Jyväskylän ylämäkivaihteettomat

oommä kirppiksil käyes pitäny silmällä sauvojaki, muttei oo oikee ollu. Tarvis vähintään kolme parii. Tourulan kuuluisassa varastettujen polkupyörien välittäjädivarissa vois olla. en oo käyny.

Villeillä (ruipelo & vilikki) on ainakin muutama maila, joilla ollaan pelattu tässä menneinä vuosina…

Meikä tulee takas kottiin (jyväskyllää) parin vkon päästä niin ois kova jos saatais kyhättyä jotain aikaseks

huomenna ajohommii?

onko?

Vittumm, löysin kirppikseltä Varkaudessa 53 koon bridgestone grand velo 3100 täydellisellä Dura-acen komponenteilla ja cinellin ohjaamolla… En ostanu, vielä.

shieeettt oliko missä hinnois? ostat sen

250 :–D

Väärän kokonenhan se varmaan on mutta osta pois jos on suht. kunnossa. Vaihdat komponentit oikean kokoiseen runkoon tai sit myyt koko pyörän jollekin maantierassia kaipaavalle.

DA-7400:aa vissiin?

Mulle kelpais runko…

edit: ei ehkä lisää pyöriä. mut koko natsais

Ny melkein vituttaa kun möin nishikin rungon pois.

Runko puutuis maantiepyörästä. En tiiä oisko koko hieman nafti.

Viikon loppu ajot? Onko niitä? Muutakin ku ygöset?

Mahdollinen helle toki pistää katujen sijaan menemään metsään ja järveen. Oletan.

Tällä vkolla jotain ajoja, keskustelua, olutta?

[s]Jypsin postilistalta luin juuri että täpäri on lähtenyt varkaan matkaan säynätsalossa äskettäin, silmät auki jos sattuisi näkymään:

"joku melkoisen röyhkeä varas vei äsken meikäläisen täysjouston auton peräkoukusta Haikan kärjestä Muuratsalosta! Jos näätte jonkun ajelevan harmaa beone-merkkinen täysjousto auton peräkoukussa niin ottakaa tuntomerkit. Ite näin vielä kun varas ajoi pois meikän pyörän kanssa enkä ite ollu poissa autolta kuin 5 min… "[/s]

Oli löytynyt muutaman sadan metrin päästä.

Ite oon kasin maissa hoitaan asioita, mut sen jälkeen voisin jotain pientä ehkä. Ajaudun kuitenkin kynyyn juomaan piimää, jos mitään ei ilmaannu.

^^ huh huh

Perjantaina vois muushata, mässätä, rässätä, skidata, vielä vähä mässätä ja sit käydä myös juomassa joku kiva hehjuum erikoisolut. Ines?

Hei monnit, kiinnostaako ketään paikallista 4-spoke? Emmä tee tuolla mitään, pyörii vaan jaloissa. Enkä jaksa oikeen innostua ajamisesta ees pilailumielessä. Pisin lenkki mitä oon oston jälkeen ajanu oli räkälärundilla kun kävin keljossa kääntymässä. Ollut kiinni alle viisi kertaa. PM jos nappaa. Se on kevyt ja kaikkee, tuubikin on uus. Ennoo kerenny ees väsäämään Wu-Tang tekstejä maalitussilla kylkeen.

hp 100e, lyhentämättömänä elokuiseen eurooppa touriin

4-spoke kännipyörään.