Selkälaukkutriidi

^i don’t know man… Itel 1,5 vuotta JOKAPÄIVÄ käytössä miltecin pienin assaultpack. Ulkomaanreissutkin kiertäny. En liiku oikeastaan missään ilman sitä. Ehjä on. Selkäosaan mahtuu vielä sourcen rakko vettäkin. Letku olkaimessa kivasti mukana. Laajenevuuden ja kokonaan aukeavuutensa ansiosta imaisee hämmästyttävän määrän tarvittassa romua/vaatteita sisäänsä. Lenkkeihin saa ulkopintaan vielä mm. Adminpouchia yms. taskua toisen repun verran jos on dorka. Hintaansa nähden parasta.

Janne_ - 14:16, 1.10.2013 » Mulla olis musta T-level infinity, joka tekis mieli vaihtaa MW:N Rambleriin tai Vandaliin. Taskuja on mun makuun vähän liikaakin, vaikka tämä on kyllä varmasti paljon mukavempi selkään. Löytyykö kiinnostuneita vai pitäiskö laittaa vaihto-topicci pystyyn?
Suosittelen [s]ostamaan[/s] vaihtamaan. On erittäin kova reppu. Etenkin selässäkanto-ominaisuudet ja taskujen moninaisuus on plussaa.
Erik - 14:21, 1.10.2013 »
Janne_ - 14:16, 1.10.2013 » Mulla olis musta T-level infinity, joka tekis mieli vaihtaa MW:N Rambleriin tai Vandaliin. Taskuja on mun makuun vähän liikaakin, vaikka tämä on kyllä varmasti paljon mukavempi selkään. Löytyykö kiinnostuneita vai pitäiskö laittaa vaihto-topicci pystyyn?
Suosittelen [s]ostamaan[/s] vaihtamaan. On erittäin kova reppu. Etenkin selässäkanto-ominaisuudet ja taskujen moninaisuus on plussaa.
Pakko vetää myyntipuhetta/puolustusta. Rambleria olen testilenkin verran kokeillut ja onhan se varmasti hyvä. Selässä se ei kuitenkaan tunnu lähellekään yhtä hyvältä kuin toi mun infinity. Pointin ehkä tajuaa [kuvista](http://i1028.photobucket.com/albums/y342/strykerla/IR_BLK_01.jpg) katsomalla. Se ei ole mikään löysä säkki selässä. Ongelma mulle on vaan se, että taskut menee vähän hukkaan ja lisätilaakin kaipailisi.

muakin MW kiinnostai mut en tiedä kumpi Rambler vai Fitzroy.

Menet Pelagolle hypistelemään ja testaamaan. Siellä se mullekin selvisi kumman otan.

Bagaboo:
[i]10-9 day - 9th of october is the messenger appreciation day. to help you celebrate, we’re offering a special 10+9 = 19% percent discount for TODAY orders at our webshop. place your order and write in the ‘note’ field: “10-9 celebration” to get your 19% discount on all purchased product. the discount will be applied after you placed your order - we’ll contact you and deduct the 19% of your purchase.

big up to all the working messengers![/i]

Niin kävi että warsaw tuli myytyä. hyvä reppu reissuilla eikä rajat tullu vastaan mut silti teki mieli kokeilla jotain muuta.

onkos markkinoilla tullut mitään uutta viime aikoina vai onko se vaan hypättävä MW-junaan? Kukaan testannut arkiv-systeemiä?

bagaboon standard messenger bagi lähti tilaukseen… tällasena kääpiönä en diggaa reppua pitää selässä kun pienikin etukeno ja tarttis saada tavaraa kulkeutumaan paikasta a paikkaan b kun pääasiallinen kulkuväline on tsykkeli

Liekö kenelläkään kokemusta Chrome Barragesta ihampaska/mahdollisesti jopa toimiva -akselilla? Ikäloppu Eastpak sanoi vihdoin itsensä irti ja nyt voisi olla sopiva hetki hankkia pyöräilyspesifimpi pakaasi. Tarvetta olisi lähinnä legendaariselle “jokapaikan repulle”, joten koon säätely plussaa ja koska kääpiö, ihan kaiken omaisuuden ei tarvii mahtua matkaan.

Vähään tyytyväisenä luonnollisesti myös MW:n reput kiinnostaa, mutta valitse siinä nyt sitten Ramblerin ja Fitzroyn väliltä.

rambler oli itelle turhan römpsyilevä ja epäkäytännöllinen.

Noit MW:n reppuja pääset Pelagolla hypistelemään, jos ei ole liian kaukana kotoa.

Myös ääni Fitzroylle. Repun järjestely tuntui huomattavasti paremmalta, sillä siinä ei ollut Ramblerin pitkiä vetoketjuja vaan taskun avaus sujui helposti läpän avulla.

bailey works. guugletuksen perusteella tuntemattomuus foorumilla.

http://farm8.staticflickr.com/7361/9741319826_d024e5034e_c.jpg

Vittu noita tikkupoikia. Ei tuollainen kanna täyttä isoa reppua.

vasaraasialainen - 14:42, 24.10.2013 » Vittu noita tikkupoikia. Ei tuollainen kanna täyttä isoa reppua.
melkeen "provosoiduin"

lisempää

http://farm8.staticflickr.com/7377/9739065203_ab0d6c0457_c.jpg

http://farm8.staticflickr.com/7297/9741273592_3d0540beca_c.jpg

väitän että foorumilaisten muotitietoiset mimmit arvostais

En minä, Crusty, pahalla. Iski vaan silmään, kun näyttää että kuvan poika painaa vähemmän kuin täysi reppu.

Miksi muuten valita joku helvetin iso reppu rinkan sijaan?

^^^^^^ et al:

Kiitokset. Omakin ensisijainen ajatus internetin perusteella kääntyisi MW:n osalta Fitzroyhin, mutta pitääpä ehdottomasti käydä Pelagon kautta vilkasemassa missukat ennen ostopäätösten tekoa.

duiveltje - 15:11, 24.10.2013 » ^^^^^^ et al: Kiitokset. Omakin ensisijainen ajatus internetin perusteella kääntyisi MW:n osalta Fitzroyhin, mutta pitääpä ehdottomasti käydä Pelagon kautta vilkasemassa missukat ennen ostopäätösten tekoa.
sieltähän se on samalla helppo ostaa.