Pompino luv!

25/2012 Musta Pompetamine

Sitä ennen ajossa oli liian pieni Kaffenback. Pitäs vissiin laittaa myyntiin, että sais edes osan oppirahoista takaisin:)

Onko toi karzan postittama harmaa muuten se tarunhohtoinen titaanipomppis?

Ainii, kuvii!
https://dl.dropbox.com/u/5976675/pompom.jpg

Pitäny laittaa suora haarukka about siitä asti kun ton hommasin, mut ei noita nyt nii hirveesti oo. Salsan la cruz vois ehkä olla yks vaihtoehto, onks kellään sellasta? Mites toi Kinesiksen DC37? Siinä on kyl sit 405mm A-C. Tossa orkkiskeulassa on 390 ja Salsassa ois 395 eli ei ainakaan hirveesti pitäis vaikuttaa ajotuntumaan.

Omat Pompinot:

Eka (kompliitti) vuodelta 2003 tai 2004: (vieläkin harmittaa kun myin halvalla pois)
https://dl.dropbox.com/u/60237329/pomppis2003.jpg

Uusi (pelkkä runko) vuodelta 2012:
https://dl.dropbox.com/u/60237329/pomppis2012.jpg

Enää en myy pois, paitsi jos hankin Pompetaminen.

^^ oho… hyvännäköinen pomppis.
ja vieläpä ei-vaaleansininen.

sama, yksi hienoimmista näkemistäni pomppiksista; ainoa miinus kurvikkaasta haarukasta.

kyllä tuollaisella pieteetillä kasattua yksilöä katsellessa tulee väkisinkin se paino mieleen. kaikki muu tuossa näyttäisi olevan hieman eri kategoriaa kuin runko. laita nyt ainakin sitä kuitua keulille…

on tosiaan mainion näkönen kulkupeli tuo mck187:n pomppis. Levyistä iso plussa

myin Cannondale Trackin ja ostin tilalle Pompetaminen, nuff said

hyivittu.

^^Diip lööv.

voi vittu ubi:D

Haha, kowuuth.

kid_scientifik - 18:00, 19.2.2013 » sama, yksi hienoimmista näkemistäni pomppiksista; ainoa miinus kurvikkaasta haarukasta. kyllä tuollaisella pieteetillä kasattua yksilöä katsellessa tulee väkisinkin se paino mieleen. kaikki muu tuossa näyttäisi olevan hieman eri kategoriaa kuin runko. laita nyt ainakin sitä kuitua keulille..
Se paino ei vaikuta vittuakaan ajaessa, joten melkolailla yks hailee (päinvastoin, pomppis on mukavampi ajaa ku dolan vaikka painaa 3 kiloo enemmän). Jos sitä ei jaksa kantaa himaan niin paree mennä puntille tai jättää pyörä ulos. Ja kyllähän pomppis/tamine on hintasekseen vitun kova peli, kyllä siihen sopii laittaa vaikka sitä tomssonia eikä häpee yhtään.
makko - 19:35, 19.2.2013 » Se paino ei vaikuta vittuakaan ajaessa, joten melkolailla yks hailee..
tottakai vaikuttaa. se, että sinulla on kaksi erilaista pyörää, joista et pidä toista parempana, vaikka se on kevyempi, on osittain eri asia.

^Pyörivä massa se on mikä eniten vaikuttaa kuten tiedät! Katoitko skidi tän linkin http://www.thehippy.net/nucleus/index.php?itemid=902 mazan supervitus projektilangasta? Jos mainitut painot pitää yhtään paikkansa Niin ei se pomppis nyt niin ankkuri ole verrattuna moneen muuhun perusrunkoon. Plugi se vasta ankkuri on ton mukaan!

ubi - 18:41, 19.2.2013 » myin [Cannondale Trackin](https://www.yksivaihde.net/old/7081) ja ostin tilalle Pompetaminen, nuff said
Soon miehenteko! Ten points.

maaseutua ei voi tuoda.

MrSticha - 16:47, 19.2.2013 » Onko toi karzan postittama harmaa muuten se tarunhohtoinen titaanipomppis?
^ ei mitään hajua, mut hyviä juttuja siinä on meneillään selkeästi.

Koska rakkaus Pompinoa kohtaan on niin suurta ja tänään tuli taas tykiteltyä, ni piti ottaa kameralla parempi kuva ja sitten todeta että helvetti ketjuthan irvistää kivasti :smiley: ja oltiin tänään kolarissakin auton kanssa, ratsulle eikä kuskille käyny kuinkaan, Seattiin jäi varmasti nastat skraidut ökynastoista… Good times!

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/861188_374761259298780_1488196443_o.jpg

E: English hieman OT, ois pitäny pastee varmaan ‘millainen pyörä on seuraavaksi in’ -lankaan :wink:

kid_scientifik - 18:00, 19.2.2013 » kyllä tuollaisella pieteetillä kasattua yksilöä katsellessa tulee väkisinkin se paino mieleen. kaikki muu tuossa näyttäisi olevan hieman eri kategoriaa kuin runko. laita nyt ainakin sitä kuitua keulille..
Tää on nyt vaan ollu oikeestaan väliaikaisratkasuna kun ei oo löytyny mitään enemmän mieleistä runkosettiä. Nyt on tosin alkanu ilmestymään ihan kivasti noita levyjarruille sopivia runkosettejä esim. bb30 keskiöllä niin voipi olla että menee vaihtoon. Eiköhän tämäkin kuitenkin jollain jämäosilla työmatkafillariks päädy kun on niin hauska ajaa + saa lokarit.