Yksvaihde Twitter (original)

aerohäkkipolkimet = paras

m520 + valitsemasi kenkä = paras

Onks tästä aiheesta parempaa lankaa vai onko tää se jatkopaikka?

https://www.yksivaihde.net/old/663

spd-kengät arkielämässä = meh

ÄÄäääääääh piti mennä Bodomin kierrokselle, niin 1km matkan kohdalla huomasin valoissa etukiekosta puuttuvan toisen pultin… WTF? Katkeraa sabotaashia uudessa taloyhtiössä? :frowning:

Kellään ylimäärästä, jolla pelastaa päivän lenkki? Voin tuoda “hyvin” laageria palkaks. Oma sijaintini Pikku Huopalahti. En muista akselin paksuutta, mutta Gran Compe navat.

nolnelnol 0808 119

edit: Vissiinkii “9x1mm front axle threads”

23 mm Gatorskin - The Eternal Struggle

Jumalauta, näitä kumeja ei ole tehty vanteille asennettaviksi. Sisurit riekaleina ja kädet hellänä.

tutam - 14:26, 5.5.2013 » 23 mm Gatorskin - The Eternal Struggle Jumalauta, näitä kumeja ei ole tehty vanteille asennettaviksi. Sisurit riekaleina ja kädet hellänä.
Mun mielestä noi on viel helppo asentaa. Hardshellien asentaminen tosin sai kädet verille

^&^^
http://www.finnstore.com/media/catalog/product/cache/1/image/265x265/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/e/dessert_knife_se_4c20c4192740a.jpg

Paras rengasrauta toimii myös asennuksessa.

munakorva - 12:55, 5.5.2013 » sträpit häkit sukaton vans
Smelly feet.
Vaara-Ali - 14:35, 5.5.2013 » ^&^^ http://www.finnstore.com/media/catalog/product/cache/1/image/265x265/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/d/e/dessert_knife_se_4c20c4192740a.jpg Paras rengasrauta toimii myös asennuksessa.
Saa myös vanteisiin teräksisllä vivuilla. Ite suosin rengasmuoveja. Kun ekan kerran muoveilla laitoin, en voinut kuin kirota sitä ylpeyttä&itsepäisyyttä&saamattomuutta joiden takia olin paininut käsipelillä kumit paikoilleen vaikka kuinka pitkään.

Olikohan se lumikko mikä kirjotti mun mielestä tosi hyvin noista kumien asenteluista, kun handlaa tekniikan ja viitsii käyttää vähän aikaa niin yleensä kumit saa tosi hyvin ilman työkaluja vanteelle, eikä ainakaan riko sisureita asentaessa. Nätisti meni gatoritkin ihan sormin viime viikolla vanteelle.

Gatoreiden kanssa ei oo mulla ollukaan ongelmia, tosin kokemusta vain kakskasista. Eniten oon iloinnu noista muoveista a) Maravinttereiden kanssa ja b) kumia pois ottaessa. Eli: noi on kiva olla pakissa niitä oikeasti vaikeita kumeja varten, mielummin mä käytän apuvälineitä kun runttaan väkisin.

Öh, pitäsköhän tuon viimeisen virkkeen jälkeen hommata vaihdepyörä?

Mä en tajua mistä on kyse. (TS tosin arveli, että voi olla vain hankala yhdistelmä.)

Noiden gatoreiden kanssa tuli tapeltua pari tuntia, sillä mun taidoillani oli mahdoton saada kumeja vanteille niin, että sisurikin olisi mahtunut väliin ja käytännössä sisuri repesi joka asennuksella. Nämä siis ovat ei-taittuvaa mallia, sikäli kun sillä on mitään väliä.

Vittorian 25 milliset Rubinot meni samoille vanteille heittämällä miltei pelkästään käsin. Vastaavasti 28 milliset gatorit meni hyvin samankaltaisille vanteille ihan ongelmitta myös.

Itse tykkään käyttää rengasrautoja, eikä mulla ole koskaan ollut mitään ongelmia renkaiden kera. Noi kapeat gatorit ovat ensimmäiset, jotka temppuilevat ja tekevät muuten niin armotta ja säälittä.

Syö jäätelöä ja katsoo jalkapalloa

Söi pastaa ja katsoo Giroa.

Syö pizzaa ja spekuloi Game of Thronesia.

45-50km Pornainen-Hki biek trippi takana. Koko helvetin matka antibliss vastatuulta, mutta “MÄ TEIN SEN”!

Tänään on hyvä päivä. Leppoisaa ajelua semmonen 48kilsaa. Sopivaa sunnuntaivauhtia.

Seminaariesitys valmis, työ kansissa ja esitys huomenna. Sen jälkeen voikin keskittyä oleelliseen eli pyöriin.

mikä leffa tulille. Sellanen kevyt ja hyvä. Ei jaksa draamaaa ny. Polviki paskana saatana ja rapulio