Jyväskylän ylämäkivaihteettomat

Joo käytiin Uljaan kaa taluttaa tyylikkäästi katuratapöriä kävelykadulla, törmättiin Lanssiinkin ja porukalla päiviteltiin tuota kirppispöytien määrää.

Tiukka ja kattava katsaus pyöräkirppiksen tarjontaan https://dl.dropboxusercontent.com/u/13976369/fillari/misc/IMG_20130511_135918small.jpg

Innostaiskohan JYPSiä järkkää vaik kesän mittaan ihan kunnon kirppis. Voisin vaikka huudella.

Mulle pitäis tulla lähipäivinä kelpo pinnankierteytystyökalu, että jos jollakulla on liian pitkät puolat, tarvetta erikoisiin mittoihin, tai muuten vain edulliset pinnat hakusessa, niin saa ottaa yhteyttä.

tänään on taas hikea vuodatettu fillarin äärellä sen verran että vielä kun satulatolpan sais liikkumaan ni kehtais suurinpiirtein tulla ajohommiinki mukaan

Tonio - 11:48, 11.5.2013 » Olin jo mm. siellä aukiolla semmoiset neljä tuntia sitten rastia hakemassa, mutta kun haki sen tumman kivipinnan pariksi vaakatasossa olevaa säleikköä niin olihan se nextii levelii. Ei ollu helppoo, eikä muuten löytyny. Rastilla taisin käydä kyllä, että eipä siinä mitään. No, saipahan spoukki vähä ajoa sentään.
"Korkeammalle poikani, sinun on noustava korkeammalle." kohti taivasten valtakuntaa

Kyllä mää korkeemmallakin kävin kun 38km verran sitä rastia eilen hain. Mut nyt ei kyllä ehkä heti jaksa uusintaa. Reilu 64km alle 2h täs aamulla. 43:18. Puolivälissä alkoi pyörityskin löytymään, mikä on ihan jees kyllä. Vaihdepyörä saattaapi jossai vaihees kesää kulkee jotenkin. Pitkästä aikaa ihan kivaa hommaa tuo maantietouhukin.

Minäkin kävin 60+km ajamassa, mutta sekä nopeus että kadenssi jäivät huomattavasti alhaisemmaksi (48:16). Lenkkariajo myös kipeytti toisen jalkapohjan ihan täysin, ja rauhallisesta vauhdista huolimatta onnistuin vetämään jalat niin hapoille että viimeiset 3km meni kävelyvauhtia.

Rastista ei oo mitään aavistusta, käykää nyt joku hakemassa se joka tietää.

Löysin ainakin kolme mestaa missä tuota mustaa kiveä on, mutta kun etsin niitä poikittaisia säleikköjä niin ignorasin kaikki… ei siis mitään hajua josko se yksi niistä jopa oli. Mut joo tietäjät vois tietty hakee…

Mavicin Razorit toimi yllättävän hyvin maantielläkin. Onneksi se heebo jolle niitä viime vuonna olin dumppaamassa ei sittenkään ostanut.

done. oon tietäjä.

Praise, Hail the Lightbringer. Mut pistit ihan yhtä pahan kyl…

En viitsinyt tehdä omaa lankaa, myynnissä olisi pomminkestävä radiaalipuolattu etukiekko Fulcrum Racing 7. Ulkokumina niinikään pomminkestävä, hyväkuntoinen 25mm Durano Plus, sisuskumi sisällä ja ilmaa 8 baria kaupan päälle. Pikalinkku mukaan.

30e. Meni minuutissa, toimitettu perille 20 minuutissa.

pm.

Muistaakseni laakereissa on hieman ns. pro-klappia, mutta se ei ole syy myyntiin.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/48832926/myynti/etukiekko.jpg

Kyselen vähän alustavasti, onko kenelläkään hyviä tuplaremmejä joutavana? Huomasin tuossa että skidatessa eniten nostavana jalkana toimivalta vasemmalta puolen, remmistä on nahkojen välistä mennyt tuo vahvuuden tekevä muovi katki kahdesta kohtaa. Ei mahda iäisyyttä enää kestää.

Halvemmissa strapeissahan sitä laminointia ei ole lainkaan, eli tuskin ne remmit on vielä hajoamassa pelkästä vahvikkeen murtumisesta jos nahat on kunnossa.

Mulla on tämmöset käyttämättömänä, mutta ihan ilmaiset ne eivät ole. on-onen alennusmyynnistä varalle ostettu, samaan hintaan eli 60e:llä lähtee. VeloSolo - MKS Fit-Alpha Sport Double Leather Toe Straps NJS Approved (89.95 gbp velosolossa). Nimenomaan laminoitu sports-versio eikä halvempi spirit, vaikka njs-merkintä puuttuukin.

thänks, noi on hyvät, pidän tuon korvan takana.

e: Haen edelleen 17 tai 19t 1/8 ratasta, jos jollain on niin PM

En tiiä, mut itekin pitäis tilata pari lukkoa. Jos napostaa niin kimppa?

Jos bike-componentista tilaatte niin siellä on muuten Flite halvennuksessa, ei taida muualla olla tähän hintaan titaaniversiota? Mountain Bike Saddles | Online Shop - bike-components

joo flitejäkin kandee ostaa esim. tusina varastoon, joku niitä kohta kyselee täällä kuitenkin

Mua kiinnostaa ainakin lukkokimppa. Flitenkin ehkä vois kokeiluun, vaikka tuo sellen sl xc flow tuntuukin aika jepalta myös pidemmillä lenkeillä.

Flite on kiva mut ei oikein mulle. Tänään Otsirin kanssa testiks vaihdettiin jakkaroita. Katotaan miten slr nyrkin kokoisella “keventely reijällä” toimii.

e: nii ja meikä osti vitthu spoukin! kohta rässää jyväsvelolla jyväskylän spoke-pojat

ei tietoo, kevyt se on ja kaikkee, uus tuubikin liimattu. Oli pakko kun halvalla sai. Se on tää, semi räntäsen näkönen mut niin se pitääkin.