YV-työkalu

mahtijuttu! nyt voi kesä alkaa. kiitos olavi!

pakko vielä itsekin kiittää tästä. parempi ostos kuin yleensä koska odottaminenhan se on tavallaan speksaamisessa parasta aikaa.

Joo, kiitoksia täältäkin.

!!!

En oo katunut ostoa! Izthebest

YV-kalun mukana tulee tälläkin kertaa kolme kappaletta kumisia o-renkaita. Joku kuitenkin kysyy mitä niillä tehdään, joten tässä kuva miten ne kuuluu laittaa paikoilleen. Retroversioon o-renkaat saa helpoiten pujotettua 15mm lenkin yli. Katuratamalliin o-renkaat menevät haka-avaimen päästä.

Ketjupiiskaa varten sopiva ketjun pituus on noin 16 lenkkiä. Retromalliin ketjupiiskan vastimeksi tuleva ketjunpätkä on 5 lenkkiä pitkä. Ketjupiiskan ketju on helpointa laittaa paikoilleen käyttämällä pikaliitintä. Ketjun saa myös helposti paikoilleen ilman pikaliitintäkin. Ketju katkaistaan ketjunkatkaisijalla sopivaan pituuteen siten että niveltappi jää ketjuun kiinni. Ketju kiinnitetään työkaluun lyömällä vasaralla tappi läpi esim. alaisimen tms. kovan alustan päällä.

YV-kalut on käsitelty ohuella aseöljyllä mustauksen jälkeen. Koska mustaus ei suojaa työkaluja ruosteelta työkalu on hyvä silloin tällöin käsitellä uudelleen aseöljyllä ja pyyhkiä ylimääräinen pois rätillä.

Pikku tipsinä crc 556 ja muut ruosteenirroittimet on hyvä jättää mustattujen asioiden kanssa puljatessa pois. Lähtee syömään ainakin aseteräksestä pinnoitetta pois jos mustaus on mennyt rikki. Ennemmin jotain tarttuvaa ja vähemmän liottavaa kamaa.

Kiitos JJ90, korjaan tuon asian edelliseen viestiini. Eli aseöljyä voi kuitenkin tuohon hommaan suositella.

V3 titaniumista

Jei, tänne tippui kirje postiluukusta. Näyttää ja tuntuu hyvältä! Pitänee käydä ostamassa pullo-olut työkalun korkkaamiseen. Kiitos YV, kiitos ojn.

varsin komee työkalu tippu äsken luukusta. huhhuh.

ununu - 18:21, 3.5.2014 » V3 titaniumista
Tämä. Ennakkovaraan kaksi.

Kaluni tippui postiluukusta se oli piemempi kuin olin kuvitellut. Hyvä näin.

Onpa hieno työkalunen! Isot kiitokset Olaville ja muille myös!

Uskomattoman hieno kalu, oikein suuret kiitokset Olaville!

jes!

Kolikko-Tane ja ojn, Jokirinteen sankarit.

Yöpakkasta-aurinkoa-lunta-räntää-aurinkoa-rakeita-pilvistä-aurinkoa-yvtyökalu-pilvee

kyllä nyt on kesä

Workstinx - 16:32, 6.5.2014 » Yöpakkasta-aurinkoa-lunta-räntää-aurinkoa-rakeita-pilvistä-aurinkoa-yvtyökalu-pilvee kyllä nyt on kesä
[Tässä oikea topic vikaan.](https://www.yksivaihde.net/old/4267)

en tajua noita ehdotuksia kirkkaista metalleista. tippa öljyä, pari sekkaa rättiä ja lopputulos on aina nätti ihan sama kuinka kaltoin tuota kohtelee…