Bicycle Film Festival Helsinki 2012

Mites Queen of Fixed 2012, järkätäänkö sellanenkin KoF:in kans samaan aikaan? Vai onks nää unisex kisat (viime vuonna tais olla tyttöjäkin mukana kisassa…? )

Pitääks muuttaa kisat muotoon “The Royal Of Fixed”? Tai The Royale With Fix…?

Fullspeed - 0:47, 26.6.2012 » Mites Queen of Fixed 2012, järkätäänkö sellanenkin KoF:in kans samaan aikaan? Vai onks nää unisex kisat (viime vuonna tais olla tyttöjäkin mukana kisassa..? )
Myös Queen of Fixed valitaan samoissa skaboissa, kuten viime vuonnakin.

En ollut kisoissa viime vuonna paikalla, joten en ollut varma tästä asiasta. Mut hyvä homma!

King tässä tapauksessa ei viittaa sukupuoleen, vaan on väärin- ja tyhmäpyöräilijöiden keinotekoisesti keksimä arvonimike.

^Näin.
Mutta jos eniten pisteitä saanut ei olekaan nainen, voidaan myös kuningattaren arvonimi julistaa jollekin kuuluvaksi.

SuicideHub - 11:45, 26.6.2012 » ^Näin. Mutta jos eniten pisteitä saanut ei olekaan nainen, voidaan myös kuningattaren arvonimi julistaa jollekin kuuluvaksi.
näin tais olla viime vuonna? Ei tainnu sitä edeltävänä vuonna olla kuningattariakaan, joten hämmentävää miksi viime vuosi poikkeuksena..

Sukupuolineutraali person of fixed 2012 ois kyl aika laimee

Virallisen KoF 2011 palkinnon jakajana voin paljastaa, että kaikki osallistujat kisailivat yhdessä.
Palkintoja ja arvonimiä jaettiin täysin mielivaltaisesti sen enempää perustelematta.

voin todistaa yllämainitun todeksi

Sunnuntaiksi varmistunut juhlayhtye All Behind, lisää bändejä julkistetaan lähiaikoina

^Encorena sit tää:

Freeflow - 14:40, 10.5.2012 » http://www.youtube.com/watch?v=Q4JZIfx36Bg

King Of Fixed-lätinäjatkot täällä

Kiitos erillisestä KoF-ketjusta!

Leffaohjelmaa tiedusteltiin yhtenä kasana. Here it is:
Bicycle Film Festival Helsinki näytösohjelma PDF-formaatissa

Lipuista:

Täyspassia ei voida tarjota nykyhinnalla (45 €) kovin kauaa. Jos myysimme tapahtuman täyteen pelkillä nykyhintaisilla Täyspasseilla, niin jäisimme reippaasti miinukselle mistä kotijoukot ja pankin setä ei innostu. Joudumme siis viimeistään 10.7 nostamaan Täyspassin hintaa. Kerron sitten täällä!

Yksittäisiä irtolippuja ei myydä kovin suurta määrää mihinkään tapahtumaan. Nyt suosituin New York -näytös myydään ainakin tätä vauhtia loppuun. Ovelle jätetään joka tapahtumaan kasa lippuja.

Kolme-neljä vuotta sitten pyöritettiin Kosmorama -lyhäriklubia Turussa. Eräällä dokkariteemaisella klubilla piti esittää osittain fiktiivinen White Vans -doku, mutta hukattiin se Kanadasta lähetetty DVD-screeneri ennen klubia, eikä tuota löydy juuri mistään.

Jäi hyvä pätkä näyttämättä. Löytyisikö toi BFF:n arkistoista ja voisiko sen näyttää vaikkapa brunssin yhteydessä? Brunssilla ei vissiin ollut tarkkaa leffaohjelmaa?

http://www.yourbluebike.com/info.html

Leffa ei siis kerro tennareista, vaan erilaisista ihmisistä, joilta on pöllitty fillari.

Kysyn Jenkeiltä tuota White Vansia! Sieltä ei vaan ennen keskiviikkoa saa vastauksia kun BFF NYC jälkilöylyt pitää porukan kiireisinä.

Tilannekatsausta:

Iltaohjelma valmistuu lopulliseen kuosiinsa pikkuhiljaa. Torstaina Anonymous ja Mokk-A-Fella koska silloin New York. Perjantaille hyvä esiintyjä, joka julkistetaan kohtapuoleen. Lauantai under construction. Sunnuntain päätösbileiden osalta Iikeli ilmoittikin All Behindin tuossa pari viestiä sitten.

Lipuissa eniten menee Täyspakettia, New Yorkia ja Line of Sightiä. Täyspaketin ja noiden muutaman suosituimman osalta saattaa mennä lippusaatavuus “ei oolle” ennen h-hetkeä.

Taidenäyttely alkaa kasaantua. Hyvän näköisiksi saadaan seiniäkin mestoille.

Penkit ei oo mitään sohvia vaan penkkejä! Mutta toisaalta saattaa järjestyä olutmyynti myös näytösten yhteyteen. Kylmä tuoppi kourassa saa Helsingissä tuijottaa leffoja sen verran harvemmin että kapeampi ja kovempi istuinkin tuntuu luksukselta.

Colory varmistunut lauantain bändiksi.

Tuli käytyä tsekkaamassa viikonloppuna NY:ssä BFF:n street party ja pari leffanäytöstä. BMX-pituushyppykisat street partyssä oli kyllä silkkaa pyhää hulluutta festariyleisön seassa. Leffoista jäi parhaiten mieleen L’Eroica-dokkari, Rockville ja ehkä kaikista päräyttävimpänä Monstertrack '13. Line of Sight jäi näkemättä kun piti hypätä lentokoneeseen ja palata Suomeen, mutta sen näkee onneksi Helsinskissäkin.

Tarinat olivat tosiaan enemmän läsnä leffoissa ja yleisöön tuntui uppoavan varsin hyvin joku saksalainen tarinaleffa, jonka nimeä en kyl muista. (edit: In Pulse oli pätkän nimi)

Tunnelmaan pääsi myös heittämällä 90km pyörälenkin Queens-Coney Island-Brooklyn-Manhattan ylös Hudsonin vartta-Harlem-Queens. Oli kivaa.

In Pulsea jenkitkin kehuivat. In Pulse esitetään Bike Stories ohjelmassa su klo 18.

Kitti Monstertrack '13 vinkistä. Se ei olisi ihan vaan kuvaustekstien perusteella kiinnostanut, nyt siis se jatkoksi väijyttävien listalle. Monstertrack '13 esitetään New York ohjelmassa to klo 20.

Mehän voidaan pitää bmx-hyppykisa vaikka sisällä bilepaikassa ettei hävitä hulluudessa jenkeille. Kyllä tuolla bilepaikassa vauhdit saisi ainakin yhtä hyvin kuin jossain ulkotapahtumassakin, tilaa riittää!

Kaisa Lekan poiminnoissakin Jenkeissä kohuakin herättänyt Line of Sight:
http://www.relaa.com/sisalto/artikkelit/vuoden-pyöräilijän-kaisa-lekan-poiminnat-fillarifilmifestarin-ohjemistosta

Täyspassi 45 eurolla tarjolla perjantaihin asti. Perjantai-iltana Täyspassin hinta nousee vähäksi aikaa 50 euroon, jotta saadaan ainakin brunssien kulut katettua. Ensi viikolla Täyspassi nousee sitten jo loppuajaksi 55 euroon.