AMA: Valkoinen Rossin Pista

Nonni, odottelinkin jo. Mun mielestä tossa on erittäin hieno haarukan kruunu ja helmiäisvalkoinen väri. Eikä se oo Falckia. Kiekkohommaratkaisut kiinnostaa, mulla ois tossa pöydällä pari Gipiemmen Special Pistoja jos maistuu? Hienohan siitä tulee joka tapauksessa.

Tää on todella hieno osia myöten. Satutko (tai joku muu) tietämään, mistä toi ty 325-leima tulee, sillä oman rossinin keskiömuhvissa on vastaava ja internet ei kerro vastausta.

e. jossa putki ei siis oo columbusta

T niinkuin Turku

edit. ettei menis perseilyksi niin voisiko liittyä esim Tunturiin? Tai olla jotain samaa erää, tunskahan näitä toi. Ei se t tai y välttämättä tunturiin viittaa, mutta se että toi leima on kummankin haarukanpäissä ja kumpikin on tuolta stäääshiltä niin varmaan ovat myös samoihin aikoihin tehtaalta tulleet.

tyrku?

askaa

…ne tietää ketkä tietää…

Huhhuh! ':open_mouth:

Voi Matti ja Matin stääshi… Upea runko!

Haluan.

vanttera - 20:02, 4.10.2012 » ....ne tietää ketkä tietää...
näin muistan lukeneeni jo aiemmin, mut kunhan yritin.. :)

Heh, salaviestiasia tuli jo näköjään käsiteltyä :slight_smile:

mankkis - 23:21, 30.9.2012 » Pyöränhän olis voinu polkea kotiin suoraan stääshiltä mut jos on pakko vaihtaa osia niin sit on pakko. Päräyttävä kompliitti stääshisetupilla, kuola valui.
Ei olisi ollut pakko vaihtaa osia, paitsi ehkä kasata kiekot uudelleen avokehillä. Mutku sattu olemaan valmiiksi nuo kammet sekä kiekkosetti vailla varsinaista käyttöä. Sitä paitsi tykkään ehkä enemmän kampien tästä urattomasta versiosta.

Vähän sääli paloitella kokonaista pyörää, mutta en nyt sen kummempia tunnontuskia oo vielä kokenut.

Ja kiitos kehuista. Eka kasaus ei ehkä tule räjäyttämään kenenkään tajuntaa - kunhan nyt pääsis kokeilemaan ennen kuin on lunta maassa.

Veit mun pyörän :frowning:

Testikasaus enimmäkseen nurkissa pyörineillä osilla. Pienen lenkin perusteella ohjaus on melkosen herkkä. Täytyy koittaa mitä vaikuttaa lisää reachia ohjaamoon.

Melko tiukka keulakulma! Lähes stayermainen fiilis. Hieno.

Tästä tuli mieleen et mikä tän pyörän status on nykyään? Nitto Albatross tais olla jossain kohtaa. Kuvei?

Kevättä odottelee. Tanko on nitton “moustache”, jossa näyttäis pikasen googletuksen perusteella olevan ainakin enemmän reachia kuin albatrossissa. Lisäksi satula vaihtu aikasemman kuvan jälkeen turbomaticiin.

Jännä ajettava, mutta tää setuppi toimi kyllä hyvin.

Mut mut… suunnitelmat tän suhteen ovat tällä hetkellä auki. Mulla olis värkit oikein kivoihin retrokiekkoihin, ja jossain vaiheessa haeskelin SR:n tilalle jotain fiinimpää japsistemmiä. Parhaillaan mun sisäinen breiklesfiksymäni on kuitenkin vähän hukassa, ja toisaalta mulla on jemmassa paremmin urheiluvälineeksi soveltuva runko, jos haluan teeskennellä omistavani ratapyörän velolla ajamista varten.

On tämä vaan komia kyllä. Kyllä valkoinen pukee Rossineita parhaiten.

Takaisinosto-oikeus!

Lupaan etten morssaa :slight_smile:

Mäki voin ostaa tän!

Kaktus - 17:43, 14.10.2012 » ohjaus on melkosen herkkä. Täytyy koittaa mitä vaikuttaa lisää reachia ohjaamoon.
Mikä pointti on siinä että keulan kulman kompensoi (tai joutuu kompensoimaan) suuremmalla reachillä ja mitä etua em. yhdistelmästä sen jälkeen on pääasiallista käyttötarkoitusta ajatellen?