Fiksipornoa Tokiosta

http://i5.aijaa.com/b/00007/11124115.jpg

tällasta tokiossa atm.

ens kesänä myös suomessa?
sori vaihteet, hei…

JanJ1 - 23:26, 3.6.2009 » Pitkään Yksivaihde.netistä tietoutta ammentaneena kelasin antaa myös jotain takaisin: "Tokion fiksit 05/09" Tietty kaikkein hienoimmat tai härskeimmät :) Esim. Colnago Pista Louis Vuitton tankoteipein ja "spacer hamburger" Täällä: http://share.ovi.com/album/JanJ1.TOKIOfixed-ss EDIT: näköjään OVI:ssa kuvia voi ihmetellä isompana, kun valitsee 'Options' kohdasta 'Download' Kaupoista oma settinsä kunhan ehdin sorttaamaan, mut niistä suurin osa taisinkin olla Jussin taannoisessa Tokio-raportissa. (btw, kiitos Jussi, olisi jäänyt ilman sun tiedonjakoa Punch Cycles väliin ja runko löytämättä)
ton Linkin kun avaan ni aukaisee tän mun puhelimen kartta sovelluksen?

Ja mun iPhone avaa Nokia Mapsin…

Ei tollasta Ovi-palvelua kuulkaa enää ole olemassakaan.

Lähdössä jaappaniin nyt joulun seutuviin ja olisi kiva tietää että saako tuolta nousevan auringon maasta mitään osia huomattavan paljon halvemmalla kuin täältä?

Japanin fiksiskene = kiva.

no lisätääs yksi kuvakin matkalta

https://farm3.staticflickr.com/2924/14433403783_2fd8e9e800_c.jpg

Tässä langassa oli enemmän vastauksia kun tossa toisessa ni laitetaan tänne jatkoks. Viimein ois huhtikuun lopussa reissua tiedossa ni oisko tuolla jotain must-see -mestoja, löytyykö velodromien takapihojen roskiksista vähän ajettua Dura-Acee ja Suginoo Suomeen luukutettavaksi?

Brotures Harajukun ja Blue Lugin osoitteet on ylhäällä ja aateltiin käydä Takao-vuorella niin jonkun velodromin olin bongaavinani siinä junamatkan varrella. Ajetaankohan keiriniä yöt päivät vai tyyliin pelkästään tiettyinä viikonpäivinä?

Blue Lug Hatagaya on sitten parempi valikoimiltaan kuin se toinen. Brotures on sijainniltaan helppo, mut siellä näkee vaan tylsää muotia.

BROTURES

Käy ihmeessä tuolla pajalla, jos haluat jotain oikeasti kokemuksen jota muistella matkan jälkeen.

Kalavinka Bliss

Jees, Hatagayassa on hotellikin niin Blue Lugille lienee helppo löytää. Kehtaako noihin varsinaisiin fillaripajoihin mennä ihan vaan ihmettelemään menoa jos matkalaukussa ei ole NJS-raamille tilaa, onks siellä jotain kauppasysteemiäkin vai ovatko vaan imarreltuja että kaukaa Suomesta asti tullaan katsomaan?

Toki kehtaa. Alan miehet kyllä tunnistavat putkenhiplaajan ja yhteinen sävel löytyy vaikka yhteistä kieltä ei aina löytyskään.

Kalavinka Bliss

madutin - 18:08, 3.3.2015 » ni oisko tuolla jotain must-see -mestoja
Tokyu Hands.

^+1 Löydät sieltä vähän pyöräsälääkin kaiken muun lisäksi.

Untitled

asi - 19:29, 11.6.2014 » Japanin fiksiskene = kiva. https://www.youtube.com/watch?v=sajonqDgEmE no lisätääs yksi kuvakin matkalta https://farm3.staticflickr.com/2924/14433403783_2fd8e9e800_c.jpg
Vähän offtopikointia, onkos joku päässy hiplailuetäisyyksille tollasesta takakiekosta? Halpa hinta ja [i]muodikkaat[/i] värivaihtoehdot kiinnostaisi, mut millä todennäköisyydellä räjähtää esim. kanttarilta laskeutumisen seurauksena?

En ole Japanissa käynyt mutta Tokiossa lieneisi paikallaan visitoida Atelier of Tomityssa. Tää jantterihan joskus kirjoitteli paljonkon eri foorumeilla ja veikkaan että voisi olla mukavat juttutupkiot. Itse törmäsin koko “ateljeeseen” internetin ihmeellisessä somemaailmassa vasta tänään ja instan mukaan pitäisi olla vielä pystyssäkin, linkin osoitteesta en mene takuuseen:

turisti, juomapullot ja kaikki

Wasto - 20:32, 3.3.2015 » Vähän offtopikointia, onkos joku päässy hiplailuetäisyyksille tollasesta takakiekosta? Halpa hinta ja [i]muodikkaat[/i] värivaihtoehdot kiinnostaisi, mut millä todennäköisyydellä räjähtää esim. kanttarilta laskeutumisen seurauksena?
Jos nyt luen kuvaa oikein, mun hiplauskokemus vastaavasta on, että todennäkösyys että se kestää ydinräjähdyksen on about 95%, mutta todennäkösyys että pyörään tulee n. 5kg lisää painoa on myös n. 100% - siis eikö noi oo umpirautaa?

umpialsaa tai jotai seosta ellei jopa magnesiumia

Tossa abaut 3m mun alapuolella on yks tommonen etukiekko jonku naapurin pyörässä kiinni. Oon senverran käyny tuntemattoman naapurin pyörää hiplaamassa, että tutkin etukiekon. Varovainen painoarvio jossain 4-5 kg tietämillä. Upmpimateriaalia, mutta ei tunnu kovin metalliselta. Kiertäisin kaukaa!

Toihan on vesurispoke, umpimangaalloyta, kestää ydinsodan ja silpoo vastaantulevat zombit.
Painaa kun synti, just hyvä katupalpaan ettei lähde tuulen mukaan.

Mainio huumorikiekko.

madutin - 18:08, 3.3.2015 » ni oisko tuolla jotain must-see -mestoja
Huh, siitähän on jo 10v kun muutin takas Tokiosta, asuin siä vuoden.

Mt. Takao ehdottomasti ja ainakin Kamakuran Buddha ja läheinen Enoshima kannattaa käydä tsekkaan. Enoshiman rannoilla pääsin surffaan taifuunin jälkimainingeissa, aiaijai, täydelliset aallot ja Fuji taustalla vähän niinkun siinä kuuluisassa maalauksessa…

Odaiba/monorail on kans ihan kiva trippi ja kyllähän jossain Shinjukun pilvenpiirtäjässäkin kannattanee käydä. Pyörä-jutuista en osaa valitettavasti sanoo kun ajelin vaan laina-romuilla mut Harajukusta löytynee kaikkee trendikästä. 10v sitten tais olla ennemminkin custom cruiser-era ja niitä näkyi jonkin verran. Akihabara ja Hard Off jos elektroniikka-krääsä, soittimet ym. kiinnostaa.