Yksivaihde 5v @ Kuopio 18.5.2013

https://dl.dropboxusercontent.com/u/4212055/miscphotos/yv-kuopio.png

Yksivaihde.net-internetpyöräilysivuston viisivuotista taivalta juhlistetaan Kuopiossa lauantaina 18.5.

KARTTA

Aikataulu ja ohjelma:
13:00 Piknik ajelu starttaa Päivärannan Citymarketin parkkikselta. Illanviettopaikka Mattila on siinä ihan vieressä, joten sinne on mahdolista tuoda saunavehkeitä ennen kokoontumista. Reitti kulkee Kallantien pyöräteitä pitkin Puijon juurelle, jossa halukkaat voivat tehdä pistokeikan tornin juurella muiden jatkaessa Puijon monttuun nappaamaan yhdet matkajuomat ja äimistelemään hyppyrimäkiä alapuolelta. Tästä jatketaan Suurmäentie-Karjalankatu-Puistokati-reittiä pitkin Kuopionlahtea ja siitä rantareittiä Väinölänniemelle, jossa taas puistostoppi asianmukaisine oheistoimintoineen. Vänäriltä jatketaan vielä satamatorille ja levittäydytään sit syömään kukin sopivaksi kokemaansa paikkaan.

15:30 Syömingit paikoissa X/Y

17:00 Starttaa Samin järjestämät ällärit Muailman navasta eli torilta siitä kaupungintaloa vastapäätä eli Tullipostinkadun puolelta. Ällärit kestää sen verran kuin kestää kultakin, mutta maalialueelle Snelmanninpuistoon kokoonnutaan sitten pikkuhiljaa.

n. 19-19:30 Kruisaillaan Mattilaan saunalle illanviettoihin vaikka muutamassa ryhmässä ja siellä sit heh juum erikoisolut, sauna ja makkara ja palkintojenjakoa ja sen semmoista. Mattilassa pitää sitten itse siivota, joten pyritään pitämään siisteydestä huolto jo pitkin iltaa, niin ei tule liikaa duunia yöpyjille. Poistuminen siivotulta alueelta tulee hoitua ennen klo 11.

Sunnuntaille voidaan miettiä jotain jäähyväismiittiä jonnekin sitten paikan päällä, jos siltä tuntuu.

[s]Ohjelmassa tulee olemaan turistipyöräily läpi Kuopion (14-17) ja iltapäivällä mahdollisesti kyseisen kaupungin kautta-aikain ensimmäinen alley cat race eli ällärit eli kaupunkisuunnistus polkupyörin (18-20).

Illaksi on varattu Mattilan sauna (20-22), jonne Helsingin jaostoa myös majoittuu. Saunan aivan lähistöllä on Hotelli IsoValkeinen, josta kannattaa kysellä majoitusta, jos kiinnostaa majoittua lähellä illanviettoja. [/s]

Tottakai illalla voidan piipahtaa katsomassa menoa keskustassakin, jos urbaanit ympyrät voittaa Kallaveden aaltojen ihailun (22-06).

(alustavat aikataulut)

No no, joko mennään?
Vai milloin tää oli…?

Ei perkele.

Llllllllllentävä kalakukko!

Tämä tuli ihan odottamatta.

Luckyssa on öyllä tehty “tärkeitä” päätöksiä. Hehhee.

Nyt o kova!

se on varmaan raidöööö hki-kuopio…takaisin ei enää pysty.

2mi - 7:59, 9.8.2012 » Nyt o kova!
NYT ON TODELLAKIN KOVA!! Torilla tavataan.

Mietin tuossa, et suunnitelmia pitänee vähän muuttaa ja pitäydytään keskustan tuntumassa landen sijaan. Voi tulla liikaa logistisia ongelmia muuten. Eli hotellit varaukseen vaan!

jonkun foorumilaisen bändi vois buukkaa myös keikan henkkaan tolle illalle.

jumalauta.

kova.

432km, 20h 22min. Fixie-man & Raido varmaan tweettaa reissun päältä äpyt kuumina.

Ehdotan nousukisaa Puijolle.

7min 44s viime kesänä suojatieltä pysähdyksistä torniin kiinni.Steamroller,avarit sträpeillä, 42:18 välitys. Hapan kisa.

^ rispekt. Alastulo oli varmaan kans yhtä riemua…

Odie - 11:15, 9.8.2012 » Ehdotan nousukisaa Puijolle.
Hei ei itsestäänselvyyksiä tartte listailla.
Odie - 11:25, 9.8.2012 » ^ rispekt. Alastulo oli varmaan kans yhtä riemua...
No, todellakin. DH -veto Antikkalan laskettelurinnettä myöten tai HC-DH hyppyrimäkeä....

Ja nyt kun siellä on I-kauppa, niin safkana lihapullamätöt siellä Matkuksen suunnalla.

Ehdotan syntymäpäiville savonmaan sydämeen “YKSVAEHE VIISVEE” tarroja joissa myös kalakukko jakamassa oikeutta u-lukolla…