin lisätä sen todennäköisyyttä, että jotkut perustyökalut ja esim. silmälasit olis joskus mukana, kun niitä tarvii. Mutta toi kyseinen pussukka (Eiks tää oo suomeks hallintopussukka?) vaikuttaa tosiaan vähän pieneltä.

Sattuisko kenelläkään olemaan hajua isommista?

Lekasta näyttäis löytyvän myös tuollainen megapussi mutta se on puolestaan liian iso ja muutenkin turhan overkill.

EDIT: Fjällrävenin Gear Bag olis vähän sinnepäin mutta jotenkin pitäisin tuollaisen taktisemman vaihtoehdon laajemmista järjestelymahdollisuuksista ja tuosta, että sen saa kokonaan auki.

viikonloppuna viitisentoista tuntia melkein täyteen pakatun fitzroyn kanssa satulassa ja fiiis edelleen mainio.
ei heilu, ei paina mihinkään, pitää vettä, helppo putsata, looks goodzz

Mikä ja minkä kokoinen maastojuomareppu kannattaisi hankkia? Xc-lenkeille ja haaveena myös työmatkakäyttöön ilman rakkoa. Riittääkö tommonen 3 litranen 2l rakolla? Onko isompi tiellä? Jos pyörii ylimääräisiä siistikuntoisia nurkissa niin pm heti.

heskeli - 22:47, 28.6.2015 » ..selässä lapio ja talikko
yeeb tohon mun Mixed Worksin Eagleen menee kyllä ihan kaikki mitä on nyt reilussa kolmessa kuukaudessa tullu vastaan arjessa, harrastusten yhteensovittamisessa ja kesän seikkailuissa.

vaihtovaatteet ja eväät töihin vain hujahtaa pohjalle, kymppilitranen kastelukannu, tosiaan nuo maankääntövehkeet^^, rautaharava, babynelsonin runko kiekkoineen (pitää vieläpä upeaa ujeltavaa ääntä siinä korvan juuressa huuuuu), ahneet ruokaostokseni, monta maljakollista sosialisoituja kukkia ja puun oksia, viikonloppureissujen kamppeet, ALL. mut ei tietenkään nää kaikki kerralla.

(kovanki sateen) vesipisarat, ne kerääntyy corduran pinnalle näteiks helmiks vain ja sisäpuoli heleppo putsata. aivan tyylikäskin, minimalistinen.

miinuksiaki toki on, koska onhan tuon kokonen kantolaite mulle vähän liian suuri. täyteen ahdettuna painoa alakaa olla sen verran että reppu vie tyttyä ja hartiat ei kiittele. sisäpuoli vois tietty olla kirkkaan värinen, keltanen esim niin esineet löytyis helepommin. ja sivuille jotku taskut nii aijaij.

silti, kannatti ostaa pyytää lahajaks, laatu tuntuu seläsä!

myös saman lafkan vyölaukku, sunbird, foorumilta ostettuna on elämänlaatua kohottava asuste.

blahol new wave

Tilaa tuossa on törkeesti levitettynä ja kiristimillä saa kaupunkikäyttöön näppäränkokoiseksi.
Miinuksia täytyy antaa vain palvelusta, pyysin sivutaskut cordurana sanottiin että onnistuu no eipä onnistunutkaan ja samalla ostin kolme kappaletta työkalunyssäköitä, no ei ollu niitäkään.

muuten 5/5